Amiral İlköğretim Okulu Haberleri

Amiral İlköğretim Okulu Haberleri

18 bin 396 öğrenci başvuru yaptı! Büyük başarı Karamürsel'in oldu

18 bin 396 öğrenci başvuru yaptığı yarışmada "Karamürsel Amiral İlk Okulu öğrencisi İsmail İvgin tüm rakiplerini geride bırakarak ikinci oldu.

Karamürsel Amiral ilköğretim okulundan muhteşem etkinlik

Karamürsel Amiral ilköğretim Okulu tarafından düzenlenen Enerji Haftası konulu program, Karamürsel'de kutlandı.

Amiral ilköğretim'de 2 gün tatil

Karamürsel Amiral ilköğretim okulunda uzun zamandır ısınma problemi yaşayan 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin sınıflarında, ısıtma sisteminde sık sık yaşanan

Karamürsel değerli bir öğretmenini kaybetti

Karamürsel değerli bir öğretmenini kaybetti Karamürsel'de eğitim camiası tarafından ve herkesim tarafından tanınan ve sevilen öğretmen Orhan Sarı hayatını kaybetti Karamürsel'de eğitim camiası ve herkesim tarafından tanınan ve sevilen 58 yaşındaki Orhan Sarı hayatını kaybetti. Karamürsel Amiral İlköğretim Okulu'ndan emekli sınıf öğretmeni Orhan Sarı yaklaşık 5 aydır kolon kanseri tedavisi görüyordu. İki oğlu olan ve eşi Emine Sarı'nın da Karamürsel Ekin Koleji'nde öğretmen olan Sarı'nın cenazesi bugün Karamürsel Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Trabzon-Beylikdüzün’de toprağa verilmek üzere yola çıkartıldı. Buber Group Basın Yayın Danışmanlık A.Ş olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

23 Nisan Karamürsel'de Coşku ile Kutlandı

Tüm ülkemizde coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Karamürsel’de de aynı coşkuyla kutlandı. Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtında yapılan çelenk sunmanın ardından program Karamürsel Amiral İlkokulunda devam etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yapılan programa, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkan Vekili Recep Özbakır, Karamürsel Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, daire amirleri, siyasi ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı. Törene 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. Daha sonra Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır Atatürk Anıtına çelenk sunumunda bulundu. Karamürsel Amiral İlköğretim Okulunda düzenlenen 23 Nisan etkinliği öğrencilerin hazırladıkları çeşitli etkinliklerin ardından 23 Nisan etkinliği içinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verilerek program sona erdi.