Alzheimer Hastası Haberleri

Alzheimer Hastası Haberleri

Alzheimer hastası Fatma teyze kayıp! Lütfen paylaşın

61 yaşındaki Alzheimer hastası Fatma Uykun aranıyor

Görenler insanlık namına haber versin

İzmit Kozluk Mahallesi Övül Tezişler Caddesi Esen Apartmanında ikamet eden 68 yaşındaki Cemile Boncuk, yaklaşık 6 gün önce ayrıldığı evine bir daha geri dönmedi.

İnsanlık namına paylaşalım. Yaşlı dede her yerde aranıyor

Kocaeli‘nin İzmit ilçesinde 78 yaşında alzheimer hastası Enver Ormancıoğlu kayboldu.

Alzheimer hastası yaşlı adam kayboldu !

Karamürsel kayacık mahallesinde  yaşayan alzheimer hastası 60 yaşındaki Kemal Soy kayıp.

77 yaşındaki Alzheimer hastası Ahmet Limon Bir Haftadır Kayıp

Hayatından endişe edilen 77 yaşındaki Alzheimer hastası Ahmet Limon'un aranmasına havanın kararması ile son veren kurtarma ekiplerini çalışmalarını yarın tekrar sürdürecekler. İki çocuklu Ahmet Limon'u bulmak için onlarca insan dağ bayır aradı diyen yakınları," Her geçen gün ümitlerimiz azalıyor. Köyümüzün çevresinde ve çevre köylerde de aramalar yapıldı.Tek umudumuz onu yolda görüp birilerinin yardım için Yalova'ya götürülmüş olması.

Yaşlı ve Alzheimer hastası adamı bıçaklayan kişi torunu çıktı!

Dün akşam saat 21.00 sıralarında yaşlı ve alzheimer hastası olduğu tespit edilen 83 yaşındaki Asım Gedikoğlu’nu bıçaklayarak yolun kenarına atan kişinin torunu olduğu tespit edilerek polis tarafından yakalandı.

Yaşlı ve Alzheimer hastası adamı bıçaklayıp yol kenarına attılar

Yaşlı ve Alzheimer hastası adamı bıçaklayıp yol kenarına attılar Karamürsel'de sırtından bıçaklanarak yaralanmış olarak bulunan yaşlı ve alzheimer hastası adam hastaneye kaldırıldı. Olay akşam saat 21.00 sıralarında Karamürsel Kayacık Mahallesi Şark Sitesi mevkiinde meydana geldi. Yol kenarında hareketsiz yatan bir kişinin olduğunu fark eden vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yerde yatan ve isminin Asım Gedikoğlu (83) olduğu öğrenilen kişinin sırt bölgesinden bıçaklanarak yaralandığını tespit etti. Sağlık ekip Gedikoğlu'nu ambulansa alarak ilk müdahalenin ardından Karamürsel Devlet Hastanesi acil servisine götürdü. Asım Gedikoğlu'nun hayati tehlikesinin olmadığı ve de alzheimer hastası olduğu öğrenilirken polis olayı gerçekleştiren kişi yada kişilerin tespiti için çalışma başlattı.