Asım Yağcı Haberleri

Asım Yağcı Haberleri

Ahmet Narinoğlu gönülleri fethetmeye devam ediyor

Karamürsel'de göreve başladığı günden bu yana ilçenin bütün sorunları ile gece gündüz demeden ilgilenen ve sürekli olarak projeler geliştirip bu projelerin

Karamürsel Emniyet Kimsesiz Çocuklar İçin İftar Düzenledi

Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler, dün akşam geleneksel iftarında Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi'nde personeli ve kimsesiz çocuklarla bir araya geldi İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler, kimsesiz çocuklar ve personeliyle Altınkemer Kültür Merkezi'nde iftar yaparken, yemeğe Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Asım Yağcı, Karamürsel İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Cenk Bozdağ, Karamürsel-İzmit 2 Nolu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Ahmet Utaç, Karamürsel Kızılay Şube Başkanı Yusuf Ziya Alemdar, İlçe Emniyet personeli ve eşleri katılırken, Karamürsel'de bulunan 50 kimsesiz çocuk ve bakıcıları davet edildi.

Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi;

Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi; ‘Şampiyon 100. Yıl M.T.A.L oldu’ Karamürsel’de kurumlar arası kardeşlik dostluk ve iletişim sağlamak amaçlı düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvaya katılan 14 takım içinde önceki gün yapılan final müsabakası sonucunda birinci Karamürsel 100.Yıl Meslek Teknik Anadolu Lisesi, ikinci Atatürk Orta.Okulu, üçüncü İlçe Emniyet Müdürlüğü, dördüncü Gençlik Hizmet ve Spor İlçe Müdürlüğü takımları oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise İlçe Jandarma Komutanlığı takımı seçildi. Dereceye giren takımlara kupalarını Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, İlçe Yazı İşleri Müdürü Yüksel Türközü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Asım Yağcı, Gençlik Hiz.ve Spor İlçe Müdürü Sedat Karakaş tarafından verildi.