Büyük Birlik Partisi (Bbp) Haberleri

Büyük Birlik Partisi (Bbp) Haberleri

Karamürsel Büyük Birlik Partisi'nde Yeni Başkan: Cem Onat

Karamürsel'de uzun yıllardır aktif teşkilatı bulunmayan Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi, yeni başkanını belirledi. İlçenin sevilen esnaflarından Cem Onat, geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim olarak yeni başkanlık görevine getirildi.

Karamürsel'de yeni başkan belli oldu

Büyük Birlik Partisi, kent genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda son olarak Karamürsel İlçe Başkanlığı görevine Av. Fatih Akbulut atandı

Duyar, Ziyaretine Karamürsel Alp'in mezarı başında dua ederek başladı

Duyar, Karamürsel ziyaretine Karamürsel Alp’in mezarı başında dua ederek başladı Milli İttifak’ın Kocaeli milletvekili adayı Serhat Duyar Karamürsel ziyaretine başlamadan önce Karamürsel Alp mezarı başında dua etti daha sonra bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Saadet Partisi (SP)’nin genel seçimler için oluşturduğu Milli İttifak’ın Kocaeli milletvekili 2. sıra adayı Serhat Duyar, Karamürsel Alp Mezarı başında dua ettikten sonra bir takım ziyaretler gerçekleştirerek Karamürsel’de adeta gönülleri fethetti. Serhat Duyar, milli ittifak hakkında vatandaşı bilgilendirerek destek istedi. Duyar, ilk ziyaret Karamürsel Saadet Partisi İlçe Teşkilatı oldu. Karamürsel Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Aydın ve yönetim kuruluyla bir araya gelerek, burada başkan Aydın’dan saha çalışmaları hakkında bilgi aldı. Serhat Duyar daha sonra Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimliği, Karamürsel Kaymakamlığı, Ziraat Odası, Esnaf Odası ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi.