Altınkemer Plajın Haberleri

Altınkemer Plajın Haberleri

Karamürsel Altınkemer Plajında bıçaklı kavga

Karamürsel Altınkemer Halk Plajında yine kavga çıktı, çıkan kavgada bir kişi bıçakla elinden yaralandı.

Karamürsel yine mavi bayrak aldı; su A Kalite çıktı

Yeniden ‘Mavi Bayrak’ almaya hak kazanan Karamürsel Altınkemer plajında su kalitesi mükemmel çıktı. Bunun yanında Kocaeli’de Mavi Bayrak almaya hak kazanan yeni sahili Ereğli Kumyalı Plajı’nda deniz suyu kalitesi mükemmel derecede.

Karamürsel Altınkemer plajında boğulma tehlikesi

Karamürsel Altınkemer Plajı'nda denize giren "Paşa" isimli köpek çok fazla açıldığını gören sahibi köpeğini kurtarmak için denize atladı. Köpekle birlikte denizin ortasında mahsurkalan Muhammed ve köpeği Paşa herkesin yüreğini ağzına getirdi.

Karamürsel Altınkemer Plajında kuş uçurulmuyor

Karamürsel bölgesinde de 20 olaya müdahale etti. Yine yoğun bölgelerden olan Cebeci sahilinde 18, Bayramoğlu bölgesinde de 6 kişi hayata döndürüldü.

Mavi Bayraklı Altınkemer plajı bayrama hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Karamürsel’in Mavi Bayraklı plajı Altınkemer’de düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Karamürsel'de Çocuğu denizde kaybolan baba dua istedi

'En azından oğlumun bir mezarı olsun mezarı başında dua edelim' 5 Ağustos 2010’da Karamürsel Altınkemer Plajından 3 arkadaşıyla birlikte kanoyla denize açılan ve oluşan fırtınadan dolayı dalgalar arasında kalıp kaybolan bir daha haber alınmayan Mert Kütük’ün kayboluşunun üzerinden 5 yıl geçti hala bulunamadı. Baba Kemal Kütük şimdi oğlum sağ olsaydı 23 yaşında ve Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü mezun olmuş olacaktı diyerek hiç olmazsa oğlumuzun bir mezarı olsa da onu ziyaret etsek oda yok lütfen yetkililerden oğlumun bulunması için gerekli ilgiyi göstermesini istiyorum dedi.

Karamürsel Plajda 16 Yaşındaki Genç Son Anda Kurtarıldı

Olay bugün öğlen saatlerinde Karamürsel plajında meydana geldi.Görgü tanıklarının iddialarına göre gölcükten Karamürsel'e yüzmeye gelen bir grup genç altınkemer plajında bulunan iskelede arkadaşlarıyla şakalaşan Alihan B. ( 16 ) biranda dengesini kaybederek önce başını iskelenin ayağına vurup ardından denize düşen genci hemen fark eden sahil güvenlik ve sağlık ekipleri hemen müdahale ettikleri Alihan B. ( 16 ) ilk müdahalesini olay yerinde yaptıktan sonra yaralı genci Karamürsel devlet Hastanesine götürdüler.İlk müdahalesi yapıldıktan sonra durumu ağar olan Alihan B.( 16 ) İzmit Seka Devlet Hastanesine sevk edildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karamürsel Mavi bayraklı altınkemer plajında havlu atacak yer kalmadı

Kocaeli'nin incisi Karamürsel Altınkemer Plajı bu hafta sonuda Tıka basa doldu.Bütün herkes huzur içinde hem denize girerken hemde güneşleniyor hemde çayır çimen piknik yapıyor. Bugün de sıcaklığın yaklaşık 34 dereceyi bulması ve nem oranın % 70 olması ile birlikte vatandaşlar da Kocaeli'deki en güzel ve temiz plajı olan mavi bayraklı Altınkemer Plajı'na akın etti. Karamürsel ve çevre ilçelerden Altınkemer Plajı’na akın eden vatandaşlar, şezlongları ve pilajı tıka basa doldurdu.

Karamürsel Mavi Bayraklı Altınkemer Plajında Deniz Mevsimi Açıldı

Karamürsel Mavi Bayraklı Altınkemer Plajında Deniz Mevsimi Açıldı Karamürsel’de, hava sıcaklıkları mevsim normallerine dönmesiyle vatandaşlar denize giremeye başlayarak deniz mevsimini açtılar. Karamürsel’in Mavi Bayraklı Altınkemer Plajında hava sıcaklıkları mevsim normallerine dönmesiyle deniz mevsimi açıldı. Deniz suyu sıcaklığının 16, hava sıcaklığının ise 22 derece olarak ölçüldüğü Karamürsel’de gençler denizde yüzerek 2015 yılının ilk deniz mevsimini de açmış oldular