100.Yıl Haberleri

100.Yıl Haberleri

Karamürsel 100. Yıl MTAL Türkiye Finallerine gidecek

Kocaeli’nde Okul Sporları Futbol Turnuvasında, Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci olarak, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Cumhuriyetin 100. Yılı Karamürsel'de coşku ile kutlandı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümü etkinlikleri Kaymakamlık Binası önünde tebriklerin kabulü ile başladı. Tebriklerin ardından Karamürsel İlçe Stadyumu alanında düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıldı.

Karamürsel'in evlatları Avrupa da staj görüyor

Karamürsel 100. YIL MTAL öğrencileri Avrupa’da Staj Yapıyor. 

Karamürsel kurtuluşunun 100.yılını muhteşem geçirdi

100.Yıl dönümü münasebeti ile tertip edilen bir, birinden güzel etkinlikler ile hem ilçe halkı, hem de ilçeye misafir olarak gelen binlerce vatandaş 2 gün boyunca hiç bir sorun ve aksilik yaşanmadan doyasıya eğlendi.

Okulun büyük kısmı yıkıldı

Karamürsel, Kayacık mahallesi 210.cadde No:4 adresindeki 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Karamürsel 100. Yıl Öğrencileri Ankarayı gezdi

Karamürsel 100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri hem Gazi Üniversitesi’ni, hem de Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’ya bağlılıklarını gösterdiler.

Bu çocuklar bir harika!

Karamürsel 100. Yıl Teknik Lise Makine Bölümü öğrencileri, İzmit Belediyesi 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ni ziyaret ederek hem tasarım becerilerini geliştirdi hem de deneyim kazandı.

Karamürsel Ülkü Ocakları'ndan örnek davranış.

Başbuğ Alpaslan Türkeş in doğumun 100.yılı nedeniyle Karamürsel MHP Ülkü Ocakları tarafından Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde “Fotoğraflarla Başbuğ Sergisi” açıldı.

1.Kocaeli Çocuk ve Gençlik Sempozyumuna, Karamürsel damgasını vurdu

Kocaeli Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen 1.Kocaeli Çocuk ve Gençlik Sempozyumuna Karamürsel'den katılan Karamürsel 100.yıl mesleki ve teknik Anadolu

Yıldırım' Stajyer Öğretmenlerle Buluştu

100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen kahvaltı programında stajyer öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Yıldırım kendisi hakkında bilgi verdi.

100. YIL BARSELONA’DAN DÖNDÜ

100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus + KA219 Okullar Arası Stratejik Ortaklık kapsamında ortağı olduğu ve Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Merkezi

Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi;

Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi; ‘Şampiyon 100. Yıl M.T.A.L oldu’ Karamürsel’de kurumlar arası kardeşlik dostluk ve iletişim sağlamak amaçlı düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvaya katılan 14 takım içinde önceki gün yapılan final müsabakası sonucunda birinci Karamürsel 100.Yıl Meslek Teknik Anadolu Lisesi, ikinci Atatürk Orta.Okulu, üçüncü İlçe Emniyet Müdürlüğü, dördüncü Gençlik Hizmet ve Spor İlçe Müdürlüğü takımları oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise İlçe Jandarma Komutanlığı takımı seçildi. Dereceye giren takımlara kupalarını Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, İlçe Yazı İşleri Müdürü Yüksel Türközü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Asım Yağcı, Gençlik Hiz.ve Spor İlçe Müdürü Sedat Karakaş tarafından verildi.

Kaymakamlık Futbol Kupasında Finalin Adı Emniyet 2- PTT Oldu

Kaymakamlık Futbol Kupasında Finalin Adı Emniyet 2- PTT Oldu Karamürsel’de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvasında sona gelindi. 18 gündür süren müsabakalarda kıyasıya geçen maçların sonunda Emniyet 2 takımı ile PTT finale adlarını yazdırırken Bankalar ve 100. Yıl takımları da üçüncülük mücadelesi verecek. 18 Mayıs Pazartesi Karamürsel Belediyesi Halı Saha Tesislerinde saat 18.00’de Bankalar-100.Yıl takımı üçüncülük mücadelesinin ardından saat 19.00’da Emniyet 2 – PTT arasında geçecek olan şampiyonluk karşılaşması yapılacak. Karşılaşmaların sonunda başarılı takımlara kupaları törenle verilecek.

Karamürsel'de Trafik ve İlk Yardım Haftası Kutlama Programı Düzenlendi

Karamürsel'de Trafik ve İlk Yardım Haftası Kutlama Programı Düzenlendi Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Trafik ve İlk Yardım Haftası Kutlama Programı gerçekleştirildi. Programa Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Özarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Cenk Bozdağ, okul müdürleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Tekn

Kaymakamlık kupasında Hastane, Jandarma ve Müftülük elendi

Kaymakamlık kupasında Hastane, Jandarma ve Müftülük elendi Karamürsel’de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvasında önceki akşam oynanan maçlarda Kaymakamlık Jandarma takımını 5-1 yenerek bir üst tura çıkarken 100.Yıl Endüstri Meslek Lise’si de Müftülük takımını 11-6 yenerek bir üst tura çıktı.

Karamürsel Liseler Arasındaki Futbolun Adı; 100.Yıl Endüstri Meslek Lisesi

Karamürsel İlim Yayma Cemiyetinin düzenlemiş olduğu Karamürsel’de bulunan liseler arası futbol turnuvası çok güzel maçlar, etkinlikler ve görüntülerle sonuçlandı. 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesi Şampiyon oldu Yaklaşık bir aydır süren futbol turnuvasının 3.’lük maçında Karamürsel Anadolu Lisesi ile Ticaret Meslek Lisesi arasında oynanan maç Anadolu Lisesinin 5-2 üstünlüğü ile sonuçlandı. Final maçı ise ilk yarısı çok çekişmeli geçen mücadele sonucunda 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesinin, Alp Anadolu Lisesini 7-2 yenmesi ile sonuçlandı. Gol kralı ise 100.Yıl Meslek Lisesi’nden 10 atan Enes Metin oldu. Turnuva ardından bir açıklama yapan, Karamürsel İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Hasan Taşkan; ‘İlim Yayma Cemiyeti olarak bizler bu tür etkinliklerle gençlerimize sahip çıkarak, onların milli ve manevi değerlerine katkı sağlamak istiyoruz. Onların kötü alışkanlıklardan uzak, ahlaki olarak üstün meziyetlere sahip, ailesine ve topluma örnek şahsiyetler olmalarını arzuluyoruz.

Çanakkale 100 Yaşında Konseri

18 Mart Çanakkale Zaferinin 100.yıldönümü sebebiyle “Çanakkale 100 Yaşında” Konseri düzenleniyor. 16 Mart 2015 pazartesi günü saat 20.00’de Karamürsel Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan konserde Şef Sevinç Kaya Dikici öncülüğünde koro ekibi tarafından birbirinden güzel sanat müziği eserleri seslendirilecek.