Batt Haberleri

Batt Haberleri

Marmara Denizi'nde Kargo Gemisi Battı: Kurtarma Çalışmaları Başlatıldı

Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak battığı belirlenen 69 metre uzunluğundaki kargo gemisinin mürettebatını kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Karamürsel kordonda acemi olta balıkçısı genç kızı yaraladı

Karamürsel genelinde her geçen gün sayıları hızla artan acami olta balıkçıların ne denetleyen nede kontrol eden hiç kimse olmadığı için sahilde adeta olta terörü estiriyorlar.

Karamürsel'de 4 yıllık çile Tahir Büyükakın sayesinde sonunda bitti!

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde Karamürsel ilçe merkezi geçişinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Karamürsel Battı-çıktı projesi 4 yılın sonunda Tahir Büyükakın sayesinde sonunda tamamlandı. Tamamlanan projenin açılışında Büyükakın ilçe halkına bir büyük müjdeli haberi daha verdi.

Karamürsel'de reklam değil, artık iş yapılıyor

Başkan Mete, battı çıktı projesini incelesi AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, D-130 Karayolu Karamürsel Otogar ve Kent Meydanı

Karamürsel’de Üsküdar faciası Şehitleri anılacak!

1 Mart 1958 tarihinde Karamürsel-İzmit seferini yapmakta olan Üsküdar Vapuru şiddetli rüzgâr sebebiyle Derince yakınlarında battı.

Tahir Büyükakın yine memleketinde işleri takipte!

Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağı’nda inceleme gerçekleştiren Başkan Büyükakın,  “Hava şartları bizim çalışmamıza engel olmazsa üç ay gibi bir sürede buradaki inşaat işlemini bitirmeyi hedefliyoruz” dedi. Başkan Büyükakın, ‘’Karamürsel battı çıktıda hedefimiz üç ay’’

İLÇENİN YILLARDIR YOLU YOK, AMA BUZ PATENİ YAPILACAK!

Karamürsel girişinden başlayan ve çıkışına kadar devam eden D-130 Karayolu üzerinde 23 Mayıs 2018 Tarihinde yapımı başlayan kent meydanı ve battı- çıktı projesi yıllardır yapılamazken, binlerce insan bu rezillik nedeni ile sefil oluyorken, İsmail Yıldırım müjdeyi verdi!

Karamürsel Battı-Çıktı yeni ihalesi 4 Kasım günü yapılacak

Karamürsel'de yapımı yılan hikayesine dönen battı-çıktısının yeni ihalesi 4 Kasım’da gerçekleştirilecek. Açıklamayı, İl Koordinasyon Kurulu’nda Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay yaptı

GÖZLER TAHİR BÜYÜKAKIN’DA!

Karamürsel’in büyük sorunlarından biri olan D-130 Karayolu üzerine atılan beton yol nedeni ile yaşanan sorunlar hala devam ediyor.

Karamürsel'de 42 Milyonluk proje durdu!

Karamürsel'de Haziran ayında yapımı hızlı bir şekilde başlayan ve 270 günde teslim edilecek olan battı çıktı projesi durdu!

İstanbul'da gencecik Polis memurumuzu şehit ettiler

Gencecik bir Polis Memurumuzu şehit ettiler.Tuzla'da silahla vurularak ağır yaralan polis memuru Battal Yıldız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Uyuşturucu İçin Suça Battılar

Uyuşturucu müptelası gençler, bu illete para yetiştirebilmek için zamanla suç makinesine dönüşüyor. 17 yaşındaki G.G. 6 günde 8 taksi gasp ederken, F. K. da bonzai alabilmek için dileniyor.

Karamürsel Marina bir tekneyi daha yuttu

Karamürsel marinada Cafeterya olarak dekor edilerek Karamürsel halkına hizmet veren MERCAN KAFE isimli tekne olumsuz hava koşulları yüzünden dün gece parçalanarak battı.

Karamürsel DAL-ÇIK Projesi

Karamürsel’i ikiye bölen D-130 karayolu üzerinde gerçekleştirilecek.

Grip Şubatta Zirve Yapacak

DİKKAT ! Grip bu aylarda yoğunluğunu arttıracak önlemlere DİKKAT EDİN !

KARAMÜRSEL AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI NURCAN AYDIN TRAFİK KAZASI YAPTI

Bugün öğlen saatlerinde Karamürsel AK Parti kadın kolları Nurcan Aydınında karıştığı bir trafik klazası yaşandı.Edinilen bilgi ve iddialara göre; Başiskele Seymen Battı çıktı tüneli İzmit istikametinde yola dökülen yağ nedeniyle TIR zikzak yapınca arkasından gelmekte olan 41NT454 plakalı araç sürücüsü bir anlık panikle direksiyonu kırarak kaza yaptı. Arkadan gelmekte olan 41K7484 plakalı Nurcan Aydın idaresindeki araçta önündeki araca çarptı. Ardından arkadan gelmekte olan Gamze Bilek idaresindeki 35KLN01 plakalı araç ile Sevgin Bilgin idaresindeki 41F1678 plakalı araç da kaza yaptı.

Said Nursi Ölümünün 55.inci Yılında Rahmetle Anıldı

Bediüzzaman Said Nursî’nin vefatının 55. yıldönümü nedeniyle Yeni Asya Gazetesi İzmit Temsilciliği ve Risale-i Nur Enstitüsü işbirliği ile Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Ahmet Battal’ın konuşmacı olarak katıldığı “Bir Tecdid Hareketi Olarak Risale-i Nur ‘İslâmın Çağdaş Adalet Teorisi’ konulu konferans düzenlendi. Sabancı Kültür Sitesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Abdussamet Hoca efendinin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlandı. Programa Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, KOÜ Rektör Yardımcısı Bekir Çetin, Yeni Asya Gazetesi Yazarı Halil Uslu ve çok sayıda davetli katıldı.Kur’an tilaveti’nin ardından Risale-i Nur Enstitüsü Sekreteri Ahmet Dursun açılış konuşması yaptı.