Açma Haberleri

Açma Haberleri

SEDAŞ KIŞ GÜNÜ NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR ?

Karamürsel'de havaların soğuması ile art arda yapılan elektrik kesintisi vatandaşı canından bezdirdi. Bir çok vatandaş açma ve kapa paraları verilmeyen hizmet ve zamanında yapılmayan bakımlardan dolayı yaşadıkları sorunların gündeme getirilmesi için gazetemize ulaştı.

Aktif Hastanesi ve Özdilek AVM önündeki vatandaşlar yaralandı

Çiftlikköy Aktif Hastanesi kantininde ve Özdilek AVM bahçesinde oturan çok sayıda kişi nereden geldiği bilinmeyen saçmalar ile yaralandı ilk belirlemelere göre 5 kişinin yaralandığı olayda 2 kişinin durumunun ciddi olduğu bildirildi.

SEDAŞ BEZDİRDİ HERKESİ

Korkunç zamlar açma ve kesme ücretlerinin yanı sıra fatura içerisine bir çok anlayamadığımız ek ücreti yansıtan SEDAŞ hizmet vermeye sıra geldiği zaman hiç bir şeyi umursamıyor.

İş arayanların dikkatine bu fırsat kaçmaz

En Az Lise Mezunu Olup Ehliyeti Olanlara İş Fırsatı! BDDK Şoför Alacak, İşte Şartlar Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından en az lise mezunu olup ehliyeti olanlara fırsat sağlayacak bir ilan yayımlandı.

Karamürsel'de denize atılan çantadan adeta cephanelik çıktı!

Polisin dur ihtarına uymayan ve kaçmaya çalışan şahsın denize attığı çantanın içerisinden çok sayıda silah, hap ve muşta ele geçirildi 

Doğayla sanatı bir araya getiren inanılmaz kadın

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesine bağlı Fulacık Mahallesi'nde bir devir açmayı başaran girişimci Aysel Ergül, kurduğu lavanta bahçesi ile sanatı bir araya getirerek inanılmaz bir başarıya imza attı.

Ayasofya'nın ibadete açılması için 86 yıllık hasret sona erdi

Hazırlıkları süratle tamamlayarak 24 Temmuz 2020 Cuma günü, cuma namazı ile birlikte Ayasofya'yı ibadete açmayı planlıyoruz.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! 6 ay süre verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına ilişkin değişiklik yapılmasını öngören bir taslak hazırladı.

Karamürsel Belediyesi bir büyük skandala daha imza attı

Karamürsel’de çok sayıda işyerinin, işyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan faaliyette bulunduğu tespit edildi.

DARP EDİLİP KAÇMAYA ÇALIŞAN KADINI VATANDAŞLAR KURTARDI

Karamürsel’in Ereğli mahallesinde 15:30 sularında meydana gelen olayda, bir kadının darp edildiğini gören vatandaşlar olaya tepki gösterdi.

Sigara bırakılsa da vücuda zararı 20 yıl sürüyor

Gırtlağın sesin çıkmasını sağlamasının yanı sıra yemeklerin yemek borusuna kaçmasını engellemesi ve alınan havanın akciğerlere gönderilmesi gibi önemli bir görevi olduğunu aktaran Emsey Hospital

Jandarma aracına çarpıp kaçmaya çalıştılar!

Kocaeli’de kendilerini durdurmaya çalışan jandarma ekiplerinin aracına çarpan şahıslar kaçmaya çalıştı

Kargo aracını çalan hırsız ortalığı savaş alanına döndürdü

Karamürsel'de çaldığı kargo aracıyla kaçmaya çalışan hırsız, Yalova’da polis kovalamacası sonrasında kıskıvrak yakalandı.

Belediyelere nüfusları oranında 'Sığınma Evi' açma çağrısı yapıldı

Kadıköy Belediyesi Toplumsal Eşitlik Birimi'nin düzenlediği kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin seminere katılan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Genel Sekreteri Fidan Ataselim, Türkiye'de kadına yönelik şiddete ilişkin veriler paylaştı.

Karamürsel'de inşaat ihalesi

Karamürsel'de inşaat ihalesi bu ihale kaçmaz.

Vatandaşlardan alınacak sayaç tamir ve ayar ücretleri belirlendi

Su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretleri için vatandaşa ödetilecek ücret belirlendi.

Vatandaşa kötü haber ! Açma-Kapama cezaları kalkacağına zamlandı !

Bazı şirketlerin ‘Açma-Kapama Cezası’ adı altında aldığı ücretler kaldırılacağı yerine zamlanıyor !

81 ile gönderildi! İçişleri Bakanlığı'ndan taksi genelgesi

İçişleri Bakanlığı, kısa mesafede yolcu almayan, taksimetre açmayan, fazla ücret almak için güzergahı uzatan taksicilerle ilgili artan vatandaş şikayetleri üzerine, düğmeye bastı.

Bağlar ailesi trafik kazası geçirdi 1 kişi yaşamını kaybetti

Karamürsel'in tanınmış ailelerinden Bağlar ailesinin acı günü. Bolu'da meydana gelen kazada Serhat Bağlar idaresindeki araç, Bolu'da önünde meydana gelen kazadan kaçmaya çalışırken kaza yaptı.

Kocaeli'nde AK Partili yönetici yaşamını kaybetti

Kocaeli Darıca, Bayramoğlu Ak Parti Mahalle Teşkilatı Yöneticilerinden Cevat Yıldız (59)  dün akşam saatlerinde içtiği suyun nefes borusuna kaçması sonucu yaşamını kaybetti.

Hırsızlar Karamürsel'de okul soydular

Geçtiğimiz gün Karamürsel, Kayacık mahallesi Raufdektaş bulvarı üzerinde bulunan bir okula hırsız veya hırsızlar girerek okulu soydular. Sabah okulu açmak için gelen görevlilerin fark ettiği hırsızlık sonrası olay yerine çağrılan

O saçma yasak sonunda kaldırıldı!

Koaceli genelinde berber ve kuaförlere getirilen zorunlu tatil kararı kaldırıldı. Artık berber ve kuaförler için yasak uygulaması olmayacak.

Karamürsel'de bir ilk

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi İnönü caddesi üzerinde bulunan, Eski Belediye binası karşısında bulunan zabıta noktası belediye binasının taşınması ile birlikte boşaltılarak yeni belediye binasına geçmişti. İHALESİ YAPILDI Boşaltılan belediye binasının Karamürsel Belediyesi tarafından ihalesi yapıldığı ve ihale sonrası daha modern ve ilçenin estetiğine uygun bir tesis inşaatı başlatıldı. OLMAYANI YAPACAĞIZ Karamürsel'de bir çok ilke imza atan "Dörtbudak Group" İlçe halkı için yaptığımız bir çok yatırıma bir yenisini eklemekten gururduyuyoruz. Büyük şehirlerde çok popüler olan, dünya kahvelerinin ve çikolatalarının satıldığı noktaların neden ilçemizde olmadığını düşündük ve ilçemize böyle bir işletme açma kararı verdik dedi. YAKIN ZAMANDA HİZMETİNİZDE Tesisin ana hatlarının bittiğini ve çok kısa bir sürede açılışının yapılarak ilçeye yeni bir işletme kazandırılacağı bilgisi paylaşıldı.

Karamürsel'de gökkuşağı büyüledi

Karamürsel'de gece kar yağdı, sabah yağmur ve sonrasında havanın açması ile birlikte çıkan gökkuşağı bütün vatandaşları adeta büyüledi.

Bu yarışma kaçmaz

Karamürsel'de Usta fotoğrafçı Mehmet Vonal öncülüğünde kurulan Karamürsel Fotoğraf, Sinema ve Sanat Derneği kurulması ile birlikte etkinlikleri'de başladı.

Okulların önleri tır parkına döndü veliler isyan etti!

Karamürsel izmik yolu Raufdenktaş caddesi üzerinde bulunan okulların önlerine ve yanlarına çekilen tır, otobüs ve araçlar büyük tehlike saçmaya devam ediyor.

Karamürsel'de esnafı canından bezdirdiler

Karamürsel Ereğli mahallesi hürriyet caddesi üzerinde açılan 120 m2 market için tam 10 bin lira ( 10.000.00 ) iş yeri açma ücreti vermek zorunda kalan Halil Yağcı yardım istedi.

Betonyol'da tır sürücüsü dehşeh saçtı

Karamürsel şehir merkezinden çok sür'atli bir şekilde geçen büyük ve tonajlı araçlar tehlike saçmaya devam ediyor. Karamürsel D-130 Karayolu betonyol mevkinde

Telefonunuzu Mutlaka 48 saat içerisinde kapatın

Akıllı telefon kullanıyorsanız 48 saat içinde telefonunuzu mutlaka kapatmanız gerekiyor. ayrıntılar haberimizde

Çipli kimlik alacaklar aman dikkat! Sakın zarfı açmayın.

Kimlikler değişiyor ama çipli yeni kimlik kartını almak hiç de kolay değil. Yoğun ilgiden dolayı internetten yakın zamana randevu almak imkânsız.