Ahmet Çalık Haber Haberleri

Ahmet Çalık Haber Haberleri

Ahmet Çalık, kimsenin ekmeği ile oynamadım! Oynamam!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkan adayı Ahmet Çalık, yaptığı basın açıklamasında

Siyasete ara verildi! Şehitler için seferber olundu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi tarihi bir gün olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü'nü anmak ve şükranlarını sunmak amacıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Muhammet Çalık hayatını kaybetti !

Karamürsel'in Sevilen İsmi Muhammet Çalık Hayatını Kaybetti

Ahmet Çalık, tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, babası Muhammet Çalık'ın vefatı nedeni ile ertelenen Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım programının 17 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00'te Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini ve tüm ilçe halkının davetli olduğunu duyurdu.

Ahmet Çalık, Tepeköy Mahallesi'nde coşku ile karşılandı

Çalık, yaptığı konuşmanın ardından, "Tepeköy Mahallemizde bizleri misafir eden hemşerilerimize ve muhtarımız Recep Şahin'e teşekkür ederiz. Tepeköy'ün yıllardır çözülemeyen sorunlarını biliyoruz ve çözmek için geliyoruz."

Ahmet Çalık, Olgun Ailesi için bir taziye mesajı yayınladı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün aramızdan ayrılan Ferhat Olgun için bir taziye mesajı yayınladı.

Ahmet Çalık, Mahalle Programlarında Büyük İlgi Gördü

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, bu hafta Karapınar, Akpınar, Kızderbent, Dereköy, Kadriye, Tahtalı, Fulacık, Çamdibi mahallelerinde gerçekleştirdiği programlarla büyük bir ilgi ve alaka ile karşılandı.

Anıl Aksu, konuşulamayan her şeyi konuştu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Anıl Aksu, Büyük Karamürsel TV YouTube kanalında yayınlanan "Siyasi Rota" adlı programa konuk oldu.

Aydın Demir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karamürsel'de Büyük Kayıp: Aydın Demir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karamürsel'e Yeni Bir Soluk Geliyor

Daha güzel bir Karamürsel için çalışacağız. Tüm vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bize güvensin. Artık Karamürsel’in beklemeye tahammülü yok. Sözüm olsun Karamürsel’in en sevilen ve çalışan başkanı olacağım.

ÇALIK, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ahmet Çalık 2024 Yılına güven ve huzur içinde girdik

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, 2024 yılının ilk saatlerinde Karamürsel'de bir dizi etkinlik ve ziyaret gerçekleştirdi.

Karamürselbey gümbür gümbür

Erkekler Basketbol 2.Lig’de zirve mücadelesi veren temsilcimiz Karamürselbey Spor Kulübü, 6.hafta maçında aynı puanda bulunan Çözüm Ankara Koleji’ni konuk etti. Karamürsel Spor Salonu’nda oynanan maçı temsilcimiz 76-67 kazandı.

Ahmet Çalık kadınlarımız, ülkemizin mihenk taşıdır

CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 5 Aralık Türkiye Cumhuriyeti'nde Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı tanınmasının 89. yılı nedeniyle ilçemiz kadın esnaflarına ziyarette bulundu.

Ahmet Çalık “Tüm Engelleri Beraber Aşacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Engelleri Birlikte Aşacağız” ifadelerinde bulundu.

Karamürsel'in bir çok mahallesinde saatlerce elektrik yok!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. ( SEDAŞ), Kocaeli'de yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları 28 Kasım 2023 tarihinde ilçede planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Bu çalışmalar kapsamında, Karamürsel genelinde bir çok mahallede planlı elektrik kesintisi yaşanacak.

Ahmet Çalık pazar günü aday adaylığını açıklıyor!

2019 yerel seçimlerinde CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı olan Ahmet Çalık, 26 Kasım Pazar günü Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi başkanlığında saat  17:00’da aday adaylığını açıklıyor.

Cumhuriyet halk partililer, ekmeğimiz, ekmeğinizdir dediler. 

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık, Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Pandemi koşulları nedeni ile zor günler geçiren Pazarcı esnafını ziyaret ederek  “Ekmeğimiz, ekmeğinizdir” dedi. 

CHP gençlik kolları Ahmet Çalık'a sürpriz yaptı

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve Kocaeli gençlik Örgütleri il Yönetim Kurulu Üyeleri, Karamürsel Gençlik Örgütü Başkanı Cengiz Can ve Yönetim Kurulu

Ahmet Çalık ailesi ile birlikte oyunu kullandı

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık oyunu kullandı

Ahmet Çalık’dan Yaşlılar Haftası Mesajı

Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda, "Geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültürümüzü ve toplumsal değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, hayatımızın...

Meclis Karamürsel Kent konut mağdurları ile kapandı

Karamürsel'de yüzlerce insanın mağdur olmasına neden olan Kent Konut ilçenin kanayan yaralarından olmaya devam ederken CHP meclis üyesi Orhan Tanış mağdurları yalnız bırakmadı

İYİ Parti Karamürsel'de liste değişti!

İYİ Parti Karamürsel Belediye Meclis üyesi listesi yeniden değişti.

Ahmet Çalık, binlerce destekçisi ile bismillah dedi

Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık, tanıtım organizasyonunda salonu tıka basa dolduran binlerce kişi ile seçimde ne kadar ciddi bir rakip olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Ahmet Çalık gazetecileri unutmadı

Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık 16 Ocak Basın Onur Günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Ahmet Çalık, Birey Koleji'nde gençlerle bir araya geldi

Karamürsel'de özel okul denildiği zaman ilk akla gelen ve okul statüsü ile tek olan, Karamürsel Birey Koleji muhteşem bir etkinliğe daha imza attı.

Ahmet Çalık'ın sarıkamış harekatı mesajı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı adayı Ahmet Çalık'ın Sarıkamış harekatında hayatını kaybeden şehitlerimiz için yayımlamış olduğu mesajı

Ahmet Çalık biz kocaman bir aileyiz dedi!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayı Ahmet Çalık CHP gönül veren partilileri ile bir araya geldi.