Ak Parti Belediye Başkanı Haberleri

Ak Parti Belediye Başkanı Haberleri

Karamürsel'de Fevzi Utaş adaylığı heyecan yarattı

AK Parti’de bu dönem Karamürsel Belediye Başkan adaylığına talip olanlar hayli fazla. Bir sürpriz ve güçlü isim daha başvuru yapmaya hazırlanıyor.  

İsmail Yıldırım yine gündem yaratmaya çalışıyor

Karamürsel AK Parti belediye başkanı İsmail Yıldırım son zamanlarda gündeme sık, sık AK Parti ilçe başkanı ve onun üzerinden AK Parti teşkilatına verdiği göz dağları ile gündem yaratmaya çalışıyordu.

Karamürsel siyasetinde tüm dengeler değişti

Ak Parti Karamürsel ilçe başkanı Sait Mete, üç yıldır başarılı bir şekilde yürüttüğü ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek belediye başkanlığı için resmen adaylığını açıkladı.

İsmail Yıldırım AK Partiyi darmadağın etti

Karamürsel AK Parti belediye başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti ilçe teşkilatının altına dinamit koyup patlattığı şeklinde bir iddia bulunmaktadır.

Abdullah Eryarsoy tartışmalara noktayı koydu

AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağına dair sorumuzu yanıtladı. Eryarsoy, hafta sonu için

Recai Aydın bende varım dedi

Karamürsel'de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterek ve ilçenin sevilen simalarından olan Recai Aydın, Karamürsel Belediye Meclis üyeliği için bende varım dedi.

AK PARTİLİ FEYZİ UTAŞ’A İLGİ BÜYÜYEREK DEVAM EDİYOR

Karamürsel Ak Parti belediye başkan aday, adayı Feyzi Utaş seçim çalışmalarına aralık vermeden devam ediyor.

Karamürsel Ak Parti Fevzi Utaş ile yeniden kendine geldi

Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel uzun zaman sonra Ak Partililerdeki heyecanı görünce çok mutlu oldu. Fvezi Utaş'ın adaylık başvurusunu kahkalar ile kabul ederek başarılar diledi.

Ak Partili belediye başkanı yinemi parti değiştiriyor?

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay sonrası önümüzdeki belediye başkanlığı seçimlerinde aday olarak gösterilmeyeceği düşünülen

AK Parti İlçe Başkanı'na Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 2 Yaralı

ilçe başkanı Vanlı'nın araçtaki yeğeni Adnan Vanlı'nın hayatını kaybettiği öğrenilirken, 2 kişi de yaralandı.

Ak Parti eski belediye başkanını vuran kişi teslim oldu

Ak Parti Körfez Belediyesi eski Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'ı dün akşam saatlerinde bacağından vuran Yasin Ekinci emniyet ekiplerine teslim oldu.