Bakıcı Haberleri

Bakıcı Haberleri

Annelere 1500 Lira devlet Desteği- Detaylar Haberimizde

0-2 yaş arası çocuğu olan annelere devlet desteği sürüyor.

SGK'dan çalışan anneye bin 500 lira!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Ankara ve İstanbul'da "Çalışan annelere bakıcı desteği" kapsamında toplam 5 bin anneye ayda bin 500 liraya kadar yardımda bulunacak.

Karamürsel'de hasta yakını doktor ve sağlık çalışanlarını darp etti

Karamürsel'de hasta yakını doktor ve sağlık çalışanlarını darp etti   Karamürsel Devlet Hastanesi acil polikliniğinde nöbetçi olan doktor, sağlık çalışanı ve güvenlik görevlilerini hasta yakını tarafından darp edildi.   Edinilen bilgiye göre, M.T.(28) adlı şahıs annesini Karamürsel Devlet Hastanesinin acil polikliniğinde muayene olmak için getirdiği sırada ilk önce hastanenin güvenlik görevlisi Coşkun Şişman’a tokat attıktan sonra acil serviste bulunan nöbetçi doktor Gamze Öztürk’ün üzerine doğru gitti doktor Gamze Öztürk acilin arka kapısından dışarıya kaçarak 155 polisi aradığı sırada dışarıya kadar gelen M.T. doktorun elindeki telefonu aldıktan sonra koluna da zarar verdikten sonra acil polikliniğinin önünde süper vayzır görevlisi Metin Bayır’ı, Hasta Bakıcısı Hizmetli Saim Şen ve acilin diğer doktorlarından Arda Bilgeli’ye de saldırdıktan sonra olay yerinde hastaneye muayene olması için getirdiği annesiyle birlikte uzaklaştığı belirtildi.

Karamürsel Emniyet Kimsesiz Çocuklar İçin İftar Düzenledi

Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler, dün akşam geleneksel iftarında Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi'nde personeli ve kimsesiz çocuklarla bir araya geldi İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler, kimsesiz çocuklar ve personeliyle Altınkemer Kültür Merkezi'nde iftar yaparken, yemeğe Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Asım Yağcı, Karamürsel İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Cenk Bozdağ, Karamürsel-İzmit 2 Nolu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Ahmet Utaç, Karamürsel Kızılay Şube Başkanı Yusuf Ziya Alemdar, İlçe Emniyet personeli ve eşleri katılırken, Karamürsel'de bulunan 50 kimsesiz çocuk ve bakıcıları davet edildi.

Bakıcısının elinden kurtulan 7 yaşındaki çocuğa araba çarptı

Karamürsel’de 7 yaşındaki çocuğa araba çarptı, yoğun bakıma alınan çocuğun hayati tehlikesi sürüyor. Karamürsel’de otomobilin altında kalan 7 yaşındaki Recep Halil Beyhan, yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor. Alınan bilgiye göre, 7 yaşındaki Recep Halil Beyhan bakıcısıyla Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu Devran Oto Galeri önünden geçtiği sırada iddiaya göre bakıcısının elini bir an bırakarak tel örgülerin arasından yola fırlayan Beyhan, İzmit yönüne gitmekte olan 41 K 9212 plakalı U. Ö. adlı sürücünün kullandığı otomobil çarptı.