Belediye Başkanları Haberleri

Belediye Başkanları Haberleri

Belediye Başkanı ve Muhtarların Maaşları: Kim, Ne Kadar Alacak?

31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından Kocaeli'nin belediye başkanlarının, meclis üyelerinin ve muhtarlarının maaşları merak konusu oldu. Yeni seçilen yerel yöneticiler, beş yıl boyunca görevlerini icra edecekler.

Mesut Çetinkaya, coşku ile karşılandı

Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya bugün Kültür Merkezinde beyannamesini anlatıyor.

AK Parti'de Aday Tanıtımı İçin Geri Sayım Başlıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısı öncesi konuştu: "Her seçimi önemsedik, her seçimi ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olarak gördük.

Kocaeli geneli Belediye İşçilerine Yüzde 49,25 Zam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve 11 İlçe İçin Belediye İşçilerine Yüzde 49,25 Zam Kararı

AK Parti Kocaeli'den Büyük Buluşma

AK Parti Kocaeli'den Büyük Buluşma: Belediye Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi

Belediye işçilerinin gözü bu toplantıda

Büyükşehir ve ilçe belediyelerindeki yaklaşık 15 bin işçinin ek zam talebi, yarın (Cuma) Büyükşehir yetkilileri ve ilçe belediye başkanlarının katılımı ile yapılacak toplantıda karara bağlanacak.

Tahir Büyükakın'dan belediye Başkanı nasıl olunur ders 9

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın adeta belediye başkanlarına hizmet nasıl yapılır uygulamalı eğitimler veriyor. Karamürsel genelinde son 4 seçimde aynı vaatler verilerek oy istenilen ilçe haki için son 20 yılda yapılmayan bir çok şeyi hayata geçiren Büyükakın, ilçe genelinde yapılması planlanan büyük projelerin neredeyse hepsini tamamladı.

Abiş ailesinin acı kaybı 

Gölcük Ulaşlı eski belediye başkanlarından Nihat Abiş ve Burhan Abiş’in amcaları İsmail Abiş(88) organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. 

ALKIŞLAR METİN ORAL'A, İŞTE ADAM GİBİ BAŞKAN

Başaka belediye başkanları gibi belediyede çalışan şanslı kesime P zam yapıp, diğer çalışanlara dalga geçip, alay eder gibi %5 zam yapan baş kanlara örnek olsun, Altınova Belediyesi’nde en düşük maaş 3 bin 525 lira oldu.

Tahir Büyükakın konuştu

Büyükakın raporu reddetti Türkiye'yi savundu Avrupa Konseyi'nde Türkiyeyi temsil eden Tahir Büyükakın, konseyin hazırladığı raporu reddedip Türkiye'yi savundu

Belediye başkanları her yerden maaş alamayacak!

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nda hazırlığı devam eden “yerel yönetimler yasası”nın detayları netleşiyor. Belediye başkanı ve meclis üyelerinin iştiraklerde görev almasına sınırlama gelecek.

Başkan Erdoğan Büyükşehir Belediye Başkanları'nı Külliye'ye davet etti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 30 büyükşehir belediye başkanını çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etti.

CHP 465 Belediye Başkan Adayını Açıkladı, işte o liste

CHP’de 465 belediye başkan adayı belli oldu! İşte bugüne kadar açıklanan CHP belediye başkan adaylarının tam listesi…

Son dakika MHP 152 belediye için adaylarını açıkladı

MHP, 12'si il olmak üzere toplamda 152 belediye için başkan adaylarını açıkladı.

Ak Parti il başkanı belediye başkanları için son noktayı koydu!

Kocaeli AK Parti'de il başkanı ve büyükşehir belediye başkanının değişimi ile başlayan yenilenmeye ilçe belediye başkanlarınında bütünü ile değiştirileceği

Kocaeli AK Parti belediye başkanları tamamen değişiyor mu?

Kocaeli AK Parti'de il başkanı ve Büyük şehir belediye başkanı ile başlayan değişim, ilçe belediye başkanları ile devam edeceği iddia edildi.

Recep Tayyip Erdoğan açıkladı: AK Parti'de 20 ilin adayı belli oldu

Yerel seçimler öncesinde adaylar konusunda titiz bir çalışma yürüten AK Parti, 20 ilin daha adayını belirledi.

SON DAKİKA: Erdoğan: Üç dönem başkanlık yapanlar istirahat edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa dönüşü uçakta Kaşıkçı cinayeti, Trump ile yaptığı görüşme, Halk Bankası ile Kıbrıs ve Doğu Akdeniz'deki gerilimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Karaosmanoğlu, belediye başkanlarını son kez uyardı!

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kaçak yapılar hakkında belediye başkanlarını çok sert bir dille uyardı.

Eski ve yeni başkanlar iftarda buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu eski ve yeni belediye başkanlarıyla meclis üyelerini iftar sofrasında ağırladı.

Kocaeli 81 İl içinde 4. Oldu

ORC Araştırma Şirketi’nin yaptığı ankette, en başarılı belediye başkanları seçildi.

Deprem Sonrası Hasar Çok İşte Son Durum

Bodrum açıklarında meydana gelen ve vatandaşlara büyük endişe yaşatan deprem sonrası Bodrum ve Datça'nın belediye başkanları önemli açıklamalarda bulundu.

Eski belediye başkanlarından Mustafa Erengül, AK Parti'ye üye oldu

Mustafa Erengül AK Parti'ye üye olduEski belediye başkanlarından Mustafa Erengül, AK Parti'ye üye oldu

Kocaeli’de 7 belediye başkanı görevden alınıyor

Kocaeli Koz Gazetesi, kent gündeminde bomba etkisi yaratacak haberi açıklıyor. Kocaeli’de 7 belediye başkanı değişiyor.

Başkanlar acil kodu ile toplandı

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programının 5 gün öne çekilmesi sonrası ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi Kaynak: Açılış bayramı için olağanüstü toplantı

AK Parti'de FETÖ'den 34 ihraç

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kaya, FETÖ'ye yönelik çalışmalar kapsamında toplam 34 kişinin ihraç edildiğini bildirdi.

Yıldırım'ın, verdiği iftar yemekleri Karamürsel Belediyesinin kasasından ödenmiş!

İsmail Yıldırım'ın, verdiği iftar yemekleri Karamürsel Belediyesinin kasasından ödenmiş! ‘Belediyenin bu imkanı varken ben neden kullanmayayım ki, neden cebimden ödeyeyim. Cebimden verdiğim iftar yemekleri dostlarıma, sevdiğim kişi ve yakınlarıma’ Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçede bu güne kadar görev yapmış, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyelerini ve Karamürsel protokolünü iftar yemeklerinde ağırlamış ve geçtiğimiz günlerde yine buradan bu yemeklerin İsmail Yıldırım kendi cebinden mi? Yoksa belediyenin yani Karamürsel halkının cebinden mi ödediğini sormuştuk.

Yıldırım'ın, iftar davetine meclis üyelerin'den tokat gibi cevap

Yıldırım'ın, verdiği iftar yemeği belediyenin kasasından mı? Yoksa kendi cebinden mi? ödendi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçede bu güne kadar görev yapmış, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyelerini iftar yemeğinde ağırladı. Bu yıl on birincisini düzenlenen iftar yemeğinin belediye kasasından mı? Yoksa İsmail Yıldırım’ın cebinden mi? Ödendiğini merak eden Karamürselli vatandaşlar buna cevap bekliyor.

İşte AK Parti'nin Karamürsel için seçim beyannamesi

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı tarafından düzenlenen program ile 7 Haziran genel seçimleri için Kocaeli'ye yapılacak yatırımlar açıklandı. 4 yıl, 8 yıl ve daha uzun yıllara yayılan projeleri Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık açıkladı. Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Bakan Işık'ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, milletvekili adayları, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.