2019 Haberleri

2019 Haberleri

Karamürsel'de Siyasi Arenada Sürpriz Gelişme

Ali Kocabıçak, 2019 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık'a destek vermek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçmiş

Cinayet hükümlüsü Karamürsel'de yakalandı

Karamürsel'de cinayet hükümlüsü yakalandıKocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 2019 yılında yaşanan cinayet olayına ilişkin hakkında kesinleşmiş 11 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü Oktay Basar, evinde yakalandı ve cezaevine gönderildi.

Ahmet Çalık sevgisi ne soğuk dinledi ne fırtına

2019 yerel seçimlerinde CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı olan Ahmet Çalık, 26 Kasım Pazar (Bugün) Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binası önünde saat 17:00'da aday adaylığını açıkladı. Fırtına ve soğuk havaya aldırış etmeyen kalabalık tarafından alkışlarla karşılanan Çalık, büyük bir ilgi gördü.

Ahmet Çalık pazar günü aday adaylığını açıklıyor!

2019 yerel seçimlerinde CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı olan Ahmet Çalık, 26 Kasım Pazar günü Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi başkanlığında saat  17:00’da aday adaylığını açıklıyor.

Osman Aslan Canbaba artık sahalara indi! Şimdi icraat zamanı!

Karamürsel Kaymakamlığına 2019 Yılında atanan Osman Aslan Canbaba göreve başladığı günden bu yana en çok eleştiriyi halkın içine çok fazla girmemesi ve ulaşılır olamamasından almıştı.

Geçmişte Belde olan mahallelerin suçu ne?

Cumhuriyet Halk Partisi 2019 Yılı  Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Büyükşehir Yasasıyla Karamürsel in eski beldeleri olan  Kızderbent, Yalakdere ,Dereköy ile Ereğli mahalleye dönüştürülürken

Dr. Resul Patan kalbine yenik düştü

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi eski başhekimlerinden, 2019 yılında Karamürsel Devlet Hastanesi’ne geçen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Resul Patan (61) dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Karamürsel'de yarın iki adaylı muhtarlık seçimi var

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimde muhtar seçildikten bir süre sonra hayatlarını kaybeden muhtarların boşalttığı yerler için yarın ara seçim yapılacak.

6 Haziran'da seçim var!

Yüksek Seçim Kurulu(YSK), 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimde muhtar seçilen ancak daha sonra hayatını kaybedenler için 6 Haziran tarihinde ara seçim yapacak.

Karamürsel Kaymakamı sonunda sahalara indi!

Karamürsel kaymakamı sonunda sokağa indi ve vatandaşın dertleri ile dertlenmeye başladı. Karamürsel'e 2019 yılında İstanbul'dan gelen ve geldiği zamandan beri ilçe halkı ile sürekli arasına mesafe koyan ilçe kaymakamı Osman Aslan Canbaba

Var yemez Sedat amcanın kemikleri sızladı!

Karamürsel’in en büyük mülk zengini olarak bilinen Sedat Aykut (Var yemez) namı ile tanınan ve 2019 Yılında yaşamını kaybeden Sedat Aykut’un evladım dediği ve hiç kimseye satmadığı zeytin ağaçları yol genişletmesi bahanesi ile katledildi.

Sabiha Gökçen, yüzde 523'lük büyümeyle Avrupa'da birinci

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), 2019 Havalimanı Endüstrisi Bağlantı Raporu'nu yayınladı. SHGM'nin internet sitesinde yayınlanan rapora göre İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı

Okullarda ilk ara tatil dönemi başladı!

Türkiye'de ilk kez uygulanan ara tatil bugün başlarken, öğrenciler tatil sevinciyle evlerine koşarak gitti.

Karamürsel Yeniden Refah’tan büyük kongreye davet

Karamürsel Yeniden Refah Partisi yönetimi ilçe genelinde çalınmadık kapı bırakmadı ve 17 Kasım 2019 Pazar günü saat 09.00’da Ankara Spor Salonu’nda yapılacak olan 1. Olağan Büyük Kongreye herkesi davet etti.

Dünya 3’üncüsü Karamürselli Pirge, madalyasını aldı

ADCC INTERNACIONAL OPEN CHAMPIONSHIP 2019” turnuvasında dünya üçüncüsü Karamürseli'in gururu Altay Pirge oldu.

Kraldan çok kralcılara kötü haber! Yasak bugün başladı!

Kamuda, mahalli idarelerde, meslek kuruluşları ve üniversitelerde üst düzey yönetici, genel müdür, daire başkanının çakarlı araç kullanımı 1 Kasım 2019 tarihinden itibaren kullanımı yasak olacak.

28 Ekim Pazartesi okullar tatil mi?

29 Ekim 2019 Salı günü ülke genelinde Cumhuriyet Bayramı olarak kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı’nın resmi tatiller içerisinde olması nedeniyle Salı günü kamu kurumlarında işlem yapılamayacak.

Karneler değişiyor mu? iddiasına Bakanlık'tan açıklama

SON DAKİKA HABERİ: Bakanlık'tan yapılan açıklamada éMedyaya yansıyan “Öğrenci karneleri değişiyor” başlıklı haberde yer alan çalışma, henüz inceleme ve değerlendirme aşamasındadır.

İlk ara tatil ne zaman? (MEB 2019-2020 takvimi)

2019-2020 eğitim ve öğretim yılında öğrenciler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un duyurduğu bilgiye göre senede 4 defa tatil yapacak. Peki 15 tatil ne zaman

65. YILIMIZDA DAHA DA GÜÇLÜ VE KARARLIYIZ

Mühendisler ve Mimarlar haftası çerçevesinde 21 Ekim 2019 tarihinde, TMMOB KOCAELİ İKK (TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu) ortak programı gerçekleştirildi.

Meclis toplantısından muhteşem bir karar çıktı

2019 Ekim ayı meclis toplantısı 1 Ekim Salı günü Karamürsel Belediyesi Meclis Salonunda düzenlendi. Toplantıda ilçenin bu günlere gelmesinde büyük katkıları olan değerleri

ATAMALAR TAMAM! İŞTE KARAMÜRSEL'İN YENİ MÜDÜRLERİ

Karamürsel'in yeni okul müdürleri belli oldu. Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2019 yılı ilk defa yönetici görevlendirme listesini açıkladı. 

İlk ders zilini Karamürsel'de Vali vekili Suat Yıldız çaldı

2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılı Açılış Töreni Karamürsel’in Yalakdere Köyü’nde gerçekleştirildi. Vali Hüseyin Aksoy’un katılmadığı tören sonrası, Vali vekili Suat Yıldız ve protokol üyeleri ilk ders zilini birlikte çaldı

Kocaeli'de derslik başına kaç öğrenci düşüyor?

2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk ders zili 9 Eylül Pazartesi günü Karamürsel Yalakdere İlkokulu'nda saat 11.00'de kent protokolü ve öğrenciler tarafından çalınacak.

Kocaeli'nde ilk okul zili Karamürsel’den çalacak!

2019-2020 eğitim öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Kocaeli’de ilk zil, Karamürsel Yalakdere İlk ve Orta Okulu’nda çalacak.

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden büyük başarı

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi proje ekibinin 2019 yılı başvuru döneminde Ulusal Ajansa başvurusunu yaptığı 3 projeden 2 tanesi kabul edildi.

Değirmendere'de festival zamanı

Değirmendere Fındık ve Kültür, Sanat Festivali 28 Temmuz 2019 Pazar günü yapılacak konserlerle gerçekleştirilecek. Ünlü Sanatçı Mehmet Erdem ve Melih Kahveci´nin sahne alacağı festivale Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer

GAZANFER BİLGE MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET ŞÖLENİ COŞKUYLA KUTLANDI

Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı mezuniyet töreni büyük bir coşku ile gerçekleşti.

Akademi Lise yaz sezonu başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Akademi Lise’de 2019 yaz okulu dönemi başlıyor.

Karamürsel Alp’te muhteşem mezuniyet sevinci

Karamürsel Alp Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni