Ak Parti Aday Haberleri

Ak Parti Aday Haberleri

İşte Karamürsel'in yeni Belediye Meclis Üyeleri!

Karamürsel'de yapılan yerel seçimlerde CHP adayı Ahmet Çalık belediye başkanlığını kazanırken, belediye meclis üyeleri de belirlendi. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde AK Parti adayı Mesut Çetinkaya'ya karşı yarışan CHP adayı Ahmet Çalık, Karamürsel Belediye Başkanlığı'nı kazandı.

Taşeron işçiler; Daha İyi Şartlar, Daha Adil Maaşlar İstiyor

Karamürsel Belediyesi Çalışanları: "Daha İyi Şartlar, Daha Adil Maaşlar İstiyor"

Kaytazdere'de AK Parti Aday Belirsizliği Devam Ediyor

Kaytazdere'de AK Parti içerisinde aday belirsizliği devam ediyor. Tek aday olarak çıkan Ercan Reyhanlı'nın hala neden aday adayı olduğu merak konusu. Seçimlere kısa bir süre kala adayın kesinleşmemiş olması, partinin içinde soru işaretlerine neden oluyor.

İsmail Yıldırım'ın Bağımsız Adaylığı Gündemde

Karamürsel ilçesinde 20 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüten AK Parti'li İsmail Yıldırım, 2024 seçimleri öncesinde dikkat çekici bir gelişmeyle gündemde.

AK Parti Gölcük belediye başkanı adayı belli oldu!

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Belediye Başkan adayları netleşmeye başladı. AK Parti’nin Gölcük Belediye Başkan adayı mevcut belediye başkanı 

Büyükakın; "Varlık sebebimiz vatandaşımıza hizmettir"

AK Parti Karamürsel Belediye Başkan adayı İsmail Yıldırım’ın tanıtım toplantısı büyük ilgi vardı. Kocaeli'den büyük destek gören tanıtım programında söz alan, Tahir Büyükakın, “Varlık sebebimiz vatandaşımıza hizmettir” dedi

Karamürsel Ak Parti küllerinden tekrar doğuyor

Karamürsel Ak Parti bu yılki belediye başkanlığı seçimleri için bir birinden donanımlı adaylar ile bir ilke imza atıyor.