Alanı Haberleri

Alanı Haberleri

İmsa ışıklı kavşakta korkunç kaza

Karamürsel Kayacık Mahallesi, Amiral Caddesi D 130 Karayolu üzeri imsa ışıklar mevkiinde gerçekleşen kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü.

Oluklu'da 3 Milyon TL Değerinde arsa icradan satılık

Karamürsel Oluklu Mahallesi'nde bulunan 638 metrekarelik arsa, 3 milyon 193 bin 750 TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

Olası Marmara depremi için alınacak ulaşım önlemleri

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Halit Özen, İstanbul'da olası bir depremde ulaşım alanında alınacak önlemlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Elektrikli Araçlar İçin 5 noktada 14 Şarj İstasyonu Hizmette

Elektrikli Araçlar İçin 5 noktada 14 Şarj İstasyonu Hizmette

AK Parti Kocaeli İlçe Belediye Başkan Adayları basına sızdırıldı

AK Parti'nin Kocaeli ilçe belediye başkan adayları merakla beklenen bir gelişmeyle ortaya çıktı. İddialara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onaylamasının ardından resmi açıklama beklenen adaylar şu şekilde sıralanıyor:

Karamürsel İslami Gençlik Platformu, İslam ve Okur derden anlamlı etkinlik

Karamürsel İslami Gençlik Platformu, İslam ve Okur Derneği'nden anlamlı etkinlik 5 Kasım Pazar günü ( BUGÜN)  Karamürsel İlhan Çınar alanında filistin tırı getirilmiştir. Bütün Karamürsel halkı 10:00 ile 22:00 saatleri arasında yapılan etkinliğe davetlidir.

Cumhuriyetin 100. Yılı Karamürsel'de coşku ile kutlandı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümü etkinlikleri Kaymakamlık Binası önünde tebriklerin kabulü ile başladı. Tebriklerin ardından Karamürsel İlçe Stadyumu alanında düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıldı.

Ereğli Balık Festivali'nde ilçe halkı doyasıya eğlendi

Karamürsel ilçesinde av yasağının sona ereceği 1 Eylül öncesi "15. Balık Festivali" düzenlendi. Festivalde, Ereğli Mahallesi'nde 7 bin kişilik uskumru ızgaralarda pişirilerek vatandaşlara ikram edildi. 

Coinpara.com Kripto Para Saklama Ve Cüzdan Hizmetleri

www.coinpara.com Kripto Para Saklama Ve Cüzdan Hizmetleri Alanında Dünya Lideri BitGo Ile Dijital Varlıklarınız, Türkiye’de Kurulu Veri Merkezlerinde Çalışan Sistemlerimiz Ile Tüm Verileriniz, Güven Altında Yüksek Performans Coinpara'da Tek Tuş Ile Alım Yapabilme Imkanı Sağlayan, Saniyede Binlerce Işlem Adedine Ulaşabilen Yüksek Performanslı Platform Altyapısı

Ortalık karıstı! Suriyeliler yine ortalığı savaş alanına cevirdi

Suriyeliler yine ortalığı savaş alanına çevirdi. Akşam saatlerinde ev basıp Türklere saldıran Suriyeli gurup Kocaeli genelinde adeta terör estiriyor.

Yine ortalık savaş alanına döndü!

Karamürsel bağlar kavşağında iki grup, sokak ortasında birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada, şahısları olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ayrıldı.

İlçeyi savaş alanına çevirenler için vekil arayıp destek istediler

Karamürsel'de bıçak ve sopalarla saldırı yapan 2 kişiyi bıçakla 2 kişiyi ise sopa ile yaralayan gurup için Şanlıurfa MHP millet vekili İbrahim Özyavuz'u aradıklarını

Taş ocağı yapılsaydı 50 bin ağaç katledilecekti

Kızderbentliler Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Enver Demirsoysal, “Bölgemize taş ocağı yapılsaydı, Kocaeli’nin iki en büyük merasından biri olan alanın yanına yapılacak ve 50 bin ağaç kesimine neden olacaktı” dedi    

Kayacık muhtarı Serkan Türkmen duyarsız kalmadı

Karamürsel’in gönüllü kurtarıcıları Temelleri 1999 Gölcük Depremi'nde atılan 'Mahalle Afet Gönüllüleri' projesi, Karamürsel'de tekrar hayat buldu.  

Olası bir depremde Karamürsel ve Gölcük toplanma alanlarının adresleri

Olası bir depremde Karamürsel ve Gölcük'te hangi yerlerin toplanma alanı olacağı AFAD tarafından belirlendi. İşte o toplanma alanları

Karamürsel Birey yine gönülleri fet etti

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana gerek uzman eğitimci kadrosu ile gerekse çok tecrübeli yöneticileri sayesinde bölgede eğitim alanında zirveyi kimseye bırakmayan, " Karamürsel Birey Koleji " sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği hassasiyet ile bölgede adeta bir öncü haline geldi.

DEVA İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe tüm halkımız davetli

İlk mitingini Gaziantep te yapan DEVA Partisi 2.mitingini 02 Temmuz Cumartesi günü Kocaeli Gebze de Mevlana Kapalı Pazar alanında saat 18.00 de gerçekleştirecek.

Belediye otopark ücretleri değişti

Kocaeli’nin muhtelif yerlerinde bulunan yol üstü otopark ücretlerinde tarife değişikliğine gidildi.

Böyle bir şeyi başka bir yerde göremezsiniz!

D-130 Karayolu otopark gibi araç talanına uğruyor, kimse bir şey yapamıyor!

Karamürsel'de veliler isyan etti!

Karamürsel genelinde okulların açılması ile birlikte yaşanan sorunlar velileri çileden çıkardı. Çocuklarımız hastalanır! Temizlik ve güvenlik çok yetersiz. Okulda yeterli sayıda personel yok diyen veliler yetkililere seslenerek sorunların ivedilikle çözülmesini istediler.

Hızla gelen araç ortalığı savaş alanına çevirdi

Kaza Saat sabah 9 siralarinda D -130 Ereğli Aydın Ekmek ışıklarında meydana geldi.

Karamürsel’de Adalet Alanı’nın açılması onayladı

Karamürsel’in Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ‘Adalet Alanı’ bölümü açıldı.  

Karamürsel'de korku dolu anlar! Araçlar hurdaya döndü!

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında ortalık adeta savaş alanına döndü.

İhsaniye baraj bitti ama açılışı 1 yıl sonra?

İhsaniye baraj rezervuar alanı içerisinde kalan makilik ile ağaçlık alanların baraj inşaatı yapılırken temizlenmediği için, barajın açılışı 1 yıl ertelendi. 

Sürat yapan tır sürücüsü ortalığı savaş alanına çevirdi!

Karamürsel D-130 Karayolu üzeri, Dostlar market önünde aşırı sürat yaptığı iddia edilen tır sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek mobese direğine çarparak durabildi.

Karamürsel SGK Müdürü'nün oğlu kazada yaşamını kaybetti!

Gölcük'te off road yaparken şarampole yuvarlanıp 30 metre sürüklenen UTV'nin sürücüsü yaralanırken, Ömer Faruk Kapıcıoğlu hayatını kaybetti

Karamürsel Türkiye’nin en özel ilçesi olma yolunda

Karamürsel ilçesi Altınkemer Ulaşlı arası sahil düzenleme projesinde bir ilk gerçekleşecek, Proje kapsamında Kocaeli’nin ilk rekreasyon alanı Karamürsel’de yapılacak.

Karamürsel'de mahalle sakinleri ayaklandı!

Karamürsel'e bağlı Osmaniye mahalle sakinleri Sunni Baba Mesire alanına yapılması planlanan ve yapımına başlanan ‘Pony Clup ve Atlı Binicilik Faaliyetleri’ adı altında hizmet verecek tesisi istemiyor.

Karamürsel Jandarma hırsızları paketledi!

Karamürsel’de hırsızlık yapan iki kişi jandarma ekiplerinin dikkatinden kaçamadı. Yakalanıp ceza evine gönderildiler.

Alkollü sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi!

Karamürsel’de alkollü sürücü Yavuz A. (44) gece geç saatlerde daldığı mahallede 6 aracı biçti. Mahalleyi komple ayağa kaldırdı.