Askerlerim Haberleri

Askerlerim Haberleri

Acı haber şehit askerlerimiz var!

Şırnak-Uludere kara yolu, Balveren beldesi mevkinde askeri personel taşıyan bir otobüs şarampole devrildi. Sabah saatlerinde meydana gelen kazada 2 asker şehit oldu, 44 asker ve bir otobüs şoförü yaralandı. Kontrolden çıkan 73 FE 108 plakalı otobüsün şarampole devrildiği belirtildi.

İdlib şehitlerimizin isimleri ve memleketleri belli oldu!

İdlib'e düzenlenen hain hava saldırısında 33 askerimiz şehit oldu. Şehit olan askerlerimizin kimlileri belli olmaya başladı.

Çiftlikköy hanımlarından yiğitlerimize 1000 sevgi dolu reçel

Yalova ili Çiftlikköy ilçesinde yaşayan hanımlar Arfin'de savaşan yiğit askerlerimiz için ne yapabiliriz dedi ve kolları sıvadı.

Askerlerimize bombalı tuzak 17 Askerimiz

Hakkari 'nin Yüksekova ilçesi Esendere beldesi Ovaiçi köyü yakınlarında askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin patlayıcı infilak ettirmesi sonucunda

Dağlıca'da saldırı: Şehitler ve yaralılar var...

MAALESEF Hakkari,Çukurca -Dağlıca yolu üzerinde Kobra TTZA aracı mayına bastı 17 şehitimiz ve yaralılarımız var. Şehitlerimiz'den 1'i Yeşiltaş karakolu komutanı albay. Arkadaşlar şehit sayısı 17 olarak geliyor Desteğe giden timle teröristler çatışmaya girmiş çok sayıda teröristle askerlerimiz çatışıyormuş.

Adem Özgüneş'ten Dua programına Davet

Adem Özgüneş'ten Dua programına Davet 29 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’de Karamürsel Merkez Camii’nde akşam namazını müteakip gerçekleştirilecek olan dua programına herkesi davet etti. Karamürsel ilçe gençlik kolları başkanı Adem Özgüneş, şehit edilen polis ve askerlerimizin ailelerine Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Başkan Özgüneş, dua programına katılanlara Türk bayrağı hediye edileceğini de söyledi.