Bıraktı Haberleri

Bıraktı Haberleri

Emekli Polis Memuru Behçet Türköz İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Karamürsel ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube polis memuru Behçet Türköz, uzun yıllar süren görevinin ardından emekli oldu. Karamürsel genelinde tanınan ve sevilen Türköz, emniyet teşkilatına yaptığı hizmetlerle iz bıraktı.

Hasan Özbaş 2024 yeni yıl mesajı

2024 yılının, hepimize esenlik ve mutluluk getirmesini içtenlikle diliyorum. Geride bıraktığımız 2023 yılında yaşadığımız tüm zorlukların, ülkemizin ve devletimizin üzerinden uzaklaşması en büyük temennimiz.

Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir'in tayini çıktı

Karamürsel'e geldiği günden bu yana çok büyük başarılara imza atan ve adeta jandarmanın varlığını her yerde hissettiren başarılı isim Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir, yeni yapılan atalar nedeni ile Başiskele Jandarma komutanı olarak atandı. İlçe genelinde genç yaşına rağmen gerek kişiliği, gerekse çalışkanlığı nedeni ile sevilen Demir, ekibi ile birlikte arkasında büyük başarılar bıraktı.

Karamürsel Sporun efsane ismi Mehmet Uzun'dan iyi haber geldi

Karamürsel Sporun efsane kalecisi ilçenin sevilen esnafı Mehmet Uzun namı diyar (Kuduz Mehmet) geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp ameliyatı sonrası sevenlerini merakta bıraktı.

Karamürsel'de yakalanan hırsızların hepsi serbest kaldı

Karamürsel Jandarma tarafından verilen bilgiye göre, Karapınar Mahallesi'nde kısa bir süre önce kapanan bir işletmeden hırsızlık yapan 4 kişi Karamürsel jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan hırsızların hepsinin serbest bırakıldığı

Karamürsel'in en başarılı kreş anaokulu 13 yaşında

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana işletmecisi Bahar Yücetepe tarafından büyük bir titizlik ile kendi çocuklarına eğitim verircesine önem ve özen gösteren Yücetepe başarılarla dolu 13 yılı geride bıraktı.

Uyuşturucu ile yakalandılar serbest kaldılar

-Karamürsel'de jandarma tarafından üzerlerinden uyuşturucu madde çıkan 5 kişi gözaltına alındı. Adliyeye çıkan kişiler serbest bırakıldı.

Karamürsel spor kaptanı Serkan Çetintaş bu kadar yeter dedi

Karamürsel'in yetiştirdiği başarılı isim Recep Serkan Çetintaş futbolu bıraktığını açıkladı.

KARAMÜRSEL’DE POLİS İŞİ GÜCÜ BIRAKTI BUNLARLA UĞRAŞIYOR

Karamürsel’de son günlerde artan şiddet olayları vatandaşı tedirgin etmeye başladı.

GÖZLER TAHİR BÜYÜKAKIN’DA!

Karamürsel’in büyük sorunlarından biri olan D-130 Karayolu üzerine atılan beton yol nedeni ile yaşanan sorunlar hala devam ediyor.

Savcı gözaltındaki kişileri serbest bıraktı!

Karamürsel'de darp edilen Kenan Tunç yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken, şok bir kararla savcının gözaltındakileri serbest bıraktığı öğrenildi.

Karamürsel'in en büyük projesi durdu

Karamürsel'de 42 Milyonluk dev proje ihaleyi alan firma tarafından durduruldu. Firma işi bıraktıklarını ve tesfiye sonrası sahadan çekildiklerini duyurdu.

Avrupa’nın devleri Fenerbahçe’nin geleceği Ömer Faruk Beyaz’a hayran kaldı!

U16 Milli Takımımız, Ege Kupası’nda şampiyon oldu. Finalde İspanya’ya 2 gol atan Fenerbahçeli Ömer Faruk Beyaz, dev kulüplerin scoutlarını kendine hayran bıraktı.

AK Parti Kocaeli'de 2 ilçeyi MHP’ye bıraktı

Yerel seçimlerde ittifak yapan partilerden AKP-MHP ittifakında AK Parti Kocaeli'de 2 belediyeyi MHP'ye bıraktı.

Karamürsel'de kar kalınlığı 10-20 santimetre

Karamürsel’de etkili olan yağmur, sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı.

Kar İstanbul'da başladı bölgemize geliyor

Yetkililerin yaptığı son uyarıların ardından kentin en yüksek ilçelerinden Beylikdüzü'nde gece saatlerinden itibaren yağan yağmur yerini kar yağışına bıraktı.

Karamürsel Cumhuriyet Halk partisi Atatürk anıtına çelenk bıraktı

Karamürsel İlçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95'nci yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtının önünde resmi çelenk koyma töreni düzenlendi.

Karamürsel stadında yıllar sonra zemin değişiyor

Uzun süredir Karamürsel’deki kulüplerin isteği olan stadın bakımı için çalışmalar başlıyor. Ancak çalışmanın sezonun başında başlayacak olması kulüpleri zor durumda bıraktı

Emeklilere büyük müjde! Bu haber çok önemli okuyun ve paylaşın!

Tüketici Mahkemesi, bankaların, alacakları nedeniyle emeklilerin maaşından yaptıkları kesintinin hukuka aykırı olduğuna hükmetti. Mahkeme, yapılan kesintinin iadesine ilişkin hakem heyeti kararını onarken yargılama giderlerini de bankanın üzerine bıraktı.

Partisini bıraktı ama koltuğu hala bırakamıyor!

Geçtiğimiz gün ani bir karar ile Karamürsel Saadet Partisi'nden hiç kimseye haber vermeden noterden istifasını veren ve aynı gün içerisinde sadece saatler sonrası AK Parti rozeti takan Süleyman Baydin, partisinden istifa etmesi değil, istifa ederken sergilediği tutum büyük tepkilere neden olmuştu. BÜYÜK VEBALE GİRİYOR Karamürsel Saadet Partisi'nden siyasete yakışmayan bir şekilde ilçe başkanına bile bilgi verme nezaketini göstermeden apar,topar istifa eden ve saatler sonra hemen başka bir partinin rozetini takmak için büyük çaba sarf eden Süleyman Baydin'e terk ettiği ve sonrasında ağır sözler içeren bir basın açıklaması yayınladığı partisinin layık görerek otutturduğu, Karamürsel Belediyesi Saadet Partisi meclis üyeliği koltuğunu bırakmaması büyük tepki görmeye devam ediyor. MADEM GİTTİN, BAŞKALARININ HAKKINA GİRİYORSUN Meclis üyesi olarak görev yaptığı partisinden istifa eden, fakat hala meclis üyeliğinden istifa etmeyerek parti içerisinde binlerce partilinin oyları ile oturduğu koltuğu boşaltmaması partiye gönülveren bir çok partili tarafından büyük tepkiler almaya deva ediyor. NE ZAMAN BIRAKACAK? Meclis üyeliğini ne zaman bırakacağı hakkında hala bir açıklama yapmayan Süleyman Baydin'in ne zaman meclis üyeliğini bırakacağı merakla bekleniyor.

Karamürsel Belediyesi milyonluk yatırımları çürümeyemi bıraktı?

Karamürsel Belediyesi milyonluk yatırımları çürümeyemi bıraktı? Karamürsel Belediyesi 17.07.2017 tarihinde yeni yapılan 4 Temmuz mahallesi,

Sedaş esnafı'da Vatandaşı'da çıldırttı

Karamürsel'de SEDAŞ elektrik kurumu keyfe keder kesintiler ile esnafı'da vatandaşı'da en yoğun ve tek para kazandığı günde ulu orta ortada bıraktı.

Hayvan severler İsmail Yıldırım'a seslendi

Karamürsel'de bir gurup hayvan sever Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın kapısının önüne sokak hayvanları için yem ve birde not bıraktı.

Meteoroloji verilerine göre Karamürsel'de 5 günlük hava durumu

Karamürsel'de geçen hafta etkisini sürdüren kar yağışı devamında yerini yağmura bıraktı. Günlerdir devam eden yağışlar daha ne kadar sürecek, güneş ne zaman açacak? İşte cevabı...

Efkan Ala Görevi Bıraktı

Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın görevi bıraktığını, yerine ise Süleyman Soylu'nun getirildiğini açıkladı.

Başkan Yardımcısı, Görevini bıraktı

Karamürsel Belediyesin de, Mali ve İdari işlerden sorumlu belediye başkan yardımcısı görevinden ayrılarak emekliliğini istedi.

Türkiye; Almanya, İtalya, Japonya gibi dünya devlerini arkada bıraktı!

Lowy Enstitüsü’nün uluslararası politika araştırmalarında hazırlayıp yayınladığı 2016 Global Diplomasi İndeksi’nde, Türkiye en iyi ağa sahip 6. ülke çıktı.

Çamçukur Play-Off’u Garantiledi

Amatör Süper Lig A Grubu 20. Hafta mücadelesinde Play-off hesapları yapan iki takım Çamçukurspor ve Sekaspor 1-1 berabere kaldı. Bu skorla Çamçukurspor Play-off’u garantilerken Sekaspor ise işini mucizeye bıraktı.

Vapur'dan Atlayan Kadının Bıraktığı Not ''OĞLUMA İYİ BAKIN !''

Gebze'de 33 yaşındaki Fadime Ünal 'Oğluma iyi bakın' yazılı not bıraktıktan sonra Eskihisar-Topçular arasında sefer yapan arabalı vapurdan atladı.

Karamürsel'de Yılbaşında Neler Yaşandı ?

Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bıraktık, peki Karamürsel'de neler yaşandı. Çalışan personel ve vatandaşlar hakkında bilgiler.