Amacı Haberleri

Amacı Haberleri

Kocaeli Genelinde (EDS) Cezaları Bugün Başlıyor

Kocaeli'nde araç kullanıcılarına önemli bir uyarı! Şehir genelinde hız sınırları, kırmızı ışık ihlalleri ve park kuralı ihlallerini denetlemek amacıyla kurulan Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS), artık cezai işlem uygulamaya başlayacak.

Kocaeli genelinde bu araçların trafiğe çıkması yasaklandı!

Kocaeli Valiliği, bayram tatili dönüşünde trafik kazalarını önlemek amacıyla kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların 14 Nisan Pazar günü saat 05.00'den 15 Nisan Pazartesi günü saat 05.00'e kadar ilimizde seyir yapmalarını yasakladı.

MANSUR YAVAŞ'TAN KARAMÜRSEL HALKINA ÖZEL MESAJ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık'a destek vermek amacıyla özel bir mesaj paylaştı.

Siyasete ara verildi! Şehitler için seferber olundu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi tarihi bir gün olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü'nü anmak ve şükranlarını sunmak amacıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Karamürsel'de Siyasi Arenada Sürpriz Gelişme

Ali Kocabıçak, 2019 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık'a destek vermek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçmiş

Yeni Su Projeleriyle İçme ve Kullanma Suyu Temini Güvence Altında

Kocaeli Valiliği, büyük bir tüketim merkezi konumundaki bölgelerin su ihtiyacını karşılamak, endüstrinin ham madde ihtiyacını temin etmek ve ihracat gelirlerini artırmak amacıyla sanayi suyu imkanlarını genişletme çabalarını sürdürüyor.

Ercan Reyhanlı, Gençlerle Buluştu

AK Parti Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Ercan Reyhanlı, yerel seçimler öncesi gençlerle bir araya geldi. Etkinlik, Kaytazdere'nin geleceğine yönelik plan ve projelerin genç seçmenlere aktarılması amacıyla düzenlendi.

İçme Suyu Tesisleri 2024'te Tamamlanacak

Kocaeli'nin su ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İhsaniye Barajı'ndan Karamürsel ve Gölcük'e içme suyu sağlamak amacıyla bir ishale hattı ihalesi gerçekleştirilecek.

Karamürsel'de Elektrikli Araç Şarj İstasyonları Hizmete Açıldı

Karamürsel Belediyesi, çevre dostu ulaşımın yaygınlaştırılması amacıyla ilçedeki katlı otoparkta yeni elektrikli araç şarj istasyonlarını faaliyete geçirdi.

Karamürsel halkı RES projesine değil yapıldığı yere tepki gösteriyor!

Karamürsel halkı aslında Rüzgar Enerji Santrali'ne (RES) karşı değil. Karşı olunan şey, işletmecilerin maliyetleri düşürmek amacıyla şehir merkezine yakın yapmaya çalıştıkları projelerdir.

Bıçaklayıp öldürdü! Sonrada ortadan kayboldu!

Olay Gölcük Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi'nde bulunan bir oto yıkamacıda gerçekleşti.

Eğitimde başarının adresi, Karamürsel Birey Koleji

Toplumda turizm bilincini yaygınlaştırmak ve geliştirmek amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Turizm Haftası’ yurt genelinde olduğu gibi Kocaeli'nin Karamürsel

Karamürsel kıp kırmızı ama kimsenin umurunda değil!

Bulaş riskini azaltmak amacıyla Sağlık Bakanlığı’nın hizmete sunduğu Hayat Eve Sığar uygulamasında yer alan haritaya göre Karamürsel genelinde virüs bulaşma riski hızla artmaya devam ediyor.

Karamürsel'de iğrenç olay! Küçük çocuğu fuhuş yaptırmak için!

Yabancı uyruklu suça sürüklenen çocuk A.A.’yı fuhuş yaptırmak amacıyla ülkeye sokmak ve tutmak eyleminde bulunduğu tespit edilen şahsa 6 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

Metrelerce kuyu kazan define avcılarına suçüstü!

Define bulmak amacıyla kulübede kuyu açan Ali S, Kadir K. İlyas B, Ömer Ü isimli şahıslar suçüstü yakalandı. 

500 bin tablet dağıtımı başvurusu nasıl yapılır ve şartları neler?

500 bin ücretsiz tablet dağıtımı hakkında son dakika haberi! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle seyreltilmiş uygulamalarla yüz yüze ve uzaktan sürdürülecek hibrit eğitim modelinde, öğrencilere destek olmak amacıyla 500 bin tabletin öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımına önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak.

Bir alkışta Karamürsel dezenfekte ekiplerine

Karamürsel’de korona virüsten korunmak amacı ile alınan tedbirler kapsamında Karamürsel Belediyesi ekipleri

Fahrettin Koca'dan önemli açıklamalar

Koronavirüs Bilim Kurulu, 'Kontrollü Sosyal Hayat' sloganı ile başlayan ikinci dönemi masaya yatırmak üzere toplandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplantı ardından açıklamalarda bulunuyor.

KARAMÜRSEL EMNİYET TAM KADRO YILBAŞINA HAZIR

Karamürsel ilçe Emniyet Müdürlüğü, Karamürsel halkının yılbaşı kutlamalarını güven dolu ve huzurlu bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla

Beden psikoterapisi odaklı yüksek lisans programı ilk öğrencilerini aldı

Maltepe Üniversitesi, Türkiye'de beden psikoterapisinin yaygınlaştırılması amacıyla 'Uluslararası Beden Psikoterapisi Sertifikalı Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programı'nı açtı.

Tecavüz sanıkları adliyeye sevk edilirken ortalık karıştı (Canlı Yayın

Karamürsel’de 16 yaşındaki genç kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen şahıslara vatandaşlar tepki göstermek amacıyla adliye önünde toplandı.

Polis yarın yaya nöbeti tutacak

Trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla yarın 20 bin yaya geçidinde 200 bin kolluk görevlisi, ikişer saat yaya nöbeti tutacak.

Karamürsel İtfaiye Müfreze Binası hizmete girdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’nin ilçelerine itfaiye için yeni hizmet binaları yapıyor. İtfaiyecilik mesleğinde olaylara en kısa zamanda müdahale etmek can ve mal kaybı risklerini önlemek amacıyla

Üç tane pet şişe götürdüler bir bez torba aldılar

Karamürsel Belediyesi çevre kirliliğini önlemek amacıyla ilçe genelinde başlattığı kampanyada, 3 adet pet Şişe getirene 1 adet bez torba hediye

Karamürsel Devlet Hastanesi personeli sertifikalarını aldı

Karamürsel Devlet Hastanesi’ne tedavi için başvuran İşitme engelli bireylerin, iletişim sorunlarının ortadan kaldırılması amacıyla düzenlenen kursa

Karamürsel Asya Kartalları gönülleri fet etti

Karamürsel'de faaliyet gösteren taraftar kulübü asya kartalları ramazan boyunca ihtiyacı olan ailelere destek olmak amacı ile kolları sıvadı.

Mürsel Gazi’den Mehmetçiğe mektup…

Karamürsel Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, Hakkâri Çukurca’daki II. Hudut Tugay Komutanlığı’nda sınır savunması yapan Mehmetçiklere moral- destek amacıyla mektup yazdı.

Karamürsel Devlet’te Yangın Tatbikatı

Karamürsel Devlet Hastanesinde, çalışanları olası bir yangın durumuna karşı bilinçlendirmek amacıyla yapılan yangın ve tahliye tatbikatı

DİKKAT ! PAZARTESİ KOCAELİ GENELİNDE SİRENLER ÇALACAK

Kocaeli’de siren sisteminin denenmesi için pazartesi günü saat 10:00’dan itibaren deneme amacıyla sirenler çaldırılacak.

Kocaeli Büyükşehir belediyesi bayram nöbetinde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların karşılaşabileceği olumsuzluklara müdahale edebilmek amacıyla bayram boyunca görev yapacak.