Ateş Etti Haberleri

Ateş Etti Haberleri

İzmit Joll Joker ve Değirmendere Grand Pub da silahlar konuştu

Dün gece İzmit Joll Joker'e düzenlenen silahlı saldırı sonrası bu gece Değirmendere Grand Pud isimli eğlence mekanında çıkan silahlı çatışma sonrası bir kişi vurularak yaralandı. Yaşanan olaylar sonrası bir çok kişinin üzerinde silah olması ve çok rahat bir şekilde etrafa ve insanlara ateş edebilmeleri büyük bir korkuya neden oldu.

Ereğli'de bir işyerine tompalı tüfekle ateş ettiler

Karamürsel’de kimliği belirsiz kişi yada kişiler bir iş yerine pompalı tüfekle ateş ettiler.

Ereğli'de bir işyerine tompalı tüfekle ateş ettiler

Karamürsel’de kimliği belirsiz kişi yada kişiler bir iş yerine pompalı tüfekle ateş ettiler.

Gencecik yaşta kalbine ateş etti!

Karamürsel’de 20 yaşındaki delikanlı kız arkadaşı ile aracında telefonla konuşurken silah ile kalbine ateş etti.

EŞİNİ ODAYA ÇAĞIRIP BAŞINA ATEŞ ETTİ

Karamürsel’de gece yaşanan olayda eşini odaya çağıran Ali Y (34) kişi eşinin odaya girmesi ile kafasına dayadığı silahı ateşledi

Gölcük'te korkunç cinayet! Yanlışlıkla onu vurduk!

Gölcük’te uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Umut Duman’ın olayla hiç alakasının olmadığı; kör bir kurşuna kurban gittiği ortaya çıktı.

Kadın sokak ortasında adamı vurdu!

Kocaeli'de S.C. isimli kadın, kendisini rahatsız ettiğini ileri sürdüğü T.Ö.'ye (53) sokak ortasında tabancayla ateş etti. Göğsünden ve sırtından vurulup yaralanan T.Ö., hastanede tedaviye alındı.

Karamürsel'de intihar

Sosyal paylaşım sitesinde "Herkes Hakkını Helal etsin Yazdı" kafasına sıktı. Olay Kocaeli Karamürsel 4 Temmuz mahallesi Pazarköy yolu

Kız arkadaşı ile tartıştı, kendini vurdu 

Karamürsel'de akşam saatlerinde kız arkadaşı ile tartışan Emin E. ( 24 ) yanındaki silahla kendini vurdu. Olay Karamürsel Kayacık mahallesi, çınar caddesi üzeri

Oğlu tarafından öldürülen Karamürselli yorgancı cinayetinde savcı müebbet istedi

Karamürsel'de yorgancılık yapan ve kısa bir süre önce eşinden yarılarak yeniden evlenen ve körfez Tütünçiftlik'e taşınan babasını aralarında çıkan tartışmadan ötürü öldüren oğlunun duruşması görüldü. Duruşma 5 dakikadan az bir sürede görülürken görülen duruşmada savcı verdiği mütalaada sanık Uğur Tunç hakkında ağırlaştırılmış müebbet istedi. Kocaeli 2’nci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Uğur Tunç ile avukatı Güzin Aşkın Alparslan ve sanık yakınları katıldı. Geçtiğimiz Mayıs ayında annesiyle kalan Uğur Tunç, babası ile annesini ve kendisini bırakıp bir başka kadınla evlenmesi nedeniyle yeniden tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine evdeki pompalı tüfeği alan Uğur Tunç, babası Zafer Tunç’a 6 el ateş etti. Bel ve bacaklarına isabet eden saçmalarla yaralanan Tunç, Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili Uğur Tunç, gözaltına alınmıştı. Konuyla ilgili davanın görülmesine dün Kocaeli 2’nci Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. SAVCI AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET DEDİ Bu gün Görülen duruşmada savcı mütalaa verdi. Kocaeli Cumhuriyet Savcısı verdiği mütalaada tutuklu sanık Uğur Tunç’un hakkında yakın akrabayı kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet almasına ve müşteki İlknur Tunç’u kasten yaralamasından 1 ay ve 1 yıl hapis cezası almasını silah taşıması nedeniyle de bu cezanın yarı oranında arttırılmasını istedi. Savcının mütalaasının ardından sanık avukatı daha önceki duruşmada yaptığı olay yeri keşif talebini yineleyerek savcının mütalaası ve esasa ilişkin beyanda bulunmak üzere ek süre talep etti. MAHKEME 17 KASIM’A ERTELEDİ Görülen duruşma 5 dakika bile sürmedi. Duruşmada mahkeme heyeti sanık avukatı Güzin Aşkın Alparslan’ın olay yeri keşif talebini reddetti. Sanık avukatının savcı mütalaası ve esasa ilişkin ek süre talebini onaylayan mahkeme heyeti duruşmayı 17 Kasım tarihine erteledi. Dava sonrası Uğur Tunç’un götürülmesini gören ve savcının verdiği mütalaayı öğrenen Uğur Tunç’un annesi sessizce akan gözyaşılarını gizleyemedi.

Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Kocaeli Kandıra F Tipi Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre sabah saatlerinde beraberindeki infaz koruma memurları ile birlikte Kandıra F Tipi Cezaevi’ne gitmek üzere cezaevine ait 06 BP 4576 resmi araçla seyir halinde olan İsmet Aktürk (40) İzmit Yeşlova Solaklar Sapağı mevkiinde silahlı saldırıya uğradı. İddiaya göre seyir halinde olan cezaevi aracının sağına yanaşan 34 plakalı bir araçtan cezaevi müdürünün bulunduğu sağ tarafa 4 el ateş edildi. Aracın sacını delerek içeriye giren mermilerden üçü İsmet Aktürk’e isabet etti. Silahlı saldırganlar aynı araçla olay yerinden kaçarken ağır yaralanan cezaevi müdürü İsmet Aktürk cezaevine ait araçla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

CHP'li kadın adaya silahlı saldırı

ADANA'da, CHP 1'inci sıra milletvekili adayı avukat Elif Doğan Türkmen, uğradığı silahlı saldırıda bacaklarından yaralandı. Beyaz renkli otomobilden ateş eden saldırganlar kaçarken, 3 kurşun isabet eden Türkmen, tedaviye alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan Türkmen, yaptığı ilk açıklamada, saldırının korkutma amacıyla yapılmış olabileceğini söyledi. Olay, bugün saat 09.00 sıralarında merkez Çukurova İlçesi Karslı Mahallesi'ndeki Park Zirve restoranın girişinde meydana geldi. Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin (ÇUGİAD) kahvaltısına katılmak üzere restorana gelen CHP Adana 1'inci sıra Milletvekili adayı avukat Elif Doğan Türkmen, otomobilden inip, merdivenlere doğru yöneldiği sırada, 01 CTJ 77 plakalı kiralık otomobille gelen saldırganlar tabancayla 3 el ateş etti. Bacaklarından yaralanan Elif Doğan Türkmen, kaldırıldığı özel bir hastanede tedaviye alınırken, saldırganlar da geldikleri araçla kaçtı. İhbar üzerine alarma geçen polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin kullandığı otomobili merkez Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi'nde terk edilmiş halde buldu. Otomobil incelemeye alınırken kaçan şüpheliler aranıyor. KORKUTMA AMACLI Özel Medline Hastanesi'nde acil müdahale edilen ve her iki bacağının diz altında 3 kurşun yarası olduğu saptanan Elif Doğan Türkmen'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Filmleri çekilen Türkmen, yaptığı ilk açıklamada, "Ben iyiyim. Saldırı korkutma amaçlı yapılmıştır. Sağlık durumum iyi, saldırıyı abartmayın" dedi.