Başiskelehaber Haberleri

Başiskelehaber Haberleri

Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir'in tayini çıktı

Karamürsel'e geldiği günden bu yana çok büyük başarılara imza atan ve adeta jandarmanın varlığını her yerde hissettiren başarılı isim Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir, yeni yapılan atalar nedeni ile Başiskele Jandarma komutanı olarak atandı. İlçe genelinde genç yaşına rağmen gerek kişiliği, gerekse çalışkanlığı nedeni ile sevilen Demir, ekibi ile birlikte arkasında büyük başarılar bıraktı.

Karamürsel Devlet Hastanesi ihalesi yapıldı

Karamürsel Devlet Hastanesi’nin ihalesi yapıldı

Karamürsel halkı ŞOK oldu!

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve sadece 3 ay gibi kısa bir sürede kaba inşaatının büyük bölümü biten

Karamürsel'in üvey evladı Nazmi Oğuz

Karamürsel'in duayen gazetecisi Abdullah Karagöz hafta sonu köşesinde kaleme aldığı yazısında ilçemizde yaşanan büyük bir soruna dikkat çekerek yetkilileri göreve davet etti.

Kocaeli geneli için son dakika sağanak yağış ve fırtına uyarısı

Marmara Bölgesi'nde bugün parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Kocaeli bölgesi'nde akşam ve gece saatlerinde fırtına bekleniyor.

Kocaeli'de nüfusu en az artan ilçe Karamürsel

Kocaeli'de 2017 Yılında en az nüfusu artan ilçe Karamürsel oldu.Ocak ayının sonunda açıklanan Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Sonuçlarına göre Kocaeli’nin nüfusu 1 milyon 883 bin 270’e yükseldi.

Çiftlikköy hanımlarından yiğitlerimize 1000 sevgi dolu reçel

Yalova ili Çiftlikköy ilçesinde yaşayan hanımlar Arfin'de savaşan yiğit askerlerimiz için ne yapabiliriz dedi ve kolları sıvadı.

Karamürselli Öğrenciler karnelerini aldılar

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Necdet Calp İlköğretim okulu tarafından düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Ölümcül zika virüsü Kocaeli'ye sıçradı!

Ölümcül zika virüsü Kocaeli'ye sıçradı! Sağlık Tehditleri Erken Uyarı Dairesi Başkanlığı'nın zika virüsü raporuna göre, batıda Kocaeli'ye,

Başiskele'de kaza 1 Ağır 3 Yaralı

Korkunç kaza 1 Ağır 3 Yaralı. Olay öğlen saatlerin'de Başiskele Sahil Mahallesi mevkii D-130 Karayolu Gölcük istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Sezgin Yılmaz idaresindeki