Aki̇m Haberleri

Aki̇m Haberleri

Denizlerde av yasağı başladı!

Karamürsel'de balıkçılar, av sezonunun sona ermesiyle birlikte teknelerini liman ve barınaklara çekerek bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Karamürsel'in Sevilen Esnafı Muhammet Çalık Yoğun Bakıma Alındı

Karamürsel'in köklü esnaflarından ve Çalıklar Tekstil'in kurucusu Muhammet Çalık, ilçenin sevilen simalarından biri olarak tanınıyor. Ancak son günlerde yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle Umuttepe Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Karamürselbey'in yiğitlerine nazar değdi

Karamürsel'in Altın Çocuklarına Nazar Değdi: Bursa'daki Basketbol Maçında Büyük Talihsizlik

Karamürsel'de korkutan kaza 2 hafif yaralı

Karamürsel Kızderbent Mahallesi'nde Erol Akkır, idaresindeki araç henüz bilinmeyen bir nedenle şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı uçtu. Çevredeki vatandaşların hemen müdahale etmesi ile araçtan çıkarılan baba ve oğlu olay yerine çağrılan ambulans ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

26 maç ceza nedir Allah Aşkına!

Karamürsel'in başarılı takımlarından Kızderbent Spor'un aldığı ceza bu kadarında pes doğrusu dedirtti!

SEDAŞ KIŞ GÜNÜ NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR ?

Karamürsel'de havaların soğuması ile art arda yapılan elektrik kesintisi vatandaşı canından bezdirdi. Bir çok vatandaş açma ve kapa paraları verilmeyen hizmet ve zamanında yapılmayan bakımlardan dolayı yaşadıkları sorunların gündeme getirilmesi için gazetemize ulaştı.

Karamürsel'in bir çok mahallesinde saatlerce elektrik yok!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. ( SEDAŞ), Kocaeli'de yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları 28 Kasım 2023 tarihinde ilçede planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Bu çalışmalar kapsamında, Karamürsel genelinde bir çok mahallede planlı elektrik kesintisi yaşanacak.

TERSANEYE SÜRÜKLENEN İKİ KURU YÜK GEMİSİ TERSANENİN İSKELESİNE ÇARPTI!  

Alınan bilgiye göre, Altınova Tersaneler Bölgesi’ne bakım onarım için geldiği öğrenilen bir kuru yük gemisi, tersanelere yakın bir bölgede demir attı.

Karamürsel Kent Konutta korkunç olay!

Karamürsel'de hakim ve savcılarında ikamet ettiği, Kent Konutta yaşanan olayda site içerisinde faaliyet göstere market işletmecisi Mustafa S.  isimli kişi ile siteye yöneticisi Hakan Sağdınç 

Açılın KARAMÜRSELBEY geliyor

Karamürselbey Basketbol Takımı, cumartesi günü Orhangazi Gençlik Spor ile bir basketbol maçı oynadı. Maç, Karamürsel Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşti ve Karamürselbey Spor Kulübü, Orhangazi Gençlik Spor Kulübü'nü 84-66 yendi.

Karamürsel'in dünya yıldızı ameliyat oldu

Karamürselli dünya yıldızı ameliyat oldu. Milli futbolcu Merih Demiral, sağ diz menisküsünden ameliyat oldu.  

Karamürsel'in bir çok mahallesinde saatlerce elektrik yok!

Sakarya  Elektrik Dağıtım A.Ş. ( SEDAŞ), Kocaeli’de yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları 22 Ekim 2023 tarihinde ilçede planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Bu çalışmalar kapsamında, Karamürsel genelinde bir çok mahallede planlı elektrik kesintisi yaşanacak.

Karamürsel'in efsane kaptanı Mustafa Kara hayatını kaybetti

Karamürsel Spor Futbol takımının efsane kaptanlarından Mustafa Kara hayatını kaybetti  

Direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför şarampole uçtu

Karamürsel Tepeköy'de patates ve soğan yüklü bir kamyonun şarampole yuvarlandığı ve 1 kişinin yaralandığı bilgisi verilmektedir. Kaza, Tepeköy Mahallesi Şafak Sokak'ta meydana gelmiştir.

Karamürsel Barbaros Basketbol gümbür gümbür

Karamürsel Barbaros Spor Basketbol Takımı, İzmit Kolejliler takımını 61-43 mağlup etti.

Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Nisa Erdoğan rüzgarı

Türkiye Tekvando Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Zekeriya Tutar Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası, Erzurum'da sona erdi.

Karamürsel'den Fenerbahçeye bir yıldız daha gitti

Karamürsel Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde yer alan voleybol takımının oyuncusu Seyit Hasan Bayhoca, Fenerbahçe voleybol takımına transfer oldu.

Ereğli'de balıkçılar yeni sezonda hamsi bolluğu bekliyor

Karamürsel Ereğlili balıkçılar, tekne ve ağ bakım işlemlerinde son rötuşları yapıyor. 31 Ağustos’u 1 Eylül’e bağlayan gece Ereğli Limanı’ndan 3 büyük gırgır denize açılacak.

Merih Demiral dedesini kaybetti!

Milli Takımın yıldız stoperi Karamürsel'in gururu Merih Demiral’ın dedesi Hüseyin Kılıç vefat etti.

Kocaeli geneli yeni hakim ve savcıları belli oldu

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 1042 adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayı ile 60 idari yargı hakim adayının atama kararını Resmi Gazete'de yayımladı.

Kocaeli geneli yeni hakim ve savcıları belli oldu!

Hakimler ve Savcılar Kurulu 2023 yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre Kocaeli Başsavcı Vekilliği değişirken, Kocaeli'nin yeni hakim ve savcıları belli oldu.

Şeref Çiloğlu'ndan iyi haber geldi

Yaklaşık 9 gündür yoğun bakımda olan Çiloğlu'nun durumunun iyiye gittiği ve verilen ilaçların azaltılarak uyandırılmaya başlatılacağı bildirildi. Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve efendi kişiliği nedeni ile sevilen Çiloğlu için çok sayıda kişi dua ederken, biran önce eski sağlığına kavuşması ümit ediliyor. 

Merih Demiral için dev transfer gerçekleşiyor mu?

Karamürsel'in parlayan yıldırı Merih Demiral, Türkiye Milli Takımı'nın yıldızı, Serie A devi Inter'e transfer olmak üzere... Dev transfer, bu sezon gerçekleşecek gibi görünüyor.  

Altınova Tersaneler bölgesinde gemi yangını

Altınova Tersaneler Bölgesi’nde gemi yangını Yalova'nın Altınova ilçesinde faaliyet gösteren ve bir çok kaza ve ölüm olmasına rağmen yeterli önlem alınmayan tersanede bakım onarımı gerçekleştirilen gemide çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.

Karamürsel halkı Tahir Büyükakın'a seslendi

Karamürsel halkı Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın'a seslendi. Karamürsel sahil şeridinde yıllardır bir türlü yapılamayan tuvalet ve bebek bakım noktalarının artık yapılması için seslerinin duyulmasını istediler.

Karamürsel'in altın çocukları büyük başarı yakaladılar

Türkiye Zekâ Vakfı tarafından her yıl düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası'nda Kocaeli'nin Karamürsel ilçesi adından söz ettirdi. Karamürsel Amiral İlkokulu'nun 4. sınıf öğrencileri, Öykü Bahar, İsmail İvgin, Elif Aykan, Duru Ayok, Ömer Hüseyin Kılıçarslan ve Azra Öztürk'ten oluşan takımı

BİRİNCİLER KARAMÜRSELDEN ÇIKTI

Karamürsel'im gençleri birinciliği kimseye bırakmadı.Kocaeli'de düzenlenen Küçük Kız-Küçük Erkek Masa tenisi turnuvasında Karamürsel Akçakoca İmam Hatip Ortaokulu küçük kız takımı Kocaeli 1.si,  küçük erkek masa tenisi takımı Kocaeli 2.si oldu.

Öğretmenevi Resepsiyonist Olarak Katılın – Hemen Başvurun!

 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Karamürsel Öğretmenevi'ne resepsiyon görevlisi alımını duyurdu. İdeal adayın lise mezunu olması, mükemmel iletişim becerilerine sahip olması, Microsoft Office programlarına hakim olması ve iyi derecede İngilizce bilmesi gerekir. Bu makale, başvuru süreci, gereksinimler ve pozisyon için beklentiler hakkında ayrıntılı bilgi sağlayacaktır.

Karamürsel Maçı sonrası hakemleri dışarı çıkarmadılar!

Alikahyaspor ile Karamürsel takımları arasında oynanan maçın ardından ortam gerildi. Alikahyaspor taraftarları, maç içinde tartışmalı kararlara imza atan hakemleri soyunma odasından dışarı çıkartmadılar.  

Memleketine gelen Mehri Demiral'ın evine hırsızlar girdi

Karamürsel'in eski yıldızı olan ve kariyerine İtalya'nın Atalanta takımında devam eden Türk milli oyuncu Merih Demiral'ın İtalya'daki evi hırsızlar tarafından hedef alındı.