Akp Karamürsel Ilçe Başkanı Haberleri

Akp Karamürsel Ilçe Başkanı Haberleri

AK Parti Karamürsel’de 6 adaylı temayül

AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel’in aday olmayacağını duyurmasının ardından bugün ilçe teşkilatında temayül yoklaması gerçekleştirildi.

AKP Karamürselli kadınlar, Türkiye birincisi oldu

AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, İlçe Kadın Kollarının üst üste almış olduğu Türkiye birinciliğini kutlamak adına Gülsüm Ekin ve yönetimini kahvaltıda

Karamürsel'de Recep Demirel ismini yüz kişiye sorduk

Gazetemiz Karamürsel'in çeşitli yerlerin'de yapmış olduğu anketler ile ilçede ses getirmeye devam ediyor.

AK Parti Teşkilatın'dan SP ilçe başkanına hayırlı olsun ziyareti

AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, SP Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Karamürsel AK Partide Plaketler sahiplerine verildi

1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olan AKP, Kocaeli bölgesinde plaket dağıtmaya devam ediyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan önceki gün Karamürsel’e giderek AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, SKM Başkanı Kazım Ersan, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş’e plaket verdi.

KARAOSMANOĞLU MAVİ BAYRAKLI KARAMÜRSEL'DE DENİZE GİRDİ

İlçemizin Mavi Bayraklı plajının konuğu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu oldu, yüksek seyreden sıcaklıklarla bunalan halkla birlikte Karamürsel Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı'nda denize girdi. Yüksek seyreden sıcaklıklar nedeniyle bunalan vatandaşların serinlediği yerlerden birisi olan Karamürsel Altınkemer Plajı dün de yoğun bir gün yaşadı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da dün Karamürsel'e gelerek plajda vatandaşlarla birlikte denizde yüzdü ve gençlerle sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Necmi Kahraman da eşlik etti.

Karamürsel Devlet Hastanesi genişletiliyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve beraberindekiler, önceki gün ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.İlk ziyaretleri ilçemiz Devlet Hastanesi’ne giderek inceleme yapmak oldu. Yapılan inceleme doğrultusunda hastanenin eksiklikleri bir daha belirlendi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, Kaymakam Ahmet Narinoğlu ve beraberindeki partililer, önceki gün Karamürsel Devlet Hastanesini ziyaret etti. Yapılan ziyarette incelemelerde bulunan Bakan Işık ve beraberindekilere Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Metin Eski'de eşlik etti. Hastanede yapılan incelemelerde hastaneyi büyütme ve ek bir bina için istişarelerde bulunuldu. Yapılan istişareler sonucunda polikliniklerin olduğu bina büyütülerek, doktor sayısı arttırılacak. Hastanenin yatak sayısında da artışa gidilecek. Toplam yatak sayısı 52’den 70’in üzerine çıkartılacak. Ayrıca diyaliz hastalarının olduğu bölüm de başka bir yere alınarak acil servisin genişletilmesi için yer açılacak. Acil servis bölümünde de düzenlemeye gidilerek daha modern hale getirileceği belirtildi.