Akp Ilçe Başkanı Recep Demirel Haberleri

Akp Ilçe Başkanı Recep Demirel Haberleri

Karamürsel AK Parti ilçe Başkanı Recep Demirel'den ağır sözler

Karamürsel AK Parti İlçe başkanı Recep Demirel halan daha Karamürsel AK Parti ilçe yönetimde görev yapan bir yönetim kurulu üyesi için sırf Recep Demirel’in

İsmail Yıldırım ak gençlerle buluştu

AKP Karamürsel İlçe Gençlik Kolları, Tecrübe Konuşuyor etkinliğine katılan İsmail Yıldırım,Ben sizleri bana emanet olarak görüyorum dedi. AKP Karamürsel İlçe Gençlik Kolları, Tecrübe Konuşuyor etkinliği kapsamında haftalık toplantılarında Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AKP İlçe Başkanı Recep Demirel'i ağırladı. AKP Gençlik Kolları Üniversite Sorumlu Başkanı Bülent Bilgiç tarafından organize edilen etkinliğe Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ve üniversiteli gençler katıldı.

Radiye Sezer Katırcıoğlu AKP kurucularından Güleri, ziyaret etti

AKP Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu Karamürsel AKP kurucularından Güleri, ziyaret etti Kocaeli AKP Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Karamürsel AKP kurucularından Fahrettin Güler’i evinde ziyaret etti.

Kaymakamdan Seçim Öncesi Siyasi İlçe Başkanlarıyla Toplantı

Kaymakamdan Seçim Öncesi Siyasi İlçe Başkanlarıyla Toplantı Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesinde parti başkanlarıyla seçim güvenliği konulu toplantı yaptı. Karamürsel Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda konuşan Kaymakam Ahmet Narinoğlu, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler dolayısıyla alınacak güvenlik tedbirlerini ve uyulması gereken kuralları anımsatmak amacıyla ilçe başkanlarıyla bir araya geldiklerini söyledi.