Büyüğümüz Haberleri

Büyüğümüz Haberleri

KARAMÜRSEL ÇOK DEĞERLİ BİR BÜYÜĞÜNÜ DAHA KAYBETTİ

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen. İlçenin önde gelen büyüklerinden olan Osman Yıldırım Dörtbudak yaşamını kaybetti.

Karamürsel bir abisini daha kaybetti

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen değerli büyüğümüz Ali Ergün yaşamını kaybetti.

Kadriye Erdoğan'ı kaybettik

Acı kaybımız, sevdiğimiz büyüğümüz Kadriye Erdoğan'ı kaybettik. Karamürsel'in sevilen simalarından Kadriye Erdoğan uzun süredir tedavi gördüğü hastanede sabaha karşı yaşamını kaybetti.

ACI KAYBIMIZ ABİMİZİ KAYBETTİK

Karamürsel'in tanınmış ve sevilen simalarından Mehmet,Selami,Şevket ve Karamürsel Belediye Başkan yardımcısı Ali Karacan'ın kardeşleri Veysel Atun Karacan sabah saat 8:30'da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını kaybetmiştir. Sevgili büyüğümüz abimiz Atun Karacan'a ALLAH tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenazesi 30.10.2015 ( Cuma ) bugün ikindi namazına müteakip Karamürsel Merkez Cami'nde kılınacak ikindi namazından sonra safiye köyü aile mezarlığına defnedilecektir. Buber Group ve Karamürsel.tv Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

ALİ AYDEMİRER YAŞAMINI KAYBETTİ

Yaklaşık 5 aydır tedavi gören ilimizin çok yakından tanıdığı gazeteci büyüğümüz Ali Aydemirer vefat etti İlimizin yakından tanıdığı ve uzun yıllar çeşitli gazetelerde spor muhabirliği yapan Ali Aydemirer, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde oturan ve geçtiğimiz nisan ayında kalp krizi geçiren Aydemirer, Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. İki kez kalbi duran ve yoğun bakım ünitesine alınan Aydemirer, o günden bu güne tedavi altında tutuluyordu. Ancak Aydemirer, doktorların tüm müdahalelerine rağmen sabaha karşı kurtarılamadı.