Arkadaşı Haberleri

Arkadaşı Haberleri

İlk ilişkiye Karamürsel'de girdik!

İlk ilişkiye Karamürsel'de bir arkadaşının evinde girdik. Şarap içiyordu, bana da içmek ister misin dedi; bende içerim dedim. Daha sonrasında

İŞTE SİLAH ARKADAŞI BÖYLE OLUNUR

Antalya Size Özel Eğitim Merkez Komutanlığı, 1994-1996 yılları arasında askerlik yapan arkadaşlarımızla geleneksel devre toplantısını bu yıl Ankara Çubuk ilçesi, Kışlacık belediye tesislerinde gerçekleştirdi.

Bu acıya yürek dayanmaz! Çakmak gazı yine can aldı!

Karamürsel'de 16 yaşındaki Furkan K. isimli çocuk, iddialara göre üç arkadaşı ile çakmak gazı çekerek hayatını kaybetti.

Karamürsel genelinde öğrenci velileri tedirgin!

Karamürsel genelinde okul önlerinde ve çıkışlarında bazı kişi yada kişilerin öğrencileri beni baban yolladı, annen gelemeyecek, ben dedenin arkadaşıyım gibi bahaneler ile çocukları kaçırmaya çalıştıkları iddia edilen kişilerin

Karamürselli genç kız babası için adalet arıyor

Karamürsel'de 9 yıl önce kaybolan arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanığın 12 yıldan 18 yıla kadar hapsi istendi. İstenilen cezayı yetersiz bulan maktulün kızı, "9 yıl önce kayıp ilanıyla babamı aramıştık fakat babam kayıp değilmiş Halil Ö. isimli şahıs tarafından canice öldürülmüş.

Arkadaşını öldüren Ramazan Şeygül adliyeye sevk edildi

Ramazan Ş., kısa süre içerisinde polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan Ramazan Ş. emniyetteki işlemlerin ardından

Genç yaşta arkadaşının evinde ölü bulundu!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi, Abdurrahman Üzmez sokak üzerinde bulunan Öztorun Apartmanın da, arkadaşı Hüseyin G. isimli vatandaşın evine giden Berk Koygun henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü hayatını kaybetti.

Kontrolden çıkan araç petrole girdi 2 yaralı

Karamürsel'de akşam saatlerinde gerçekleşen trafik kazasında kontrolden çıkan araç bir benzin istasyonunun içine dalarak, pompaya çarparak durabildi. Kazada araç sürücüsü ve yanında bulunan arkadaşı yaralandı.

Gencecik yaşta kalbine ateş etti!

Karamürsel’de 20 yaşındaki delikanlı kız arkadaşı ile aracında telefonla konuşurken silah ile kalbine ateş etti.

Karamürsel İznik Yoluna gömmüşler

14 yıl önce, 6 ay arayla kaybolan Mahmut Şahin ile arkadaşı Nihat Şahin’in öldürülüp cesetlerinin gömüldüğü ortaya çıktı.

ARKADAŞIMIZI BİZ ÖLDÜRMEDİK

Karamürsel ilçesinde beraber alkol aldıkları arkadaşını darp ederek öldüren ve cesedi taşırken yakalanan 2 şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşları biz öldürmedik dediler.

İsmail Yıldırım Orta Asya'da!

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım, bir grup arkadaşı ile birlikte Orta Asya'da bir dizi ziyaret

HALIDERE'DE İŞ ADAMINI KİM ÖLDÜRDÜ?

Halıdere Yeni Mahallede meydana gelen olayda birlikte alkol aldığı iddia edilen arkadaşı tarafından lüks villada sırtından tabanca ile vurulan kişi olay yerinde yaşamını kaybetti

Acı kaybımız

Gazetemiz çalışanlarından değerli mesai arkadaşımız Engin Akgün'ün hanımı Banu Akgün'ün kardeşi genç yaşta yakalandığı hastalığa yenik düşerek

Öğrencilere sosyal medyadan taciz!

Kocaeli’de kendilerine ev arkadaşı arayan genç kızlara yapılan taciz, sosyal medyada ifşa edildi.

GENÇ YAŞTA UYUŞTURUCUDAN ÖLMÜŞTÜ! 3 TUTUKLAMA

Karamürsel'de Cumartesi günü arkadaşının evinde yaşamını kaybeden Mehmet Ali B. isimli gencin ölümüne neden olduğu iddia edilen uyuşturucuyu temin eden

Evli kadınla basılan adamın üstünden mahalleli geçti

3 çocuk annesi A.S., erkek arkadaşı N.Ş.K. ile ilişkide bulunurken, kayınvalidesi tarafından yakalandı. A.S.'yi odaya kilitleyen kayınvalidesi, çıplak halde dışarı kaçan

Afrin'den acı haber ! Mayın patladı 1 Asker Şehit

TSK'dan yapılan açıklamada, 'Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında 03 Mayıs 2018 tarihinde Afrin bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyetleri esnasında mayın/el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.' açıklaması yapıldı.

Karamürsel'de bir kişi bıçaklandı

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi üzerinde bulunan Ziraat bankası önünde 2 arkadaş alacak verecek mevzusu yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ögür P. isimli vatandaş arkadaşı Zafer G. kolundan bıçakladı.

İş arkadaşını öldüren zanlı tutuklandı!

Karamürsel ilçesinde dün sabah saatlerinde çıkan kavgada bir kişinin bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Gölcük'te korkunç olay küçük çocuk arkadaşını vurdu

Gölcük'te korkunç olay. Görgü tanıklarının idialarına göre gece 22.30 sıralarında Gölcük Saraylı köyünde M.D isimli küçük çocuğun 

Sevgilisini öldürüp param parça yaptı

Cani kadın, iş arkadaşı ile birlikte öldürdüğü sevgilisini elektrikli testere ile 8 parçaya böldü

Korkunç Kaza 1 Kişi öldü 1 Kişi ağır yaralı

Sabaha karşı olan olay'da  2 arkadaşın bulunduğu otomobil yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada, Veli Bozkurt hayatını kaybederken, Haşmet Kolay ise yaralandı.

Reina saldırganı yakalandı!

Yılbaşı gecesi Ortaköy'deki eğlence mekanı Reina'da 39 kişiyi katleden teröristin ele geçirildiği öğrenildi.

Kız arkadaşı ile tartıştı, kendini vurdu 

Karamürsel'de akşam saatlerinde kız arkadaşı ile tartışan Emin E. ( 24 ) yanındaki silahla kendini vurdu. Olay Karamürsel Kayacık mahallesi, çınar caddesi üzeri

Kaybolmuştu, Genç Dalgıç Bulundu

Denize giren 2 dalgıçtan 1’i çıkıp diğeri çıkmayınca çıkan dalgıç arkadaşının boğulduğunu düşündü, polis, itfaiye ve kurtarma ekiplerini alarma geçirdi.

SoN Dakika Diyarbakırdan Acı haber !

TSK: Diyarbakır Sur'da ağır yaralanan silah arkadaşımız kurtarılamayarak şehit olmuştur

Ellerinde Bıçakla Okulu Bastılar

Karamürsel’de iki arkadaşını yanına alarak yanında getirdiği bıçakla Karamürsel Alp Anadolu Lisesini bastı.

Hasan Olgun'a Dostları Sürpriz doğum günü düzenledi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Hasan Olgun'a yakınları Yelken Marine Cafe & Bistro isimli mekanda sürpriz bir doğum günü düzenledi.Bu güzel sürprize çok mutlu olan Olgun sosyal medyadaki hesabındaki şu notla sevenlerine teşekkür etti. Bügün dogum günüm için bana sosyal medyadan gerek telefonla gerekse bu akşamki pasta süprizini hazırlıyan yelken cafe ufuk demir arkadaşima fuat erol kardeşime ve içinde oldugum Ak parti aileme başta başkanım Recep demirel olmak üzere abilerime kardeslerime belediyemiz kültür müd mesut çetinkaya başta olmak üzere katılan arkadşlarımıza gençlik kol erdem karakoyun ve tahir nişanci kardeşlerime ve selcuk tayfur kardeşime velhasıl bana deger veren herkes benim degerlimdir Sagolsunlar varolsunlar hepsine teşekkur ediyorum. Bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak Hasan Olgun'a yeni yaşında sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyoruz.

İki arkadaş IŞİD'e mi katıldı?

Karamürsel'de 19 yaşında iki arkadaşın birlikte IŞİD’e katılmak üzere kaçtıkları iddia edildi Karamürselli olan 19 yaşındaki E.Ö. ile 19 yaşındaki H.S.Y. adlı iki arkadaşın, Suriye ve Irak’ta faaliyet gösteren Irak Şam İslam Devleti’ne (IŞİD) katılmak üzere geçtiğimiz çarşamba günü Hatay’a oradan da illegal yollarla sınır dışına çıktıkları iddia edildi.