Ahmet Özen Haberleri

Ahmet Özen Haberleri

Karamürsel Saadet Partisi Stratejik Hazırlıklarını hızlandırıyor

2024 Yerel Seçimleri Öncesinde Karamürsel'de Stratejik Hazırlıklar Hız Kazanıyor

Özen: Hiçbir personel bavulunu toplamayacak

Saadet Partisi İzmit Belediye Başkan adayı Ahmet Özen, işimden olurum endişesiyle belediye başkanı değişikliğinden korkan belediye personeline seslendi. “Bizim için siyasi düşüncenin bir önemi yok.”

Bekle bizi Karamürsel

Saadet Partisi'nin Karamürsel Adayı ne zaman belli olacak? İşte bu sorunun yanıtı.

Başarılı yönetici Ahmet Özen bende adayım dedi

Karamürsel Saadet Partisi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Karamürsel SP Kadınların toplantısına üç milletvekili adayı katıldı

Kocaeli Saadet Partisi, büyük önem verdiği 1 Kasım genel seçimleri öncesi çalışmalarını arttırdı. Karamürsel Kadın Kolları Teşkilatının Botanik Aile Çay Bahçesinde düzenlendiği toplantıya Kocaeli Saadet Partisi milletvekili adaylarından Ahmet Özen, Emine Erbaş Yıldırım, Şafak Yamak İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, Karamürsel Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı İsmail Aydın ve çok sayıda Saadet Partili kadınlar katıldı.

Ahmet Özen Soruyor One Minute'ciler nerede ?

İlçemiz'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen aynı zamanda geçtiğimiz dönem Karamürsel Belediye başkanı adayı olan Ahmet Özen bugün ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.Ziyaretlerin sonrasında İlçe parti binasında bir açıklama yapan Sadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Ahmet Özen, İsrail askerlerinin Mescidi Aksa’ya müdahalesiyle ilgili olarak, “İsrail askerleri Mescidi Aksa’nın çatısında, peki One Minuteciler nerede?” dedi.

Saadet Partisi Milletvekili Aday Listesi Belli Oldu

Saadet Partisi'nde 11 kişilik milletvekili aday listesi açıklandı. İşte Saadet Partisi'nin ilk 11'i; 1-Nurettin Çelik 2-Ahmet Özen 3-Recep Sarıdoğan