Belediye Başkanlığı Seçimleri Haberleri

Belediye Başkanlığı Seçimleri Haberleri

Karamürsel'de sandıkların çoğu açıldı! İşte Sonuçlar

Karamürsel Belediye Başkanlığı seçimlerini an be an buradan takip edebilirsiniz. Liste sürekli güncellenmektedir.

Altınova an be an seçim sonuçları

Altınova Belediye Başkanlığı seçimlerini an be an buradan takip edebilirsiniz.  Liste sürekli güncellenmektedir.

Karamürsel an be an seçim sonuçları

Karamürsel Belediye Başkanlığı seçimlerini an be an buradan takip edebilirsiniz. Liste sürekli güncellenmektedir.

Ak Partili başkan belediye başkanlığı için istifa edecek mi?

Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete yaklaşan belediye başkanlığı seçimlerinde Karamürsel Belediye Başkanlığı için Ak Parti ilçe başkanlığından istifa edecek mi? Önümüzdeki günlerde belli olacak.

Sait Mete seçim startını erken verdi

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete belediye başkanlığı seçimleri için adeta start verdi. İsmail Yıldırım'dan sonra adaylığına kesin gözü ile bakılan Mete'nin ilçede çalmadık kapı bırakmaması ve sosyal medyadan sürekli olarak piar yapması, karşılığını bulacakmı önünüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz. İSMAİL YILDIRIM BÜYÜK PROJELERİN PEŞİNDE Sait Mete, halkın kapısını çalıp kapı kapı gezerken, mevcut belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise Arap aileleri ile görüşmeler yapıp, Karamürsel sınırları içinde yapılacak inşaatların özel projeleri için sokak ve caddeleri iptal ederek lüx siteler yapılmasının önündeki engelleri kaldırmak gibi işlerle uğraşması ilçenin gündem konularından.

Seçim bitti ama Ahmet Çalık hala sahalarda!

Karamürsel Belediye Başkanlığı seçimlerinde çok az bir fakla seçimi kaybeden Ahmet Çalık seçimin üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen hala sokaklarda, esnaf ve vatandaşın yanında.

Yıldırım'ın iddiaları bir bir elinde patlıyor

Karamürsel'de belediye başkanlığı seçimleri hız kesmeden devam ederken, uslup iyice bozulmaya başladı. İftiralar, hakaretler, yalanlamalar havada uçuşuyor.

Karamürsel Saadet Partisinde bir güçlü aday adayı daha çıktı

Karamürsel Saadet Partisi bu yıl Belediye Başkanlığı seçimlerini almak için büyük bir çaba gösteriyor.

Karamürsel Ak Parti küllerinden tekrar doğuyor

Karamürsel Ak Parti bu yılki belediye başkanlığı seçimleri için bir birinden donanımlı adaylar ile bir ilke imza atıyor.

Saadet Partisi belediye başkanlığı için ilk aday Ferhat Doğansoy

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isimlerden olan Ferhat Doğansoy yaklaşan belediye başkanlığı seçimlerinde Saadet Partisi'nde ilk

Ak Partili belediye başkanı yinemi parti değiştiriyor?

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay sonrası önümüzdeki belediye başkanlığı seçimlerinde aday olarak gösterilmeyeceği düşünülen

8720 SMS Numarasından Gelen SMS – Mesaj Kimden Geliyor?

8720 numarasından gelen mesajların AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, BBP veya Saadet Partisi ile herhangi bir ilgisi yok. Bu yöntemler özel sms şirketlerinin para kazanma tuzağıdır