Beyhan Haberleri

Beyhan Haberleri

Adil Koçalan'dan Karamürsel'e ziyaret

Karamürsel'in sevilen dizi ve sinema oyuncularından Beyhan Deniz Demirler'in misafiri olarak ilçeye ziyarete  gelen  Kanal 34  , İstanbul medya yayın grubu

Kasid gümbür, gümbür geliyor

Karamürsel Sanayici İş İnsanları Derneği her geçen gün daha fazla güçlenerek sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor.

Karamürselli Beyhan Özcan 15 milyon TL yatırımla öyle bir şey yaptı ki

Karamürsel'in başarılı girişimcisi Beyhan Korkmaz 15 Milyonluk yatırım ile öyle birşey yaptı ki, ilçenin adını Dünya'ya duyurmayı başardı.

Hasan Taşkan, oğlunu evlendirdi

Karamürsel Belediyesi Meclis üyesi Hasan Taşkan, oğlu Murat Taşkan’ı Ordu ve Karamürsel’de yapılan görkemli iki düğün ile Seval Sefergen’le evlendirdi.

CHP Milletvekili Aday Listesi Belli Oldu

CHP 3 İSİM İLE KATILACAK Ayhan Mutlu, Rasim Meriç ve Sabriye Şahin’in yerine yeni isimler yazıldı. Listenin 7, 8 ve 11. sıralarında aday adaylarından Semra Başlak, Müzeyyen Topçu Tan, Ehlinaz Torun, Tahsin Özer, Oğuzhan Kılıç, Yakup Törk, Ufuk Saka, Beyhan Korkmaz, Hurşit Güneş, Utkan Güneş, Hüseyin Avni Kurt ve Mehmet Sarıtoprak isimlerinden 3’ü aday olarak seçildi. Liste MYK toplantısının hemen ardından yapılacak.

Bakıcısının elinden kurtulan 7 yaşındaki çocuğa araba çarptı

Karamürsel’de 7 yaşındaki çocuğa araba çarptı, yoğun bakıma alınan çocuğun hayati tehlikesi sürüyor. Karamürsel’de otomobilin altında kalan 7 yaşındaki Recep Halil Beyhan, yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor. Alınan bilgiye göre, 7 yaşındaki Recep Halil Beyhan bakıcısıyla Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu Devran Oto Galeri önünden geçtiği sırada iddiaya göre bakıcısının elini bir an bırakarak tel örgülerin arasından yola fırlayan Beyhan, İzmit yönüne gitmekte olan 41 K 9212 plakalı U. Ö. adlı sürücünün kullandığı otomobil çarptı.