Ahmet Çalık Chp Haberleri

Ahmet Çalık Chp Haberleri

Muhammet Çalık hayatını kaybetti !

Karamürsel'in Sevilen İsmi Muhammet Çalık Hayatını Kaybetti

Ahmet Çalık geleceğin Karamürsel'ini anlattı

Ahmet Çalık, Birol Öztürk'ün Canlı Yayın Konuğu Olarak Seçmenlerle Buluştu

Ahmet Çalık'tan davet var

Ahmet Çalık 2024 Yılına güven ve huzur içinde girdik

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, 2024 yılının ilk saatlerinde Karamürsel'de bir dizi etkinlik ve ziyaret gerçekleştirdi.

Ahmet Çalık 2024 Yeni yıl mesajı

Hepimizin heyecanla beklediği 2024 yılına adım adım yaklaşırken, yeni bir yıl, hepimiz için yeni umutlar, yeni hedefler ve yeni başlangıçlar anlamına geliyor.

Altınova müftüğü çalışanı tutuklandı!

Karamürsel Tv. özel haberi. Gazetemize gelen çok sayıda şikayet sonrası ortaya çıkan cinsel istismar olayı bu kadarına pes dedirtti. Altınova Müftülüğü'nde üst düzey bir yönetici olarak çalışan Abdullah K (60)

Karamürselbey gümbür gümbür

Erkekler Basketbol 2.Lig’de zirve mücadelesi veren temsilcimiz Karamürselbey Spor Kulübü, 6.hafta maçında aynı puanda bulunan Çözüm Ankara Koleji’ni konuk etti. Karamürsel Spor Salonu’nda oynanan maçı temsilcimiz 76-67 kazandı.

Ahmet Çalık “Tüm Engelleri Beraber Aşacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Engelleri Birlikte Aşacağız” ifadelerinde bulundu.

Ahmet Çalık sevgisi ne soğuk dinledi ne fırtına

2019 yerel seçimlerinde CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı olan Ahmet Çalık, 26 Kasım Pazar (Bugün) Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binası önünde saat 17:00'da aday adaylığını açıkladı. Fırtına ve soğuk havaya aldırış etmeyen kalabalık tarafından alkışlarla karşılanan Çalık, büyük bir ilgi gördü.

Ahmet Çalık öğretmenleri unutmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet ÇALIK,  ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte ilçede  bulunan okulları ziyaret etti. 

Anıl Aksu yoğun bir katılım ile güven tazeledi

Bugün gerçekleştirilen CHP Karamürsel İlçe Başkanlığı kongresinde seçimlere tek aday olarak giren mevcut başkan Anıl Aksu yoğun bir katılım ile güven tazeledi.  

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi yine gönüllere dokundu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi reklam yapmayı beceremiyor ama ilçe genelinde özellikle ekonomik sıkıntıların tavan yaptığı şu günlerde ilçe genelinde yüzlerce ailenin yardımına koşan ilçe başkanı Anıl Aksu ve yönetimi, yine yüreklere dokundu.

Hayrettin Karacaer ve ekibi İade-i Ziyaretlere Başladı

Karamürsel DEVA Partisi İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer ile yönetimi ilçede muhalefetin gür sesi olmaya hazırlanıyor.

CHP'den 5000 kişiye erzak yardımı 

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanlığı gerçekleştirdiği kampanya ile 5000 kişiye erzak yardımı yaptı.

Ahmet Çalık ailesi ile birlikte oyunu kullandı

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık oyunu kullandı

Karamürsel Engelliler Yaşlılar ve Kimsesizler Derneği açıldı

Karamürsel Engelliler Yaşlılar ve Kimsesizler Derneği açılışında belediye başkanı İsmail Yıldırım çok sayıda vatandaşı üzdü.

Ahmet Çalık, 14 Mart Tıp Bayramı'nı Kutladı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Karamürsel Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

AK PARTİLİYİM AMA KÖRÜ KÖRÜNE DEĞİL!

Karamürsel Ak Parti kurucu üyelerinden olan ve 2001 yılından bu yana Ak Parti üyesi olan Nazif Ertürk artık yeter dedi. Kocaeli'de Tahir Büyükakın ile AK Parti'ye ve Memleketimde CHP'ye hayatımda ilk defa adayın mertliğinden dolayı Ahmet Çalık'a oy vereceğim dedi.

Ahmet Çalık biz kocaman bir aileyiz dedi!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayı Ahmet Çalık CHP gönül veren partilileri ile bir araya geldi.

Ahmet Çalık'ın '4 Aralık Dünya Madenciler Günü' mesajı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Ahmet Çalık dedi

Karamürsel'de uzun bir süredir siyasette isminden sık sık söz ettiren, Ahmet Çalık CHP belediye başkanlığı için adaylığını resmen koydu.

Karamürsel CHP öyle bir teklifte bulundu ki!

Karamürsel Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısında, Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi ve sözcüsü Ahmet Çalık

Karamürsel Belediyesi umursamazlığın dibine vurdu

Karamürsel Belediyesi ve Hizmet binası açıldığı günden bu yana yaşanan sansasyonlarla gündeme gelmeye deva ediyor. Son olarak gündeme gelen konu ise bu kadarı da olmaz dedirtecek cinsten.