Bar Haberleri

Bar Haberleri

Denizlerde av yasağı başladı!

Karamürsel'de balıkçılar, av sezonunun sona ermesiyle birlikte teknelerini liman ve barınaklara çekerek bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Bayram Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Ramazan Bayramı için sayılı saatler kaldı. Ramazan Bayram namazı saat kaçta kılınacak.

KOCAELİ VALİLİĞİ DUYURDU

Kocaeli Valiliği, resmi sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, 11 Mart 2024 Pazartesi itibariyle mesai saatlerinde değişikliğe gidildiğini duyurdu. Valilik tarafından yapılan duyuruya göre:

Karamürsel'de İçme suyu Arıtma Tesisi

Karamürsel ilçesindeki içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi ve Su İletim Tüneli inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Karamürsel Emniyet servis araçlarını denetledi

Karamürsel genelinde 'illegal' çalışarak korsan servis faaliyetine yeltenenlere gerçekleştirdiği denetimler ile fırsat vermiyor.

CHP'den Anlamlı Miraç Kandili Etkinliği

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayı Ahmet Çalık ve ilçe teşkilatı, Mübarek Miraç Kandili akşamında Kayacık Cami ve Ulu Cami'de, 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz yurttaşlarımızın anısına tulumba tatlısı ikram etti.

Kimya Fabrikasındaki Yangın Kontrol Altına Alındı

Karamürsel'den dahi görünen dumanlarıyla endişe yaratan yangın, ancak bu sabah itibariyle söndürülebildi.

Yeni Su Projeleriyle İçme ve Kullanma Suyu Temini Güvence Altında

Kocaeli Valiliği, büyük bir tüketim merkezi konumundaki bölgelerin su ihtiyacını karşılamak, endüstrinin ham madde ihtiyacını temin etmek ve ihracat gelirlerini artırmak amacıyla sanayi suyu imkanlarını genişletme çabalarını sürdürüyor.

Belediye işçilerinin gözü bu toplantıda

Büyükşehir ve ilçe belediyelerindeki yaklaşık 15 bin işçinin ek zam talebi, yarın (Cuma) Büyükşehir yetkilileri ve ilçe belediye başkanlarının katılımı ile yapılacak toplantıda karara bağlanacak.

Kayıp Hasan Kaya İçin Mahkeme Süreci Başladı

Kayıp Hasan Kaya İçin Mahkeme Süreci Başladı – Kayıp Şahsı Tanıyanların İhbarı Bekleniyor

İçme Suyu Tesisleri 2024'te Tamamlanacak

Kocaeli'nin su ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İhsaniye Barajı'ndan Karamürsel ve Gölcük'e içme suyu sağlamak amacıyla bir ishale hattı ihalesi gerçekleştirilecek.

İhsaniye Barajının açılışını Recep Tayyip Erdoğan yapacak

Karamürsel İhsaniye Barajı bugün gerçekleştirilecek resmi törenle saat 14.00’te açılacak. Barajın açılış törenine telekonferans yöntemiyle online olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Ak Partide temayül tamam! Peki adaylar ne zaman açıklanacak

AK Parti’de, Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için 9 Kasım’da başlayan süreç , 22 Kasım itibari ile sona erdi. Bugün ise yurt genelinde temayül yoklaması yapıldı.

Karamürsel'de deniz sahil bandını aştı!

Karamürsel sahil şeridinde deniz sahil bandını aşarak taştı. Vatandaşın korku ile izlediği görüntüler paniğe neden oldu.

Yarın kış geliyor hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek

Yarın kış geliyor 10 derece birden düşecek Ülke genelinde sıcak başlayan hava yerini yağışa bırakıyor. Yarından itibaren 6-8 derece arası düşecek sıcaklıkla yurdun birçok kesiminde sağanaklar bekleniyor.  

Karamürsel Barbaros adeta tarih yazıyor!

Karamürsel'in yiğitleri tarih yazdı. Yok böyle fark! NBA rekoruna yaklaştılar. Tam 70 sayı. Yanlış duymadınız.

Karamürsel Barbaros Basketbol gümbür gümbür

Karamürsel Barbaros Spor Basketbol Takımı, İzmit Kolejliler takımını 61-43 mağlup etti.

Karamürsel Barbaros Spor Kulübü gümbür, gümbür geldi

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana büyük başarılarla adından söz ettirmeye başlayan "BARBAROS SPOR KLÜBÜ" bir çok branşta bölgenin usta isimleri ile yola çıktı. İlçede büyük bir ilgi gören ve açtığı bütün branşların hızla dolduğunu dile getiren, Barbaros Spor Kulübü yönetimi halkımıza ve geleceğimiz olan çocuklara hizmet etmek için kurduğumuz kulübümüze gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ettiler.

Meteoroloji Kocaeli geneli için son dakika uyarısı yaptı!

Meteoroloji'den Marmara'nın kuzeydoğusu için kuvvetli gök gürültülü yağış uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın sabah saatlerinden itibaren Kocaeli geneli için gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

Kocaeli genelinde ekmek ve simite ZAM

KOTO, ekmek ve simit fiyatlarının 19 Temmuz 2023 itibariyle artırıldığını duyurdu. Buna göre, 210 gram ekmeğin fiyatı 5 TL'den 7.50 TL'ye, 100 gram simidin fiyatı ise 10 TL'ye yükseldi.

Karamürsel'in altın çocuğu Barbaros Ege Aydın

Karamürsel'e büyük bir başarı ile dönen Barbaros Ege Aydın Türkiye 2.oldu. Karamürsel'de ünlü antrenör Erol Açıkgöz'ün talebesi Barboros Ege Aydın Bu yıl Mardin'de düzenlenen Türkiye Kickboks şampiyonasında +69 Kg da tüm rakiplerini geride bırakarak memleketine büyük bir başarı ile döndü.

Sigara ve alkole yine zam!

Sözcü Gazetesi Sözcü Plus Haberler - Ekonomi Alkol ve sigaraya büyük zam Geçen ay başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaraya dün itibarıyla 5 lira daha zam geldi. Sigaraya gelen zamların süreceğine işaret eden Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, yüzde 25-30 oranında bir zammın da alkole geldiğini duyurdu. SOZCU.COM.TR Yayınlanma: 10:17 - 04 Temmuz 2023 Güncellenme: 11:04 - 04 Temmuz 2023 Alkol ve sigaraya büyük zam Sigara ve alkol ürünlerine bir zam daha geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sene başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaranın, haziran ayı başında 5 TL daha zamlandığını anımsatarak “Dün itibarıyla bir sigara grubuna 5 TL zam geçişi oldu” dedi.

Ramazan Bayramı'nda fırınlar 2 gün kapalı

Kocaeli genelinde 12 ilçe genelindeki fırınlar bayramın ilk iki günü kapalı olacak, personel tatil yapacak. Fırınlar, bayramın üçüncü günü olan 30 Haziran’dan itibaren üretimini yeniden devam ettirecek.

Ekmek zammı belli oldu

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı Türkiye genelinde ekmek fiyatlarının Temmuz ayı başından itibaren 7 ile 7.5 lira arasında olacağını açıkladı.

Karamürsel'de dev gölet için 3.ihale

Devlet Su İşleri 1.Bölge Müdürlüğü bir kez daha açık ihaleye çıktı, teklifleri aldı, değerlendirmesini yaptı ve kararını verdi. İşte detaylar.  

Karamürsel Jandarma bir torbacı daha yakaladı

Karamürsel Jandarma ekipleri uyuşturucu ve satıcılarına adeta savaş açtı. Son olarak torbacılık suçundan ceza alan firari şahıs Karamürsel Jandarma ekipleri tarafından paketlenip ceza evine teslim edildi. Bölgemizde sizlerde küçük yaşta çocuklarınızın, akrabalarınızın, yakınlarınızın uyuşturucu ve diğer suçlara bulaşmasını engellemek isterseniz hiç bir şahsi bilginizi paylaşmadan ihbarda bulunun.

Karamürsel halkı doktor istiyor

Radyolojide 3 yıldan buyana doktor yok, haftada bir yada 2 gün Derince’den geliyor, Kadın Doğum doktoru Resul Patan, 26 Kasım 2021 tarihinde vefat ettiğin günden itibaren yani, bir buçuk yıldan buyana Kadın Doğum Doktoru yok, Kulak Burun, Boğaz Doktoru yok, Göz Doktoru yok

Yeni kabine için konuşulan son isimler

Yeni kabine için kulislerde konuşulan son isimler: Dışişleri Hakan Fidan, İçişleri Ali Yerlikaya, Ekonomi Mehmet Şimşek, MİT Başkanlığı İbrahim Kalın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabineyi açıklaması beklenirken kulislerde yeni bakanlık dağılımına