Ahmet Yılma Haberleri

Ahmet Yılma Haberleri

Ahmet Yılmaz Kocaeli'nde değil Türkiye'de yapılmayanı yaptı

Kocaeli, Karamürsel Ereğli Çiçek Cami İmam Hatibi Ahmet Yılmaz artık geleneksel hale getirdiği Yaz Kuran Kursu kapanış programında çıtayı yine zirveye taşıdı ve kendi rekorunu kırarak 156 öğrenciye 156 altın dağıttı.

Kurra Hafız Ahmet Yılmaz yine gönüllere dokundu

Karamürsel'e atandığı günden bu yana gerek sosyal sorumluluk projelerinde, gerekse camii ve yaptığı etkinlikler ile bölgede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Çiçek Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Ahmet Yılmaz yine gönülleri fet etti.

Karamürsel imamları yine örnek oldu

Karamürsel’de Ramazan’da birçok kişinin yardımına koşan ilçe imamları yine muhteşem bir projeye imza attı.

Mahalle imamını ifşa ediyorum diyen genç öyle bir paylaşım yaptı ki!

Maaşından arttırdığı paralar ile imamlık yaptığı mahalledeki bakkal defterini alan Ahmet Yılmaz isimli imam, mahalleli tarafından takdir edildi.

ALKIŞLAR KARAMÜRSEL'DE İMAMLARIMIZA MUHTEŞEMSİNİZ

Elinde mikrofonla gezen Ereğli Çiçek Camii İmam Hatibi Ahmet Yılmaz’ın videosunu çeken vatandaşlar, dikkatleri Karamürsel’in imamlarına çekerek, dualarımızdasınız mesajı ile paylaştılar.

Türkiye'de ilkleri gerçekleştiren imam Ahmet Yılmaz

Kocaeli, Karamürsel Ereğli Çiçek Cami İmam Hatibi Ahmet Yılmaz yine Türkiye'de ilklere imza atmaya devam ediyor.

Ereğli Çiçek Cami-inde büyük mahalle iftarı

Karamürsel’e atandığı günden bu yana yaptıkları ile sürekli gündeme gelen ilçenin en aktif imamı Ahmet Yılmaz yine bir ilke imza atmayı başardı.

Karamürsel'de ilklere imza atan imam

Karamürsel Ereğli Çiçek Camii İmamı Ahmet Yılmaz, Yaz Kuran Kursu’na katılan 80 öğrencisini mezun ederken onlara altın taktı.

Ereğli Çiçek Camii’nden Kocaeli'ye örnek program

Karamürsel Ereğli Çiçek Camii’nde 2017 yaz Kur’an kursunun tamamlanmasıyla hatim programı yapıldı.

Karamürsel Emniyet Personeli hep birlikte iftar açtı

Karamürsel Botanik Kafe'de dün akşam düzenlenen iftar programında Karamürsel Emniyet Müdürlüğün'de görev yapan personel, aileleri ve

Ereğli çiçek Cami İmamı bir ilke imza attı

Karamürsel'de örnek proje. Cami imamı mahallede camiye gelerek hatim yapan ev hanımlarına çamaşır makinası hediye etti.

Ereğli çiçek Cami'nde hatim cemiyeti programı yapıldı 

Karamürsel, Ereğli Çiçek Cami'inde yaz kuran kursunu  başarı ile bitiren ve hatimlerini tamamlayan çocuklara hatim cemiyeti yapıldı.

İsmail Yıldırım, Gene Yaptı Yapacağını.

Ülkemizde yaşanan bu kaos ortamı ve dün çıkarılan ohal sonrasında, özellikle il ve ilçeler çok güzel yönetilerek kaos çıkmasının önüne geçildi.

Karamürsel Emniyet Kimsesiz Çocuklar İçin İftar Düzenledi

Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler, dün akşam geleneksel iftarında Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi'nde personeli ve kimsesiz çocuklarla bir araya geldi İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler, kimsesiz çocuklar ve personeliyle Altınkemer Kültür Merkezi'nde iftar yaparken, yemeğe Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Asım Yağcı, Karamürsel İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Cenk Bozdağ, Karamürsel-İzmit 2 Nolu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Ahmet Utaç, Karamürsel Kızılay Şube Başkanı Yusuf Ziya Alemdar, İlçe Emniyet personeli ve eşleri katılırken, Karamürsel'de bulunan 50 kimsesiz çocuk ve bakıcıları davet edildi.