Anıldı Haberleri

Anıldı Haberleri

1 Mart Vapur Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualar ile Anıldı

Karamürsel Vapur İskelesi meydanında düzenlenen törenle, 1 Mart 1958 tarihinde İzmit-Karamürsel arasında sefer yapan Üsküdar Vapuru'nun İzmit Körfezi'nde fırtınaya yakalanarak batması sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.

CHP Karamürsel'de Atatürk için Kuran-ı Kerim okutulup lokma dağıtıldı 

CHP Karamürsel'de Atatürk için Kuran-ı Kerim okutulup lokma dağıtıldı. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 85.yıl dönümünde CHP Karamürsel tarafından Kuran-ı Kerim okutularak ve lokma dağıtılarak anıldı.

Huzur ve güven içinde ailenizle havuz keyfi için bölgede tek adres

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Huzur ve güven içinde eğlencenin adresi!

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Efsane başkan iftar programında rahmet ve minnet ile anıldı

Karamürsel İdman Yurdu kulübü sporcu ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi.

MHRS'den randevu alacaklar dikkat! Doktorlar 6 gün iş bırakıyor

Kamu sağlık sendikası Hekimsen, doktorların mayıs ayında 6 gün iş bırakacaklarını duyurdu. Sosyal medyada yapılan açıklamada 5,6,17,18,26 ve 27 Mayıs tarihlerinde hekimlerin iş bırakacağı belirtilirken "Tükenen sabrımızla, mesleğimizin itibarı için söz değil icraat bekliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Üsküdar Vapuru Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualarla anıldı

1 Mart 1958 yılında, İzmit - Karamürsel arası çalışan Üsküdar vapurunun İzmit Körfezinde fırtınaya tutularak batması sonucu yaşamlarını yitirenler için Karamürsel Alp’in türbesinin de bulunduğu eski mezarlıkta anma töreni yapıldı.

Mustafa Kemal Atatürk rahmet ve minnet ile anıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Karamürsel’e gelişinin 88. Yıl dönümün de rahmet ve minnet ile kutlandı.

Sevgi, saygı, özlem ve minnetle anıldı

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82’nci yılında Karamürsel'de sevgi, saygı, özlem ve minnetle anıldı.

Karamürselli Necdet Calp, ölümünün 22. yılında anıldı

Eski Halkçı Parti'nin (HP) Genel Başkanı Necdet Calp, ölümünün 22'nci yılında kabri başında anıldı. 

Karamürsel şehitlerini dua ve minnet ile andı

Hakan Kurt’un kabri ziyaret edilerek ilçe müftülüğünce Kur'an-ı Kerim tilaveti

Gazanfer Bilge Rahmet ve Minnet ile anıldı

Gazanfer Bilge Ölümünün 11.Yılında Anıldı. Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Gazanfer Bilge ölümünün 11.yılında Dereköy’deki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

Üsküdar Vapuru Şehitleri dular ve helva dağıtılarak anıldı

1 Mart 1958 yılında, İzmit - Karamürsel arası çalışan Üsküdar vapurunun İzmit Körfezinde fırtınaya tutularak batması sonucu yaşamlarını yitirenler için

Son dakika… Beyaz Saray’dan FETÖ hakkında açıklama

ABD Başkanı Trump'ın, FETÖ elebaşı Gülen'in Türkiye'ye iadesi konusunda çalışmalara başlayacağı şeklindeki haberlere Beyaz Saray'dan bir açıklama daha geldi. Yapılan açıklamada, 'Trump Türk lidere sadece "Bir bakacağız" dedi' ifadeleri kullanıldı.

Karamürselli yiğit şehidimiz dualar ile anıldı

Karamürsel'in yiğit evladı Hüseyin Güldal, yapılan program ile mezarı başında dualar ile anıldı.

KARAMÜRSEL'DE DEPREM ŞEHİTLERİ ANILDI

17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen ve bütün Körfezi etkileyen depremin 19. yıldönümünde Kocaeli genelinde olduğu gibi Karamürsel’de de anma programı düzenlendi.

Ata Karamürsel’e Gelişinin 85. Yılında Törenle Anıldı

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Karamürsel’e gelişinin 85. Yıldönümü Karamürsel’de ilk ayak bastığı yerde bulunan Atatürk anıtı önünde düzenlenen törenle kutlandı.

Gazanfer Bilge ölüm yıl dönümünde düzenlenen törenle dualarla anıldı

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Gazanfer Bilge ölümünün 10.yılında Karamürsel Dereköy’de bulunan kabri başında düzenlenen törenle dualarla anıldı.

Sivil toplum kuruluşlarından Şehitlerimizin anısına helva ikramı ve dua

Karamürsel'de Sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen etkinlikte Zeytin Dalı Harekatı ve Tüm Şehitlerimizin anısına helva ikramı yapılarak, aziz şehitlerimizi dualar ile anıldı.

Çanakkale Şehitleri Karamürsel'de düzenlenen törenle anıldı

18 Mart Çanakkale Şehitlerinin 103. anma günü programı Karamürsel’de düzenlendi.

Kocaeli bu gün yasta

Karamürsel'in içinin yandığı gün. Cumhuriyet tarihinin en büyük deniz kazalarından biri olarak kayıtlara 1 Mart 1958'deki Üsküdar Vapuru faciası olarak geçen ve 400'e yakın kişinin

Karamürsel'de kahramanlar anıldı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında anlamlı bir program düzenlendi. Programda konuşan Karamürsel CHP İlçe başkanı Ali Kara

Karamürsel'de gaziler günü tören ile anıldı

Karamürsel'de Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından Maraşel ve gazi unvanının verilmesinin 96.yıl dönümü ve 19 Eylül Muharip Gaziler Günü

Yeni Tehlike : Tarım İlacımdan Bonzai

Türkiye’de merdiven altında üretilerek binlerce genci ölüme sürükleyen sentetik uyuşturucu bonzainin yapımında tarımsal ilaçların kullanıldığı ortaya çıktı.

Ölümünün 9. Yılında Gazanfer Bilge Kabri Başında Anıldı

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Gazanfer Bilge ölümünün 9.yılında Dereköy’deki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

Karamürsel'de Çanakkale Şehitleri Törenle Anıldı

Karamürsel'de yapılan tören ile 18 Mart Çanakkale Şehitleri rahmet ve minnet ile anıldı. Atatürk Anıtı önünde başlayan tören;

Karamürsel'de muhteşem konser

 18 MART Çanakkale Şehitleri Haftası nedeniyle ilçemizde düzenlenen etkinlikte, Karamürsel Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından Çanakkale zaferini anmak için konser düzenlendi.

İstiklal Marşı 96 yaşında…

Karamürsel'de İstiklal Marşının Kabulünü 96. Yılı münasebeti ile Karamürsel İmam Hatip Orta Okulu tarafından düzenlenen programda Mehmet Akif Ersoy anıldı.

Erbakan Hoca, Karamürsel'de rahmet ve minnet ile anıldı

Saadet Partisi Karamürsel İlçe teşkilatında düzenlen Erbakanı Anma ve Anlama programı ile Rahmet ve Minnet ile anıldı.

Karamürsel MHP Yeni başkanını seçti

Karamürsel'de bugün yapılan 12. MHP Olağan kongresinde 287 oy kullanıldı bunların 4 tanesi geçersiz oy kullanılırken 91 oy Ersin Özyılmaz alırken, 192 Oyla mevcut başkan Çetin Öksüz seçildi