Asılma Haberleri

Asılma Haberleri

İsu neden bu kadar ulaşılmaz?

Karamürsel Çamdibi Bozkurt Mahallesi Sakinleri 4 Gündür Susuz! Yetkililere Çağrı: "Ne Yapıyorsunuz?"

Kaldırımdaki ip Kafasını Kopardı

Kaldırımdaki elektrik direği ile ağaca bağlanan ipin kafasını koparttığı motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi.

Bayrağımız bir an önce yerine asılsın !

Karamürsel Balık Adasında bulunan dev Türk Bayrağı'nın yaklaşık bir haftadır yerine asılmayışı vatandaşların tepkisine neden oldu ‘BAYRAĞIMIZI BİR AN ÖNCE YERİNE ASIN’ Yaklaşık bir hafta önce bakımı yapılacak diyerek yerinden alın ancak aradan bir hafta geçmesine rağmen hala yerine asılmayan bayrağımız, vatandaşların tepkisine neden oldu. Balık Adasındaki boş bayrak direğini gören vatandaşlarımız, son zamanlarda birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara, siyasi düşüncen, siyasi partin ne olursa olsun, vatanın bir ve bütünlüğü için tek yürek olalım dediğimiz şu günlerde bu dev bayrağımızın hala yerine asılmayışına tepki göstererek vatandaşlar ‘TÜRK BAYRAĞIMIZ’ bir an önce yerine asılsın diyerek Karamürsel Belediyesine seslendi.

ÖSYM 2015 LYS sonuçları açıklandı

2015 LYS sınav sonuçları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklandı 13-14 ve 20-21 Haziran 2015 tarihlerinde yapılan 2015 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçları, 30 Haziran 2015 tarihinde saat 17:15'de açıklandı. Adaylar, sınav sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. 2015 LYS SINAV SONUÇLARI-TIKLA ÖĞREN!

Karamürsel'de Ağaçlar Kitap Açacak

Karamürse'de İlhan Çınar Alanı Kitap Açacak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 7.'sini düzenleyeceği Kocaeli Kitap Fuarı, 16-24 Mayıs tarihleri arasında Uluslararası Fuar Merkez'inde kitapseverlere buluşacak. Fuar öncesinde ise 15 Mayıs Cuma sabahı saat 08.00'de Kocaeli genelinde ağaçlar kitap açacak. Önceki yıllarda İzmit Yürüyüş Yolu'ndaki asırlık çınar ağaçlarına kitapların asılmasıyla yapılan etkinlik, bu yıl 12 ilçede birden aynı anda gerçekleşecek.