Başkan Oldu Haberleri

Başkan Oldu Haberleri

Suat Ülkü güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel ilçe Örgütünün kongresinde, tek aday olarak seçime giren mevcut Başkan Suat Ülkü seçilmiş başkan oldu

Karamürsel’e Ahmet Çalık, resmen atandı

CHP'de bugün gerçekleştirilen Parti Meclisi toplantısında bir ilçenin daha adayı belirlendi. Karamürsel'e Ahmet Çalık başkan adayı olarak atandı.

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç

Aziz Yıldırım'ın 20 yıllık başkanlık dönemine son veren Ali Koç, Fenerbahçe'nin yeni başkanı oldu. Resmi sonuçlara göre geçerli oy sayısı 20 bin 736 olarak açıklanırken oyların 16 bin 92'sini Ali Koç, 4 bin 644'ünü ise Aziz Yıldırım aldı.

Son Dakika MHP’li eski başkan imam nikahlı eşi tarafından öldürüldü!

İzmit’te meydana gelen olayda MHP eski Kadın Kolları Başkanı Serpil Ertekin, imam nikahlı eşi tarafından öldürüldü.

Mehmet Özalay, Söz veriyorum belediyeyi alacağız

Karamürsel'de Kongre sürecine giren Saadet Partisi Kocaeli Teşkilatının ilk kongresi Karamürsel İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi.

Başarılı isim Hamiyet Eraslan tekrar başkan oldu

CHP Karamürsel İlçe Kadın Kolları Kongresi yapıldı ve tek aday olan mevcut başkan Hamiyet Eraslan, tekrar başkan seçildi.

Başkan Yıldırım Makamını Çocuklara Devretti

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle makamını çocuklara devretti.

Mehmet Özalay tebrikleri kabul etmeye devam ediyor

Karamürsel'in sevilen ve başarılı ismi, Karamürsel SP İlçe Başkanlığı görevini yürüten İsmail Aydın, yeni çocuk sahibi olması ve uzun zamandır işlerinin yoğunluğunu nedeni görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Türkiye'nin istediği oldu işte yeni ABD başkanı

ABD başkanlık yarışında Donald Trump 264 delege kazandı ve zaferini ilan etmeye 6 delege kaldı. Seçimlerde, 50 eyaletten 45'inde resmi olmayan sonuçlar açıkland

Kızılay’da Yusuf Alemdar Tekrar Başkan Oldu

Türk Kızılayı Karamürsel Şubesi başkanlığına tek aday olan Yusuf Alemdar getirildi.

Karamürselli Bayrakdar İstanbul a başkan oldu

Karamürsel’li Bayrakdar İstanbul’a başkan oldu. Kocaeli Vergi Dairesi eski başkanı Bekir Bayrakdar Muhasebat Genel Müdürlüğü görevinden İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı görevine getirildi.