Add Karamürsel Haberleri

Add Karamürsel Haberleri

Mustafa Hüsnü Bozkurt Karamürsel'e geliyor

Başarılı başkan Münteha Purut  yine bir ilke imza atmayı başardı. Atatürkçü Düşünce Derneği ADD Karamürsel Şubesi tarafından “ Yeniden Atatürk Cumhuriyeti” adlı söyleşi programı düzenleniyor.

ADD Karamürsel basın açıklaması

ADD Karamürsel Şubesi, Samsun’da Atatürk Anıtı’na yapılan hain saldırıyla ilgili basın açıklamasında bulundu. “Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesine,

Karamürsel ADD söyleşileri başladı

Toplumun birinden ayrışmaya başladığı son zamanlarda; ADD Karamürsel Şubesi Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucularına ve ilkelerine bağlı herkesi kucaklayan

18 Mart Çanakkale Zaferi'ne özel konser

Karamürsel ADD bu sene Çanakkale Zaferi'nin 104. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyoruz.

ADD Karamürsel Şubesinden Akit TV hakkında suç duyurusu

ADD Karamürsel Şubesinden Akit TV hakkında suç duyurusu Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Karamürsel Şubesi, "Atatürk'ün manevi hatırasına basın yoluyla hakaret edildiği" iddiasıyla Akit TV yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

ADD Karamürsel Terörü Lanetledi

ADD Karamürsel Terörü Lanetledi Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karamürsel Şubesi terörü lanetleyen basın açıklaması yaptı Ölü ve yaralı sayısını açıklanmıyor Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği Karamürsel Şubesi terörü lanetleyen basın açıklamasını Karamürsel ADD Şube Başkanı Münteha Purut yaptı. Purut, yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; ‘Başkent Ankara, tarihimizin gördüğü en büyük provokasyona sahne oldu. Demokrasi düşmanları, güçlükle ayakta duran birlik, kardeşlik ve barış ortamına tarihin en ağır darbesini indirdi. Ülkeyi bu ortama sürüklemede en büyük pay sahibi olanlar ölü ve yaralı sayısını açıklayamıyor. Doğru bilgi vermek isteyenlere de sansür uyguluyor. 97 vatandaşın öldüğü belirtiliyor 10 Ekim Cumartesi günü, Ankara’da, TMMOB (Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği), DİSK (Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu), KESK (Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu) ve TTB (Türk Tabipler Birliği) tarafından düzenlenen ve çok sayıda kuruluşun katıldığı “barış” mitingi kana bulandı.

Karamürsel ADD'den Şehit Ailelerine Ziyaret

Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Şehit Ailelerini Ziyaret Etti. Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), şehit ailelerini ziyaret etti.ADD Karamürsel Şube Başkanı Münteha Purut ile dernek yönetimi, Karamürsel’deki 8 şehit ailelerinin evlerini tek tek ziyaret ederek her birine ‘Türk Bayrağı’ hediye ettiler. Purut, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve şehitleri anma gününde Karamürsel’deki şehit ailelerini yalnız bırakmadıklarını ifade eden Purut, şöyle devam etti, şehit ailelerinin acılarına biraz olsa da ortak olabildiysek bizleri sevindirdi. Her yıl tekrarladıkları bu ziyaretlerle şehitleri hem andıklarını hem de onları unutmadıklarını gösterdiklerini söyledi. Ziyarette hediye edilen Türk Bayrağımızı öpüp alnına koyan şehit babası herkese duygulu anlar yaşatırken şehit aileler bu ziyaretten çok memnun kaldıklarını ve bizleri çok mutlu ettiniz diyerek bizleri unutmayın dediler.

ADD KARAMÜRSEL BASIN AÇIKLAMASI

ADD KARAMÜRSEL BASIN AÇIKLAMASI                 Bu günlerde uzun sessizliğin ardından, Her gün saldırı  ve şehit haberleri gelmeye devam ediyor yurdun birkaç yerinde aynı tablo yaşanıyor. Güzel şeyler olacak diye başlatılan açılım politikaları terör örgütünün yaralarını sarıp güçlenmesi, şehir merkezlerine de yayılması ile sonuçlandı. Aynı anda birbirinden farklı birkaç merkezde birden hain tuzaklar kurup eylem yapabiliyorlar.

ADD Karamürsel Şubesi Basın Açıklaması

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı. ADD Şube Başkanı Münteha Purut, kadınların yaşadığı sorunların çözümünde yine kadınlara büyük görev düştüğünü söyledi.