Adıyaman Haberleri

Adıyaman Haberleri

Deprem fırtınası! AFAD'dan açıklama! Ölü ve yaralı sayısı açıklandı

10 kentte 1710 binanın yıkıldığı depremde saat 10.00 itibariyle toplam 284 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 bin 323 kişinin yaralandığı açıklandı. Kahramanmaraş’ta 70, Adıyaman’da 13, Diyarbakır’da 14, Şanlıurfa’da 18, Osmaniye’de 20 ve Hatay’da 4 kişi hayatını kaybetti.

Komşu dahil 19 ilde artık maskesiz sokağa çıkılamayacak!

Maskesiz sokağa çıkma yasağı uygulanacak illerin sayısında artış yaşandı. Son olarak Kırklareli Valiliği de maskesiz olarak sokağa çıkmaya kısıtlama getirdi.

Kocaeli dahil 8 ilde sosyal medya mafyalarına operasyon

​​​​​​​İstanbul merkezli 8 ilde 'hijyen' operasyonu: 10 gözaltı

Alkollü sürücü faciayı kıl payı atlattı 1 yaralı

Karamürsel istikametinden İzmit istikametine seyir halinde olan ismail adıyaman idaresindeki 34 YH 1652 plakalı araç henüz bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı. Kazada sürücü yaralandı.

Son Dakika. Adıyaman'da korkutan deprem ! Halk sokaklara döküldü !

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre saat 03.34'te Adıyaman Şamşat ilçesinde bir deprem meydana geldi.

2017 Ramazan İmsakiyesi

Türkiye’de Ramazan ayı 2017 yılında 27 Mayıs - 24 Haziran tarihleri arasına denk geliyor.

Çıplak ayakla aldığı duş başına bela oldu

Bir adam spor salonunda çıplak ayakla duş alınca hayatının pişmanlığını yaşadı. Ayağında çıkanları ilk başta siğil zannetti ancak zamanla bütün ayağında yayılarak açık yaralara dönüştü

Deprem'de 30 yaralı

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde meydana gelen depremin ardından bölgede incelemelerde bulunan Vali Abdullah Erin, Adıyaman merkez, Samsat ve Kahta’da okulların tatil edildiğini açıkladı.

AK Partili başkan şehit edildi

Şırnak'ta yol kesen PKK'lılar tarafından kaçırılan AK Parti Beytüşşebap Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman'ın cansız bedeni bulundu.