Açılma Haberleri

Açılma Haberleri

Şehir Hastanesine başhekim atandı

Kocaeli Şehir Hastanesinin açılmasının üzerinden 9 ay geçtikten sonra başhekim ataması yapıldı. Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Bahri Elmas, 2 Ocak Salı günü Şehir Hastanesinde iş başı yapacak.  

Cinayet görüntüleri basına servis edildi

Karamürsel'de 14 Ekim'de yaşanan korkunç cinayetin yankıları daha ilçede devam ederken araç içi kamera kayıtlarının ortalığa saçılması ve basına servis edilmesi büyük tepkilere neden oldu.

Okullar açıldı, çocuklarda hastalıklar tavan yaptı!

Öğrenci ve velilere kritik uyarı Prof. Dr. Tevfik Özlü, sonbahar ve okulların açılmasıyla birlikte, solunum yolu enfeksiyonları hastalıklarında yoğunluk yaşandığını belirterek, öğrenci ve velileri uyardı.  

Karamürsel'de aşı olmayan öğretmenlerin sayısı açıklandı

Okulların açılması ile birlikte bölgemizde aşı olmayan öğretmenlerin sayısı ilçe, ilçe açıklandı.

Karamürsel'de veliler isyan etti!

Karamürsel genelinde okulların açılması ile birlikte yaşanan sorunlar velileri çileden çıkardı. Çocuklarımız hastalanır! Temizlik ve güvenlik çok yetersiz. Okulda yeterli sayıda personel yok diyen veliler yetkililere seslenerek sorunların ivedilikle çözülmesini istediler.

Karamürsel’de Adalet Alanı’nın açılması onayladı

Karamürsel’in Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ‘Adalet Alanı’ bölümü açıldı.  

Güreşçilere yapılan bu zulüm revamı?

Güreşçilerin antrenman tesisi hala kapalı CHP Kocaeli İl Örgütü’nün ziyaret ettiği Karamürselli yağlı güreşçiler, Kırkpınar’a sayılı günler kala antrenman yaptıkları tesisin belediye tarafından hala açılmadığını ve konu hakkında destek istediklerini ifade etti.

Karamürsel’de deniz sezonunu  gençler açtı

 Kocaeli Büyükşehir belediye ekipleri tarafından plajların pandemi kuralları kapsamında açılmasına karşılık son hazırlıklarını bitirirken ilçenin gençleri deniz sezonunu açtılar.

23 Nisan'da sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeye göre, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına bu hafta 23 Nisan Cuma günü de dahil edildi.

DEĞİRMENDERE’DE KAVGA 1 ÖLÜ, 1 YARALI  

Değirmendere’de aralarında husumet olduğu iddia edilen kişiler arasında çıkan kavgada bıçaklanan Halil Kuru (30) yaşamını yitirirken, silahla ateş açılması sonucu 1 kişi ise yaralandı.  

Karamürsel çok kalabalık!

Kademeli normalleşme ile birlikte şehirler Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak renklerine göre ayrıldı ve kısıtlamalar belirlendi. Yüksek riskli iller arasında bulunan Karamürsel’de de cumartesi günü yasağının kalkması ve mekanların açılmasıyla birlikte sokakların kalabalık olduğu görüldü.

Kızderbentliler, taş ocağı için itiraz dilekçesi verdi

Yalova’da Karadere sulama ve Kınalı içme suyu barajlarına malzeme temin etmek için Kocaeli’nin Karamürsel ilçesi Kızderbent mahallesinde açılmak istenen taş ocağı ve kırma eleme tesisine Kızderbentliler itiraz etti. 

Valilikten okulların açılmasıyla ilgili karar!

Kocaeli Valiliği, okulların açılmasıyla ilgili yeni kararları yayımladı

Okul kantinlerinin 19 Ekim'den itibaren açılmasına karar verildi

Edinilen son dakika haberine göre Yüz yüze eğitimin başladığı ilkokullarla 8. ve 12'nci sınıfların bulunduğu okullarda kantinlerin 19 Ekim'den itibaren açılmasına karar verildi.

Milyonluk miras davası mezar  açtıracak!

Zeynep Akın, şöyle konuştu:  “Ben kesinlikle mezarların açılmasını istemiyorum, bu annemin ve babamın hatırasına hakarettir.

Okullar ne zaman açılacak? Ziya Selçuk açıkladı

Okulların açılıp-açılmama durumu ile ilgili önerinin verileceği Bilim Kurulu toplantısı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığında başladı. Bilim Kurulu toplantısı sonrası Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamalarda bulundu.

Okullar ne zaman ve nasıl açılacak? Bakan Selçuk açıkladı!

Okulların açılması için geri sayım başladı. Milyonlarca veli ve öğrenci okulların ne şekilde açılacağı ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.

Ayasofya'nın ibadete açılması için 86 yıllık hasret sona erdi

Hazırlıkları süratle tamamlayarak 24 Temmuz 2020 Cuma günü, cuma namazı ile birlikte Ayasofya'yı ibadete açmayı planlıyoruz.

Kocaeli genelin'de namaz kılınacak camiler ve açık alanlar

Camilerin yeniden ibadete açılmasıyla birlikte Karamürsel'de Cuma Namazı ile vakit namazların kılınacağı camilerin ve açık alanların listesi açıklandı

Karamürsel'de namaz kılınacak camiler ve açık alanlar 

Camilerin yeniden ibadete açılmasıyla birlikte Karamürsel'de Cuma Namazı ile vakit namazların kılınacağı camilerin ve açık alanların  listesi açıklandı

Okullar 1 Haziran'da böyle açılacak! İşte tüm detaylar

Koronavirüs salgını nedeniyle 16 Mart'tan bu yana kapalı olan okulların kademeli olarak bayram sonrasında 1 Haziran itibarıyla açılması hedefleniyor.

Belediyelere nüfusları oranında 'Sığınma Evi' açma çağrısı yapıldı

Kadıköy Belediyesi Toplumsal Eşitlik Birimi'nin düzenlediği kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin seminere katılan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Genel Sekreteri Fidan Ataselim, Türkiye'de kadına yönelik şiddete ilişkin veriler paylaştı.

İsmail Yıldırım'ın oy kullandığı sandıktan çıkan sonuçlar

Karamürsel'de seçim yasağının bitmesi ile belediye başkan adaylarının oy kullandıkları sandıklardan çıkan sonuçlar açıklanmaya başladı.

Karamürsel Emniyetten uyuşturucu satıcılarına büyük darbe

Karamürsel Emniyet Müdürü Okan Tekin ilçede okulların açılması ile birlikte uygulamalara daha da çok hız verdi.

Sandıklar açılmaya başladı, işte açıklanan rakamlar

Sandıklar açılarak oy sayımına geçildi. Türkiye nefesini tutarak sonuçları beklemeye başladı. işte tüm detaylar.

Karamürsel Emniyet Çocuklar için Teyakkuza Geçti

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekipleri okulların açılması ile birlikte okul çevreleri, servis araçları ve hususi araçları denetledi.

2017 - 2018 Okullar ne zaman açılıyor? Eylül ayının kaçında?

(MEB) 2017 - 2018 okulların başlama tarihini kesin olarak bildirdi. Milyonlarca öğrenci yaz tatiline girmesiyle birlikte okullar ne zaman açılacak sorusunu sormaya başlamıştı.

Karamürselde Sandıklar Açıldıkça Dengeler Değişiyor

Referandum halk oylamasında Karamürsel'de sandıklar açılmaya başlandı.

Zeytinlikte define bulundu

İznik ilçesinde asırlarca kapağı hiç açılmayan lahdin uzman ekip tarafından tahliye edileceği bildirildi. Lahdin içinde sıkışmış gazın bilim dünyası için çok önemli olduğu öne sürüldü.

Siirt'te Çatışma: 1 Şehit, 1 Yaralı

Siirt Pervari'de yol güvenliğini sağlayan askerlere, teröristler tarafından ateş açılmasının ardından çıkan çatışmada, 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.