Bilgiçler Haberleri

Bilgiçler Haberleri

Artık Karamürsel köy ürünleri alıyoruz

Karamürsel’in marka değerlerinden olan Bilgiçler’in yeni projesi ‘’ Karamürsel Köy Ürünleri ‘’ tanıtımını yaptı.

Genç kız işe giderken, araba ezdi

Kocaeli Karamürsel'de sabah erken saatlerde evinin karşısında bulunan çalıştıüğı iş yerine geç kalmamak için işe giden genç kıza araba çarptı.

Bilgiçler Köfte ve Izgara 3 Şubesini açtı

Kocaeli'nde ürün ve hizmet kalitesi ile adından sürekli söz ettiren Bilgiçler Köfte ve Izgara tarafından devralınan ve çok kısa süre içerisinde yapılan tadilat sonrası 

Bilgiçler Köfte önünde trafik kazası 2 yaralı

Karamürsel Ereğli'de meydana gelen trafik kazasın'da iki kişi yaralandı. Olay Haktan Ç. İdaresindeki 77 DL 585 Plakalı araç henüz bilinmeyen bir nedenle Ereğli Bilgiçler köfte önüne

Kamyon Apartmana Girdi

Karamürsel, Ereğli bilgiçler köftenin önünde meydana gelen kazada faciadan kıl payı atlatıldı.

Çamçukur Moral Depoladı

12 Mart’ta başlaması beklenen 2. Küme U-19 Ligi’nde mücadele edecek olan Çamçukurspor önceki gün Bilgiçler Köfte de yediği yemekle moral depoladı.

Karamürsel'de kaza yapan aracın tekeri koptu

Karamürsel Ereğli'de akşam saatlerinde meydana gelen kazada aracın amortisörü ve tekeri koparken araç kullanılamayacak bir hale geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre İzmit istikametinden Karamürsel'e doğru gelen 35 AE 062 plakalı H.D (37) yönetimindeki araç D-130 karayolu bilgiçler köftenin önüne geldiğinde birden direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarındaki beton bariyere çarptığı ve çarpmanın etkisi ile aracın amortisörü ve tekerinin fırladığını gören çevredeki vatandaşlar kaza yapan kadın sürücü ve araçta arka koltukta bulunan 5 yaşındaki oğlunu araçtan çıkardıklarını ve 112 acil servis ekiplerini aradıklarını bildirdiler. Kazada araç sürücüsü ve küçük oğlu yara almadan kurtuldular. Kazadan sonra D-130 karayoluna bir müddet tek şeritten trafik verilirken olay yerine çağrılan çekici ile araç yoldan kaldırıldı.

Bilgiçler Köfte önünde araç direğe çıktı yaralılar gölcüğe sevk edildi

Karamürsel ışıklı kavşakta yaralamalı kaza Karamürsel D-130 Karayolu Ereğli Işıklı Kavşakta meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Karamürsel D-130 Karayolu Ereğli Işıklı Kavşakta meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Karamürsel D-130 Karayolu Ereğli Mahallesi ışıklı kavşakta meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre H. A. (45) yönetimindeki 16 ZP 271 plakalı özel araç ve Yalova istikametine gitmekte olan G. T. (28) yönetimindeki 34 TC 626 plakalı özel araçla çarpıştı. Çarpmanı etkisiyle 16 ZP 271 plakalı araç aydınlatma direğine çarparak durabildi. 16 ZP 271 plakalı araçta bulunan F. A. (81) ağır yaralanarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılırken her iki araç sürücüleri de kazayı hafif atlatarak Karamürsel Devlet hastanesinde tedavi altına alınırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.