Adı Haberleri

Adı Haberleri

Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'yi salladı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son mitingini gerçekleştirmek üzere Kocaeli’ye geldi.

Ahmet Çalık, kimsenin ekmeği ile oynamadım! Oynamam!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkan adayı Ahmet Çalık, yaptığı basın açıklamasında

Ahmet Çalık sevgisi sokaklara sığmadı

Yerel seçimlere 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün Karamürsel Kültür Merkezinde projelerini anlattı.

Mehmet Akdeniz, Ramazan geleneğini bozmadı

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, geleneksel hale getirdiği ramazan ayı boyunca simit dolması ve gazoz ikramını bu yıl da sürdürüyor.

Karamürsel'den çıktı. Dünyaya adını duyurdu

Kıbrıs'ta düzenlenen Uluslararası MMA Şampiyonası'nda Karamürsel'in gurur kaynağı olan Pirge Sambo Academy'den başarılı sporcular Altay Pirge, Kerem Ali Vahap, Cem Şahut Vahap ve Adar Vargün, toplamda 4 altın madalya kazandı.

Kaytazdere'de hırsızlar cirit atıyor!

Kaytazdere Mahallesi'nde yaşanan hırsızlık olaylarının artması belde halkını tedirgin etmeye başladı.

Karamürsel Emniyet Yüklü miktarda met yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği başarılı operasyonla bir kadının üzerinde büyük miktarda uyuşturucu madde bulundu.

Alp Anadolu Lisesi'nden muhteşem Yeşilay Haftası Programı

Karamürsel ilçesinde, Yeşilay Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karamürsel Alp Anadolu Lisesi tarafından Kaymakam Hikmet Özbağçı İlkokulu'nda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Alperen Ocakları Karamürsel’de teşkilatlandı

Büyük Birlik Partisi’nin gençlik kolları olan Alperen Ocakları, Karamürsel’de teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. Ocağın başkanlık görevine ise Mustafa Şahin getirildi.

Osman Kıvanç, adaylığını açıkladı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi muhtarlığı için bir başarılı isim daha adaylığını açıkladı.

Murat Akbaba, projelerini anlattı

Karamürsel Belediye Başkanı adayı Murat Akbaba, seçimi kazanması halinde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Akbaba, Karamürsel Belediye Binası'nı Alışveriş Merkezi'ne (AVM) dönüştürerek Karamürsel AVM'sini kuracaklarını duyurdu.

Yunus Emre Katı, Bağımsızlık Günü'nü kutladı

DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Katı, Bosna Hersek'in Bağımsızlık Günü'nü kutladı.

Çetinkaya: "Karamürsel için var gücümüzle çalışacağız"

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, ilçede yoğun bir ziyaret programıyla esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam geldi!

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam yapıldı! Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili İbrahim Ateş, taksi ücretlerine yapılan zamı açıkladı.

Yunus Emre Katı, Olgun Ailesi için taziye mesajı yayınladı

Karamürsel DEVA Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı, bir taziye mesajı yayınladı.

Ahmet Çalık, Olgun Ailesi için bir taziye mesajı yayınladı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün aramızdan ayrılan Ferhat Olgun için bir taziye mesajı yayınladı.

Ramazan Öncesi Kırmızı Et Fiyatları Arttı: Müdahale Yolda

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, kırmızı et fiyatlarındaki artışı durdurmak için Ramazan öncesi gerekli adımların atılacağını açıkladı.

Karamürsel'in Sevilen Esnafı Muhammet Çalık Yoğun Bakıma Alındı

Karamürsel'in köklü esnaflarından ve Çalıklar Tekstil'in kurucusu Muhammet Çalık, ilçenin sevilen simalarından biri olarak tanınıyor. Ancak son günlerde yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle Umuttepe Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Yeniden Refah Partisi Üye Kayıtları Hızla Artıyor

Karamürsel'de siyasi dengelerin yeniden şekillendiği bir dönem yaşanıyor. AK Parti'nin meclis üyelerini açıklamasının ardından, ilçede Yeniden Refah Partisi'ne büyük bir geçiş yaşanıyor.

Berkan Çelik, Karamürsel seçimlerinde bende varım dedi

Karamürsel'de uzun yıllar devlet memuru olarak görev yapan ve başarılı bir kariyere sahip olan Berkan Çelik, 31 Mart seçimlerinde bağımsız belediye meclis üyesi olarak adaylığını açıkladı.

Ramazan gelmeden pidesine zam geldi!

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Şubat ayı yönetim kurulu toplantısında alınan kararlar doğrultusunda Ramazan pidesinin fiyatı ve gramajı belirlendi.

İlk kez olacak, MEB tarihi açıkladı!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye genelinde ortaokul ve liselerde ilk kez gerçekleştirilecek "ortak sınav"ların tarihlerini duyurdu.

Tamer Kıran, Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu'nun Açılış Törenine Katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 19 Şubat 2024 Pazartesi günü, Kocaeli Üniversitesi'ne (KOÜ) bağlı eski adı Karamürsel Meslek Yüksek Okulu olan eğitim kurumunun "Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu" adını alması nedeniyle düzenlenen törene katıldı.