Bankalar Haberleri

Bankalar Haberleri

Karamürsel Halkbank yüzlerce müşteriyi kaybetmeyi göze aldı

Ülke genelinde bir çok Halkbankası emeklilere ve kamu çalışanlarına ödediği maaş promosyonlarını güncelleyerek özel bankaları geride bırakırken çok uzun yıllardır maaşlarını, Karamürsel Halk Bankası'ndan alan yüzlerce eğitimci

Bankaların mesai saatleri değiştirildi!

Türkiye Bankalar Birliği, korona virüs tedbirleri kapsamında bankaların mesai saatlerini değiştirdi. Bu kapsamda yarından itibaren banka şubeleri 12:00 ile 17:00 arasında hizmet verecek.

Kredi borcu olanlar için önemli açıklama! Yeniden yapılandırma geliyor

TBB açıklamasına göre banka ve finansal kurumlara kredi borcu bulunan büyük ölçekli şirketler için ‘Finansal Yeniden Yapılandırma (FYY)’ uygulamasına başlanacak.

Yarın okullar tatil mi? Hastaneler, PTT ve bankalar açık mı?

Bu yıl 31 Aralık, pazartesi gününe denk geliyor. 1 Ocak yılbaşı tatilinden bir önceki gün olan 31 Aralık 2018'de okullar, hastaneler, PTT, eczaneler, kargolar ve bankalar açık mı?

Emeklilere çifte müjde !

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor 2019? Emeklilerin banka promosyonu ne kadar olacak?.

İlk defa ev sahibi olacaklara devlet katkısı 25 bin liraya çıkıyor

İlk kez ev sahibi olanlar için hazırlanan ‘konut hesabında’ devlet katkısı 25 bin liraya çıkıyor.

Emeklilere büyük müjde! Bu haber çok önemli okuyun ve paylaşın!

Tüketici Mahkemesi, bankaların, alacakları nedeniyle emeklilerin maaşından yaptıkları kesintinin hukuka aykırı olduğuna hükmetti. Mahkeme, yapılan kesintinin iadesine ilişkin hakem heyeti kararını onarken yargılama giderlerini de bankanın üzerine bıraktı.

Kart Aidatlarından Kurtulabilirsiniz

Türkiye’de 22 milyon kişinin 59 milyon adet kredi kartı var. Kredi kartı aidatları tüketicinin en çok şikayet ettiği konuların başında geliyor. Ekim 2014’te yasal zemine kavuşturulan aidatlardan kurtulmak mümkün...

Emeklilerin Promosyon Uygulamasında Zam Yarışı

11.5 milyon emekliden 8.3 milyonu promosyonu cebine koyarken, bankalar zam düğmesine bastı.

Karamürsel'de Halk ve Ziraat Bankalarına Sitem Var

Karamürsel’de özellikle kayacık mahallesi ve İznik yolu civarın ’da oturan vatandaşların bir çoğu emekli veya memur olduklarını söyleyerek çarşıya inemediklerini ve yol kenarın ’dada Halk Bankası ve Ziraat Bankası ATM’si olmadığı için çok büyük sıkıntı çektiklerini bildirdiler.

Kredi çekenler dikkat!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, bankaların haksız tahsil ettiği paraları geri alabileceklerini söyleyen dolandırıcıların, tüketicilere 20

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ÇAĞRISI 2. KEZ YANIT BULDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konut kredisi faizlerinin düşürülmesi çağrısının ardından konutta aylık faizi yüzde 1'in altına çeken bankalar, faizlere

DİKKAT ! Para Yatırırken Dikkat Edin !

Bankalar 200 TL'lik banknotlara savaş açtı. Söz konusu sorun ortadan kalkana kadar bütün bankaların ATM cihazlarından 200 TL'lik banknotların yatırılması mümkün olmayacak.

Harç Kayıt Ücretleri AÖF 2016

Aöf Iktisat Fakültesi Harç ücretleri Haberi ile ilgili merak edilen tüm bilgiler ve detaylar en son dakika bilgileri ile haberimizde yayınlanmıştır.Açıköğretim önlisans, lisans harç ücretleri ne kadar? Ödemeler nasıl ve hangi bankalara yapılacak? 2016 AÖF kayıtları ne zaman?

Kaymakamlık Futbol Kupasında Finalin Adı Emniyet 2- PTT Oldu

Kaymakamlık Futbol Kupasında Finalin Adı Emniyet 2- PTT Oldu Karamürsel’de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvasında sona gelindi. 18 gündür süren müsabakalarda kıyasıya geçen maçların sonunda Emniyet 2 takımı ile PTT finale adlarını yazdırırken Bankalar ve 100. Yıl takımları da üçüncülük mücadelesi verecek. 18 Mayıs Pazartesi Karamürsel Belediyesi Halı Saha Tesislerinde saat 18.00’de Bankalar-100.Yıl takımı üçüncülük mücadelesinin ardından saat 19.00’da Emniyet 2 – PTT arasında geçecek olan şampiyonluk karşılaşması yapılacak. Karşılaşmaların sonunda başarılı takımlara kupaları törenle verilecek.

Kaymakamlık Futbol Kupasında Çeyrek Final Maçları

Kaymakamlık Futbol Kupasında Çeyrek Final Maçlarında 100. Yıl ile Bankalar Yarı Finale Yükselen İlk Takımlar Oldu Karamürsel’de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvasında önceki akşam oynanan maçlarda çeyrek final maçlarında 100. Yıl takımı Kaymakamlık takımını 10-3 gibi açık bir skorla elerken akşamın diğer maçında Bankalar takımı Sağlık Meslek takımını 7-0 yenerek yarı finale yükselen ilk iki takım oldu.

Kaymakamlık Futbol Kupasında Önceki akşam oynan maçlar;

Sağlık Meslek 3, Müftülük 1 Bankalar 3, Kaymakamlık 2 Karamürsel’de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvasında önceki akşam oynanan maçlarda Sağlık Meslek Lisesi Müftülük takımını 3-1 yenerken Bankalar takımı Kaymakamlık takımını zorda olsa 3-2 yenmeyi başardı

Karamürsel'de Kaymakamlık Futbol Turnuvası son hızıyla devam ediyor;

Karamürsel’de Kaymakamlık Futbol Turnuvası son hızıyla devam ediyor; Bankalar, Jandarmaya acımadı; 9-2 Karamürsel’de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvası son hızıyla devam ediyor. Önceki akşam oynanan maçlarda 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesi, Sağlık Meslek Lisesini 2-0 yenerken oynan ikinci maçta ise Bankalar takımı Jandarma takımını 9-2 gibi açık bir skorla yenerek turnuvanın da iddialı olduğunu gösterdi.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Karamürsel'e Çıkarma Yaptı

Karamürsel’e gelen ve esnaf ziyaretleri yapan Akar, “Esnafımız kredi kooperatifleri ve bankalara büyük borç yapmış durumda. İktidarımızda, esnaf ve KOBİ’ler ödedikleri yıllık vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullanacak. Esnafın giderleri vergiden düşecek, BAĞKUR prim borcu olan esnaf sağlık hizmeti almaya devam edecek. OSB’lerde Meslek Eğitim Merkezleri ve Meslek Liseleri açılacak. Çırak ve kalfaların SGK primleri devlet tarafından ödenecek, BAĞKUR’lular, diğer sigortalılarla aynı sürede emekli olabilecek ve aynı maaşı alacak” dedi.

Kredi kullananlar bunu mutlaka okusun !

Kredi kullananlar bunu mutlaka okusun ! Merkez Bankası’nın uyguladığı üç faizde birden indirim yapması hem tüketiciye hem büyümeye katkı verecek. Bankaların gecelik borç verme faizini yüzde 11.25’ten yüzde 10.75’e çeken Merkez, tüketici ve sanayicinin bankalardan kullandığı kredi faizlerinin de 0.5 puan inmesini sağlayacak.