Akademi Haberleri

Akademi Haberleri

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

'Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!'

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

'Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!'

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

'Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!'

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

"Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!"

Aktif Hastanesi ve Özdilek AVM önündeki vatandaşlar yaralandı

Çiftlikköy Aktif Hastanesi kantininde ve Özdilek AVM bahçesinde oturan çok sayıda kişi nereden geldiği bilinmeyen saçmalar ile yaralandı ilk belirlemelere göre 5 kişinin yaralandığı olayda 2 kişinin durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Üniversitelilere müjde! İşte okulların açılacağı tarih

Üniversitelerin akademik takviminin başlayacağı tarih belirlendi Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversitelerin 2021-2022 öğretim yılı akademik takviminin 13 Eylül'de başlayacağını duyurdu.  

Kocaeli genelinde öğrencilere büyük jest

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan öğrencilerin EBA’ya erişimini sağlamak için hazırladığı 27 destek noktasını hizmete başlattı

Oruç Aruoba’nın naaşı memleketine geldi

Büyük Filozof, Karamürsel’de toprağa verilecek Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli felsefeci olarak bilinen, şair, yazar, düşünür, gazeteci ve akademisyen Oruç Aruoba, 72 yaşında Kuşadası’nda hafta sonu hayatını kaybetmişti.

Karamürsel Dalçık yeniden ihaleye çıkacak AMA!

Karamürsel kent meydanında inşa edilecek ve ilçenin iki yakasını bütünleştirecek tünel geçişli kavşak projesi hakkında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Hiçbir risk yok

Akademi Lise yaz sezonu başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Akademi Lise’de 2019 yaz okulu dönemi başlıyor.

Kocaeli’de 360 bekçi alınacak!

Bir süredir başvuru süreci hakkında resmi mercilerden açıklamalar gelen bekçi alımı için Polis Akademisi Başkanlığı başvuru şartları konusunda bazı detaylar yayımlayacak.

Jandarma Genel Komutanlığı kaç kişi alacak? Hemen başvurun!

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi üzerinde yer alan başvuru sayfasında, yer alan duyuruyla beraber başvuru yapacak vatandaşlar heyecanla şartları araştırmaya başladı

Karamürsel Birey Kollaji kapılarını açtı

Bireysel Eğitim Sistemi (BES) ile "Fark Eden, Fark Edilen, Fark Yaratan" Bireyler Yetiştiriyoruz sloganını kendine hedef edinen Özel Karamürsel Birey Koleji 2018–2019 eğitim ve öğretim yılında Akademik Ortaokul ve Anadolu Lisesi ile eğitime başlıyor.

Karamürsel'de muhteşem açılıç

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan Karamürsel Aliya İzzetbegoviç Akademi Lisesi açılış töreni Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un

Kocaeli Valisi Aksoy Karapınar Mahallesin'de halkı dinledi

Karamürsel'de bu gün öğlen saatlerin'de açılışı yapılan Karamürsel Aliya İzzetbegoviç Akademi Lisesi açılış töreninin ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Bosna Hersek Federasyonu

Karamürsel Aliya İzzetbegoviç Akademi Lise yarın hizmete giriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından faaliyetleri yürütülen Karamürsel Aliya İzzetbegoviç Akademi Lise yarın Açılıyor.

Yarın için acil Orh pozitif kana ihtiyaç vardır

İzmit Akademi Hastanesinde yatmakta olan bir hasta için yarın sabah gireceği kalp ameliyatında kullanılmak üzere 0rh Pozitif kana ihtiyaç vardır.

Karamürsel Akademi Lise'de Yeni Dönem İçin Kayıtlar Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Akademi Lise’de yeni eğitim dönemi kayıtları başladı.

Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi'nden Karamürsel'de muhteşem hizmet

Dönem içinde ilkokuldan, liseye hatta üniversite öğrencilerine kadar geniş bir yelpazede kurumlarıyla ücretsiz eğitim veren Büyükşehir

Karamürsel Akademi Lise’ye gel, hayatın değişsin!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, eğitim alanındaki en önemli projeleri arasında yer alan Akademi Lise’yi gençlere daha yakından tanıtmak için kolları sıvadı.

Karamürsel'li genç doktor görev başında hayatını kaybetti

Karamürsel'li genç doktorun ani ölümü sevenlerini perişan etti.Özel Akademi Hastanesi Ortopedi doktoru Halil Ceylan bir hasta muayenesi sırasında yere yığıldı.  

ÇOK ACİL KAN ARANIYOR, PAYLAŞALIM LÜTFEN

Kocaeli Yeni Akademi hastanesin'de yatmakta olan kanamalı bir hasta için çok acil ARH + kan aranmaktadır.

Karamürsel'e özel okul geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Akademi Lise kervanına Karamürsel ilçesini katmak için hazırlıklarını sürdürüyor

Erkan Bekteş yaşamını kaybetti

Karamürsel'in sevilen simalarından Erkan Bekteş geçtiğimiz hafta geçirdiği ani kalp krizi sonucu kaldırıldığı Özel Akademi hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alınmıştı.

Erkan Bekteş dualarınızı bekliyor

Karamürsel'in sevilen simalarından Erkan Bekteş geçtiğimiz hafta geçirdiği ani kalp krizi sonucu kaldırıldığı Özel Akademi hastanesi yoğun bakımında yatıyor.

Erkan Bekteş'ten güzel haber var

Karamürsel'in sevilen simalarından Erkan Bekteş geçirdiği ani kalp krizi sonucu kaldırıldığı Özel Akademi hastanesinden güzel haber geldi.

Karamürsel'in sevilen ismi dualarınızı bekliyor

Karamürsel'in sevilen simalarından Karamürsel Belediyesi çalışanı Erkan Bekteş dün gece geçirdiği ani kalp krizi sonucu İzmit Akademi Hastanesin'de tedavi altına alındı.

Acil kan aranıyor

İzmit Akademi Hastanesi yoğun bakımda yatmakta olan Karamürselli bir hemşehrimiz için çok acil ( 0 ) Rh - Kana ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin, Yavuz Şenoğlu isimli kişiye 05433296925

8 bin kişiye geri dönüş yolu gözüktü

Aralarında hâkim, savcı, polis ve akademisyenlerin de bulunduğu binlerce kamu çalışanı, yeni bir KHK ile görevlerine geri dönebilecek.

ACİL KAN ARANIYOR

Hüseyin Özer için acil olarak A rh (-) kana ihtiyaç vardır. Özel Kocaeli Akademi Hastanesinde ameliyata girecek olan Hüseyin Özer için ACİL olarak Arh (-)