Akaryakıt Haberleri

Akaryakıt Haberleri

Kocaeli geneli ulaşıma zam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UKOME, şehir içi minibüs ve otobüsçü esnafının artan akaryakıt fiyatları nedeniyle talep ettiği yeni tarifeyi bugün itibariyle uygulamaya koydu..

Büyükşehir Belediyesi 850 bin litre yakıt alacak

Karamürsel Belediyesi 850 bin litre yakıt almak için ihale düzenliyor.

Karamürsel'de Go Petrol açıldı

Özgün yapısı, yüksek ürün ve hizmet kalitesi ile Türkiye akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan yeni nesil GO Petrol istasyonu Karamürsel'de hizmete açıldı.

Yolcu otobüsü otomobili biçti 2 yaralı

Dinçer E. idaresindeki 41 EF 682 plakalı yolcu otobüsü, Halıdere mevkiinde akaryakıt istasyonundan yakıt alarak yola çıkmak isteyen İbrahim Zarga idaresindeki 41 E 4339 plakalı otomobile çarptı. Otomobil takla atarak karşı şeride geçti.

Karamürsel'de Go Petrol açılıyor

Özgün yapısı, yüksek ürün ve hizmet kalitesi ile Türkiye akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan yeni nesil GO Petrol istasyonu Karamürsel'de hizmete açılıyor.

Benzin ve Motorine indirim yolda

Petrol, dolar kurundaki düşüş depolara indirim olarak yansıyacak. Pazartesiyi salıya bağlayan gece, benzin ve motorinde 15-20 kuruş aralığında indirim bekleniyor.

Karamürsel Belediyesi, 2 milyonluk ürün alacak

Karamürsel Belediyesi yaklaşık 2 milyon liralık akaryakıt ihalesine hazırlanıyor.

Aracına benzin alıp parasını ödemeden kaçtı!

Karamürsel'de bulunan bir benzin istasyonuna sabah saatlerinde gelen 77 Plakalı Tempra marka araç yakıt aldıktansonra aracını çalıştırarak benzin istasyonundan kaçtı.

Kart kullananlar dikkat!

Akaryakıt istasyonları, giyim, ayakkabı, teknoloji, takı ve kozmetik mağazaları ile alışveriş merkezlerinin müşterilerine sunduğu birçok "sadakat kartı"ndaki puanların yeni yıla

Araç sahipleri dikkat! Yeni sisteme geçiliyor

Teröre karışan araçların takibinin yapılması ve kaçak akaryakıtın önlenebilmesi için çip sistemine geçiliyor.

Akaryakıta ÖTV Zammı!

Akaryakıttan alınan ÖTV'de artışa gidildi. Benzin ve motorinin litresine 20 kuruşun üzerinde zam geldi.

Motorinin litre fiyatı 6 kuruş zamlandı

Motorinin litre fiyatı 6 kuruş zamlandı Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere motorinin litresinde ortalama 6 kuruş zam yaptı.