Akbulut Haberleri

Akbulut Haberleri

Karamürsel halkı neden cezalandırılıyor ?

Karamürsel halkı devlet hastanesi ile cezalandırılıyor. Usta gazeteci Mesut Akbulut'un gündeme getirdiği Karamürsel Devlet Hastanesi isimli köşe yazısı gündeme bomba gibi oturdu.

Karamürsel'in gururu Eray Akbulup şampiyon oldu

Eskişehir’de gerçekleşen Okullar Arası Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası Finallerinde İzmit Lisesi öğrencisi, Karamürselli Eray Akbulut 63 kiloda Türkiye ikincisi oldu. 

Karamürsel'de göz göre göre orman katliamı

Karamürsel'de vatandaşların çektiği bir fotoğraf ile gündeme gelen orman katliamı büyük tepkilere neden oldu.

Kocaeli Mehteran Takımı’ndan Muhteşem Afrin Marşı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir toplantıda ‘Afrin Marşı’ istemesinden sonra harekete geçen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı, Afrin için bir marş besteledi.

İzmit TÜGVA herşey geleceğimiz gençlerimiz için

Kocaeli'nin en aktif vakıflarından TÜGVA’ İzmit'in önderliğinde gerçekleşen toplantıya,

Karamürsel'de yeni başkan belli oldu

Büyük Birlik Partisi, kent genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda son olarak Karamürsel İlçe Başkanlığı görevine Av. Fatih Akbulut atandı

Anadolu Yıldızlar Ligi Şampiyonu Eray AKBULUT

Kıvanç Gençlik ve Spor Kulübü’nden 41 kg Eray AKBULUT şampiyon oldu.

Karamürsel'de 83 Yaşındaki adamı sopayla hastanelik yaptı

Görgü tanıklarının iddialarına göre olay bugün saat 14:00 Sularında Karamürsel merkez ışıklarda ayakkabı boyacılığı yapan Efendi Akbulut (49) kendisini zabıtaya şikayet edeceğini söyleyen İbrahim E (83) Karamürsel zabıtasının önüne geldiğinde arkadan kendisine sopa ile saldıran Akbulut, yaşlı adamı zabıtanın önünde hastanelik etti.Olay yerine çağrılan 112 Acil servis ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak yaşlı adamı Karamürsel Devlet Hastanesine götürdüler.Kafasında ve vücudunda yaralar olan yaşlı adam tedavi altına alınırken olay yerinden kaçan Efendi Akbulut emniyet güçleri tarafından Karamürsel merkez ışıklarda yakalanarak göz altına alındı.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.