Arya Haberleri

Arya Haberleri

Halıdereli Mustafa Kendini Başından Vurdu

Gölcük'e bağlı Halıdere Mahallesi'nde ikamet eden Mustafa Eraydın, Sakarya'nın Arifiye ilçesi 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yerinin bahçesinde arkadaşlarıyla şakalaşırken kendini vurdu.

Altınova ve Karamürsel'de Tefecilik Yapan Çete Çökertildi

Operasyonlar sonucunda Yalova'da faaliyet gösteren ve "Çakar" olarak bilinen örgütün elebaşları Yılmaz ve Erdem Çakar dahil 8 örgüt üyesi gözaltına alındı.

Korkunç kaza 10 vefat 59 yaralı bir çoğunun durumu ağır

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde, 3'ü otobüs, 1'i tır olmak üzere toplam 7 aracın karıştığı zincirleme bir trafik kazası meydana geldi. Kazada 10 kişi hayatını kaybederken, 8'i ağır olmak üzere toplam 59 kişi yaralandı.

Ekrem Can Vefat etti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı Ekrem Can vefat etti. Cenazesi bu gün defnedilecek.

Karamürsel'in bir çok mahallesinde saatlerce elektrik yok!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. ( SEDAŞ), Kocaeli'de yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları 28 Kasım 2023 tarihinde ilçede planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Bu çalışmalar kapsamında, Karamürsel genelinde bir çok mahallede planlı elektrik kesintisi yaşanacak.

Karamürsel'in bir çok mahallesinde saatlerce elektrik yok!

Sakarya  Elektrik Dağıtım A.Ş. ( SEDAŞ), Kocaeli’de yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları 22 Ekim 2023 tarihinde ilçede planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Bu çalışmalar kapsamında, Karamürsel genelinde bir çok mahallede planlı elektrik kesintisi yaşanacak.

Haberler hiç iyi değil 29 ile 31 Ağustos için uyarı yapıldı

Karamürsel, İzmit, Gölcük, Gebze, İstanbul, Sakarya, Yalova için haberler kötü. Tarih verildi. Şimdinin daha beteri geliyor.

Üç eve giren hırsız sonunda yakalandı

Karamürsel'de üç eve giren hırsız sonunda yakayı eleverdiği.

Kocaeli Meteorolojiden SON DAKİKA uyarısı!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, akşam saatleri için kar tahmini yaptı. Kar bu akşam başlayacak, bugün ve yarın ara ara karla karışık yağmur, ara ara kar yağışı görülecek, sonrasında ise kar yağışı kuvvetini artıracak.

KARAMÜRSEL'E YILIN İLK KARI YAĞDI

Karamürsel'de mevsimin ilk kar yağışı gece geç saatlerde başladı. Geç saatte başlayan kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfır derecelere kadar düştü.

Suçlular Karamürsel'de yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, "suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi" suçundan aranan İ.Ç. ile "hırsızlık" suçundan aranan F.B.'nin Karamürsel'de yakalandığı belirtildi.

Valilikler bir bir açıklıyor okullar tatil mi?

Resmi açıklama geldi! Zonguldak, Sakarya, Bolu, Kocaeli, Ankara, İstanbul ve Düzce’de okullar tatil edildi mi?Düzce Valisi Cevdet Atay sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Peki; Bugün okullar tatil mi? 23 Kasım 2022 Düzce'de okullar tatil mi oldu; çevre illerde okul var mı?

Kocaeli genelinde ekmek zammı yarın başlıyor!

Kocaeli genelinde ekmek zammı yarın başlıyor! Kocaeli genelinde ekmeğe zam geldi. Zamlı tarife yarından itibaren başlıyor.

Seddar Yavuz yine gönüllere taht kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz neden halkın kendisini bu kadar çok sevildiğini bir daha herkese gösterdi. Karamürsel Kocaeli'nin en küçük ilçesidir demedi ve karış, karış her yeri gezerek vatandaşın dertleri ile göstermek içinde değil gerçekten ilgilendiğini bir kere daha herkese gösterdi.

Kocaeli Valisi Yavuz, Karamürsel'de muhtarlarla bir araya geldi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Karamürsel ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Hendek açıp milyonluk tesiste iş durdurdular!

Karamürsel'de sonunda buda oldu! Belediye yetkilileri tüm ruhsatları ve izinleri tam olan milyon dolarlık tesisi dize getiremeyince, tesisin girişine hendek açıp işi durdurmak istedi!

Sahipsiz Karamürsel'de vatandaş ensonunda isyan etti!

Karamürsel genelinde doğa katliamı hız kesmeden devam ederken, uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların dertleri ise bitmek tükenmek bilmiyor. Özel mülklere, Karamürsel Belediyesine ait araçlarla mıcır ve kum taşındığı, avanta veren kişilerin

Evinin bahçesine esrar eken kişi şikayet üzerine yakalandı

Karamürsel Akçat mahallesinde evinin bahçesine esrar eken şahıs şikayet üzerine yapılan baskın ile yakalandı.

Kocaeli geneli ulaşıma zam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UKOME, şehir içi minibüs ve otobüsçü esnafının artan akaryakıt fiyatları nedeniyle talep ettiği yeni tarifeyi bugün itibariyle uygulamaya koydu..

Sahte fatura operasyonu 3 kişi yakalandı!

Karamürselli e-ticaret dolandırıcıları sahte faturaları ile yakalandı.

Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Binası Hizmete Açıldı

Karamürsel Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binasının Açılış Töreni, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılış Törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı

Karamürsel Emniyet bayramda kuş uçurmadı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bayram boyunca ilçe genelinde adeta kuş uçurmadı. İlçe genelinde 24 saat boyunca bir çok noktada şok denetimler

İftar hırsızları kıskıvrak yakalandı

Karamürsel’de iftar vaktini fırsat bilen hırsızlar girdikleri inşaatı soydular ama Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler önce oruç bozdular, sonra hırsızları yakaladılar.

Yine bir çok mahalle ve sokakta saatlerce elektrik yok!

Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 12 Nisan Salı günü gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

İlçe genelinde bir çok mahallede saatlerce elektrik yok

Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 9 Nisan Cumartesi günü yani yarın gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Hırsızlık olayları çok artınca polis harekete geçti!

Karamürsel genelinde son haftalarda sürekli artan hırsızlık olayları sonrası harekete geçen yetkililer hırsızları tespit ederek yakaladı.

Son dakika: İstanbul'da okullar tatil oldu! Gözler Kocaeli Valiliğnde!

Son dakika bilgilerine göre; İstanbul'da 10-11 Mart 2022 tarihlerinde okullar tatil. Kar yağışının İstanbul gibi Kocaeli genelinde etkili olması beklenirken şimdi gözler Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'da.

Vatandaş Seddar Yavuz'a seslerini duyurmaya çalışıyor

Karamürsel'de yüzlerce insan alınmayan önlemler yüzünden mağduriyet yaşarken, bir yandan seslerini Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'a duyurmaya çalışıyor.

Dikkat bir çok mahallede elektrik kesintisi olacak

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 10.12.2021 Cuma günü Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.