Araç Trafiği Haberleri

Araç Trafiği Haberleri

Dal-Çık inşaatı tam gaz devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağı’nda, araç trafiği yan yollara verilirken beton kırım çalışmalarına başlandı

Yalova, Karamürsel, İzmit ve Sakarya istikametlerinde bayram yoğunluğu

Kurban Bayramı tatili nedeniyle Yalova ile Karamürsel istikameti ve Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Karamürsel Cumhuriyet Caddesi Komple yenileniyor

Karamürsel Kent Meydanı ve Hizmet Binası yapımı başlaması ile birlikte tek şeride indirilen ve araç trafiğinin tek yönlü işlediği Cumhuriyet Caddesinde yol çalışmaları başlatıldı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü İşte Bu Köprülerle Yarışacak

Asma köprüler, dünyanın birçok yerinde genellikle araç trafiğinin geçişlerini sağlamak....

Karamürsel Kent Meydanı Alev Alev Yanıyor

Görgü tanıklarının iddialarına göre yolun Karamürsel merkez ışıklarda yapımı devam eden kent meydanı ve belediye binasının inşaatında yolun kenarında bulunan şantiyelerin hemen yanındaki deponun önünde kaynak yaptığı iddia edilen işöinin kaynağından çıkan kıvılcımın kaynak yapılan yerin hemen yanında bulunan cam elyafların sıçraması üzerine bir anda her yer aley aldı. İddialar göre işçilerin söndürmeye çalıştığı ateş bir anda büyüyünce çevredeki vatandaşlar olay yerine itfaiye ekiplerini çağırdılar.Olay yerine ilk Karamürsel itfaiye ekipleri ardından Kocaeli itfaiye ekipleri gelmesi ile yangına müdahale edildi.Fakat yangın hemen cam elyafların yanında bulunan büyük su borularına ve oradanda depoya sıçraması ile bir anda heryer simsiyah dumanla kaplandı.Bu esnada D-130 Karayolu tamamen trafiğe kapandı itfaiye ekiplerinin uzun süre yaptığı müdahale ile Alevlerin önüne geçile bildi. Tam yangın bitti derken cam elyaflar tekrar tutuştu.Cam elyafların ve boruların tamamen boşaltılması ile yangın soğutma çalışmaları başladı. Çevrede büyük panik yaşanırken yangının hemen arka tarafında diğer işçilerin çalışıyor olması büyük tepkiye neden oldu. Yaklaşık 35 dk trafiğe kapatılan D-130 Karamürsel emniyetinin kontrollü trafiği vermesi ile araç trafiğine açıldı.Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı

Karamürselde Okullar Cuma günüde Tatil

Yoğun kar yağışı ile birlikte, düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liseler ile (rehabilitasyon merkezleri dahil) eğitim ve öğretime 20.02.2015 Cuma günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

Karamürselde Okullar Tatil.

Meteoroloji yetkililerince; ilimizde sabah saatlerinden itibaren başlayacak kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun ve etkisini arttırarak devam edeceği tahmin edilmektedir. Yoğun kar yağışı ile birlikte mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 09.01.2015 Çarşamba günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

Çocuklar Yaşadı Perşembe Günüde Tatil

Meteoroloji yetkililerince; ilimizde sabah saatlerinden itibaren başlayacak kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun ve etkisini arttırarak devam edeceği tahmin edilmektedir. Yoğun kar yağışı ile birlikte mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 07.01.2015 Çarşamba günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

Kar Tatili Kaç Gün

Meteoroloji yetkililerince; ilimizde sabah saatlerinden itibaren başlayacak kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun ve etkisini arttırarak devam edeceği tahmin edilmektedir. Yoğun kar yağışı ile birlikte mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 06.01.2015 Salı günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.