19 Mayıs Haberleri

19 Mayıs Haberleri

Karamürsel-Gölcük-Gebze büyük operasyon

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; kaçakçılıkla mücadele kapsamında, 19 Mayıs 2023 tarihinde Gölcük, Karamürsel ve Gebze İlçelerinde icra edilen operasyonlar neticesinde

19 Mayıs Karamürsel'de kutlanır

Milli Mücadele’nin 103’üncü yılına Karamürsel'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Festivali düzenlenecek.

Karamürsel Emniyetinden 19 Mayıs’a özel konvoy

Karamürsel İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, 19 Mayıs'ı büyük coşkuyla sirenlerle kutladı. 

17 Günlük kapanma Karamürsel'de bir işe yaramadı!

17 günlük tam kapanma dönemi, Pazartesi sabahı saat 05.00'te sona erecek. Sokağa çıkma yasağının ne zaman bittiğine ve 17-18-19 Mayıs tarihlerinde kısıtlama uygulanıp

Karamürselli kızımız Kocaeli 1.’si oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle 41 gence bisiklet hediye etti. 19 Mayıs ile alakalı video yarışması düzenledi.

Karamürselli kızımız Kocaeli 2.’si oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle 41 gence bisiklet hediye etti. 19 Mayıs ile alakalı video yarışması düzenledi.

Erdoğan açıkladı: Bayramda sokağa çıkma kısıtlaması 4 gün olacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kritik toplantı, sekizinci kez video konferans yöntemiyle yapıldı.

19 MAYIS’TA SAAT 19.19’DA BALKONLARDAYIZ

Karamürsel’de 19 Mayıs günü Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olması nedeniyle vatandaşlar balkonlara davet edildi.

Ali Kangal'dan Kandil ve 19 Mayıs mesajı

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Kadir Gecesi ve aynı güne denk gelen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 101. yılı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

4 gün sürecek sokağa çıkma yasağı başladı işte detaylar

16-19 Mayıs tarihleri arasında, 15 ilde uygulanacak sokağa çıkma yasağı başladı.

Kocaeli genelinde 4 günlük yasağa ilişkin genelge

İçişleri Bakanlığı,15 ilde 15 Mayıs 24.00'ten 19 Mayıs 24.00'e kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin valiliklere genelge gönderdi.

Karamürsel'de 19 Mayıs kutlandı!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Karamürsel’de Atatürk Anıtı önünde düzenlenen programla başladı.

Karamürsel'de muhteşem 19 Mayıs kutlamaları

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Karamürsel’de yapılan bir birinden güzel etkinlikler ile kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!

99 yıl önce Samsun’a çıkan Ulu Önder Atatürk, Kurtuluş Savaşı’nın meşalesini yaktı. Bugün milyonlar, Ata’nın açtığı yolda aynı coşkuyla yürüyor.

Karamürsel Anadolu Lisesin'den muhteşem 19 Mayıs Programı

Karamürsel'de bu yıl Karamürsel Anadolu Lisesi'nin organize etti 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları  Atatürk Anıtı önünde düzenlenen programla başladı.

Murat Dalkılıç Konseri Bu Akşam

19 Mayıs coşkusu bu gün Murat Dalkılıçla Kocaeli Fuarında şahlanacak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun

98 yıl önce Samsun’a çıkan Ulu Önder Atatürk, Kurtuluş Savaşı’nın meşalesini yaktı. Bugün milyonlar, Ata’nın açtığı yolda aynı coşkuyla yürüyor

Karamürsel'de Fener Alayı Yürüyüşü

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri dolayısıyla Karamürsel’de Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından Fener Alayı yürüyüşü düzenlendi.

19 Mayıs Karamürsel'de Kutlandı

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen programla protokol ve halk hazır bulundu.

GÖLCÜK KARIŞTI

Gölcük 19 Mayıs Caddesi'nde kurulan akşam pazarında bir grup tarafından meydana gelen olayın nedeni hakkında çelişkili bilgiler geliyor. İzmite'den gelen Çevik Kuvvet olaya müdahale ederken Kaymakam Adem Yazıcı da olay yerine geldi.Olay yerine gelen vatandaşların kahrolsun pekaka sloganları akıllarda soru işareti oluşturdu. Ayrıntılar birazdan....

19 Mayıs Karamürsel'de törenlerle kutlandı

19 Mayıs Karamürsel’de törenlerle kutlandı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Kocaeli’nin Karamürsel’de de renkli törenlerle kutlandı. 19 Mayıs Bayramı'nda kutlamaların ilk adresi Atatürk Anıtına çelenk koyulmasıyla başladı daha sonra Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Karamürsel Belediye Başkan yardımcısı Haluk Özaslan, Karamürsel Garnizon Komutanı Sadık Eroğlu, Karamürsel Emniyet Müdürü Coşar Özler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, daire amirleri, müdürler, vatandaşlar ve öğrenciler sahil yolundan Karamürsel 100. Yıl Meslek Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan kutlama programına yürüyerek geçen protokol ve vatandaşlar burada öğrencilerin hazırladıkları bir birinden renkli gösterileriyle sona erdi

Karamürsel'de 19 Mayıs Gençlik Koşusu Yapıldı

Karamürsel’de 19 Mayıs Gençlik Koşusu Yapıldı 2015 Yılı 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde, Liseler arası Kız-Erkek 19 Mayıs Gençlik Koşusu Kros yarışması Altınkemer Kültür Merkezi, Öğretmenevi arasındaki güzergahında yapıldı.