Büyüme Haberleri

Büyüme Haberleri

URSTUR her geçen gün büyümeye devam ediyor

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana her geçen gün büyümeye devam eden URSTUR artık bölge genelinde bir marka haline geldi.

Ayşe Karacan herkese örnek oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin uzun vadede toplumsal refahın anahtarının kadınlar olduğu fikrinde yola çıkarak 2017 yılında başlattığı Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı her geçen gün giderek büyümeye devam ediyor.

URSTUR her geçen gün büyümeye devam ediyor

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana her geçen gün büyümeye devam eden URSTUR artık bölge genelinde bir marka haline geldi.

Alev alan ticari taksi Cuma pazarında panik yarattı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde park halinde duran ticari taksiden dumanlar çıktığını fark eden vatandaşların müdahale ettiği yangın büyümeden söndürüldü. Olay, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde Cuma Pazarı yanında meydana geldi. Cadde üzerinde park halinde duran bir ticari taksinin motor kısmından henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü dumanlar çıkmaya başladı. Pazar yerinde tezgah açan esnaf ve çevredeki vatandaşların ve taksicilerin fark etmesi üzerine yangına hemen müdahale edildi. BÜYÜK PANİK YAŞANDI Cuma pazarına alış veriş yapmaya gelen vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı araç yangını vatandaşların sayesinde çok büyümeden söndürülürken, yanan araç kullanılamaz hale geldi. Olay sonrası gelen ekipler yangın ile ilgili inceleme başlattıkları bildirildi.

Hastane kadrosu güçlenmeye devam ediyor

Karamürsel Devlet Hastanesi doktor kadrosu gün geçtikçe güçlenerek büyümeye devam ediyor.

Kasid gümbür, gümbür geliyor

Karamürsel Sanayici İş İnsanları Derneği her geçen gün daha fazla güçlenerek sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor.

Sessiz kalınırsa, Kocaeli halkının ocağı sönecek

Kocaeli genelinde binlerce insanın yaşadığı mağduriyet her geçen gün büyümeye devam ediyor. Müdahale edilmediği taktirde binlerce vatandaşın ramazan günü ocağı sönecek.

Karamürsel halkı öyle bir ilke imza attı ki!

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar tarafından sosyal medyada başlayan kampanya çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Sabiha Gökçen, yüzde 523'lük büyümeyle Avrupa'da birinci

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), 2019 Havalimanı Endüstrisi Bağlantı Raporu'nu yayınladı. SHGM'nin internet sitesinde yayınlanan rapora göre İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı

Mehmet Metin Okur büyük bir başarıya daha imza attı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde belirlenen Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına girmeyi başaran Karamürselli iş adamı Mehmet Metin Okur ödülünü aldı.

Karamürsel Yeniden Refah Partisi her geçen gün büyüyor

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana sürekli yeni üye kayıtları ile büyüme sergileyen Yeniden Refah Partisi ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen

Karamürsel Belediyesi önünde 2 kişi bıçaklandı

Karamürsel’de akşam saatlerinde çıkan kavgada kan aktı. Kavganın büyümesi üzerine iki kişi bıçaklandı.

Çalık'a en büyük destek kadınlardan geldi

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık'a destek her geçen gün çığ gibi büyümeye devam ediyor.

MHP KOCAELİ SPOR TARAFTARINI YALNIZ BIRAKMADI

Karamürsel Belediyesi Tarafından hiç bir gerekçe göstermeden sökülen Kocaeli Spor bayraklarının kaldırılmasının ardından tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Bir asra yaklaşan lezzet; Zeynel Muhallebicisi

1925 yılından gelen lezzet. Zeynel Muhallebicisi büyüme atağına kalktı. Ankara ve İstanbul’da 22 şubesi bulunan Zeynel Muhallebicisi şubelerini 35’e çıkartmak için atağa kalktı.

Karamürsel'de yer-gök, sarı-kırmızı

Karamürsel Merkez'de başlayan şampiyonluk kutlamaları kalabalığın büyümesi ile, birlikte taraftarlar önce İlhan Çınar alanına giderek

Karamürsel'den dünyaya. Sefamerve 6. yılını kutluyor

Karamürselli Mehmet Metin Okur ve kardeşi Oya Okur Erciyes ile birlikte 2012 yılında Sefamerve isimli şirketi kurmasının üzerinden tam 6 yıl geçti. 6. Yılında bir dünya devi olan şirket gerek Türkiye'de ve gerekse Dünya üzerinde milyonlarca kişiye ulaşarak büyük bir hızla büyümeye devam ediyor.

Karamürsel tek tip olacak!

Karamürsel'de daha merkezde yapılan cephe yenilemelerine tepkiler devam ederken, bu seferde 55 bina için Karamürsel Belediyesi ihale yapacağını duyurunca tepkiler çığ gibi büyümeye başladı.

Karamürsel'de bir kişi bıçaklandı

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi üzerinde bulunan Ziraat bankası önünde 2 arkadaş alacak verecek mevzusu yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ögür P. isimli vatandaş arkadaşı Zafer G. kolundan bıçakladı.

Karamürsel'de yangın

Karamürsel'de sabah saatlerinde çıkan yangın erken müdahale sayesinde büyümeden söndürüldü.

Av. Yusuf Turna Çene suyu yetkilileri hakkında, suç duyurusu yaptı

Karamürsel’den “Çene Suyu” firmasına tepkiler her geçen gün çığ gibi büyümeye devam ediyor.

KARAMÜRSEL'DE KONKA RADYOFREKANS İŞLEMİ UYGULANMAYA BAŞLADI

Karamürsel Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Ali Fuat Varlı tarafından, burun tıkanıklığı şikayeti olan ve

Karamürsel Devlette Bipolar Tur İle Prostat Tedavisi başladı

Erkeklerde ileri yaşlarda görülen iyi huylu prostat büyümesinde yapılacak olan prostat ameliyatları ‘’bipolar tur’’ yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Karamürsel'de Art Arda Hırsızlıklar

Son günlerde Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne gelen şikayetler büyümeye başladı.

MUTFAKTA ÇIKAN YANGIN MAHALLEDE PANİK YARATTI

Karamürsel’de bir evde mutfakta çıkan yangın mahallede paniğe neden oldu.Olay yerine kısa sürede gelen Karamürsel İtfaiyesine bağlı ekipler yangın büyümeden müdahale edildi.Yangında evde maddi hasar meydana gelirken her hangi bir can kaybı yaşanmadı. İlçemiz 4 Temmuz Mahallesi Mehmetçik Sokak Ensar Apartmanı D Blok Daire 1 adresinde meydana gelen olay evde yemek yapıldığı sırada ocakta unutulan yemeğin yüzünden mutfakta yangın çıktığı belirtildi.Yangını far eden ev sakinleri kendi imkanları ile yangını söndüremeyince hemen itfaiye ekiplerine haber verdiği. Hızla bölgeye giden ekiplerin yangını kısa sürede kontrol altına aldığı belirtildi.

Oğlu tarafından öldürülen Karamürselli yorgancı cinayetinde savcı müebbet istedi

Karamürsel'de yorgancılık yapan ve kısa bir süre önce eşinden yarılarak yeniden evlenen ve körfez Tütünçiftlik'e taşınan babasını aralarında çıkan tartışmadan ötürü öldüren oğlunun duruşması görüldü. Duruşma 5 dakikadan az bir sürede görülürken görülen duruşmada savcı verdiği mütalaada sanık Uğur Tunç hakkında ağırlaştırılmış müebbet istedi. Kocaeli 2’nci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Uğur Tunç ile avukatı Güzin Aşkın Alparslan ve sanık yakınları katıldı. Geçtiğimiz Mayıs ayında annesiyle kalan Uğur Tunç, babası ile annesini ve kendisini bırakıp bir başka kadınla evlenmesi nedeniyle yeniden tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine evdeki pompalı tüfeği alan Uğur Tunç, babası Zafer Tunç’a 6 el ateş etti. Bel ve bacaklarına isabet eden saçmalarla yaralanan Tunç, Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili Uğur Tunç, gözaltına alınmıştı. Konuyla ilgili davanın görülmesine dün Kocaeli 2’nci Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. SAVCI AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET DEDİ Bu gün Görülen duruşmada savcı mütalaa verdi. Kocaeli Cumhuriyet Savcısı verdiği mütalaada tutuklu sanık Uğur Tunç’un hakkında yakın akrabayı kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet almasına ve müşteki İlknur Tunç’u kasten yaralamasından 1 ay ve 1 yıl hapis cezası almasını silah taşıması nedeniyle de bu cezanın yarı oranında arttırılmasını istedi. Savcının mütalaasının ardından sanık avukatı daha önceki duruşmada yaptığı olay yeri keşif talebini yineleyerek savcının mütalaası ve esasa ilişkin beyanda bulunmak üzere ek süre talep etti. MAHKEME 17 KASIM’A ERTELEDİ Görülen duruşma 5 dakika bile sürmedi. Duruşmada mahkeme heyeti sanık avukatı Güzin Aşkın Alparslan’ın olay yeri keşif talebini reddetti. Sanık avukatının savcı mütalaası ve esasa ilişkin ek süre talebini onaylayan mahkeme heyeti duruşmayı 17 Kasım tarihine erteledi. Dava sonrası Uğur Tunç’un götürülmesini gören ve savcının verdiği mütalaayı öğrenen Uğur Tunç’un annesi sessizce akan gözyaşılarını gizleyemedi.

AKP İLE CHP ARASINDA TARTIŞMA YAŞANDI

AKP İLE CHP ARASINDA TARTIŞMA YAŞANDI Engelli vatandaşın oyunu bu şekilde atılmasına CHP yetkisi tarafından bunun seçim kanununa uygun olmadığını belirterek kayıt alınmasını istemesinin ardından AKP yetkileri arasında tartışmaya neden oldu. AKP temsileri engelli vatandaşın yürüyemeyecek konumda olduğunu bu nedenle bu olayın doğru olduğunu savunurken CHP yetkileri bu olayın seçim kurallarına yanlış olduğu madem yürüyemeyecek durumda o zaman neden evinde kullandırılmadığı, buraya kadar getirildiyse seçim sandığına kadarda götürebilirdi diyerek bunun yanlış olduğunu ve tutanak tutulmasını isterken çıkan tartışma araya giren partili ve vatandaşlar tarafından taraflar sakinleştirilerek olay büyümeden bitmiş oldu.

MHP İLÇE BAŞKANI ORHAN KILINÇSOY'DAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

İlçemiz MHP İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy, baba mesleği olan lokantacılık işletmeciliğine izmeitte yeni bir mekan daha katarak büyümeye devam dedi.İlçemizde eskilerin çok iyi tanıdığı ünlü aşçılarından ve lokantacılarından Süleyman Kılınçsoy’un mesleğini yıllardır sürdüren Kılınçsoy, aile bünyesindeki Yalova Tavşanlı’da bulunan lokantaları, işletmeciliğini üstlendiği okul kantinleri ve kafeteryalardan sonra Gölcük Çiftlik Caddesi , Aile Konak Hastanesi karşısında Tadım Lokantası’nı ve mini marketini hizmete açtı.

TÜPRAŞ'ta yangın paniği

İlçemizin çok yakınında bulunan Körfez Yarımca’da Kurulu bulunan TÜPRAŞ’ta elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın nedeniyle kısa süreli panik havası yaşandı. TÜPRAŞ Dolum Tesisleri’nde yangın paniği yaşandı. Alınan bilgiye göre TÜPRAŞ Dolum Tesisleri’nde elektrik kontağı nedeniyle yangın çıktı. Çıkan yangına tesis içinde bulunan itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede müdahale edilerek büyümeden söndürüldü. Yangın nedeniyle tesis içinde kısa süreli panik yaşanırken yangının söndürülmesiyle herkes rahat bir nefes aldı. Tesislerde çalışan işçiler tedbir amaçlı bölgeden uzaklaştırıldı. Çıkan yangınla ilgili bir açıklamada bulunulmadı.

Kredi kullananlar bunu mutlaka okusun !

Kredi kullananlar bunu mutlaka okusun ! Merkez Bankası’nın uyguladığı üç faizde birden indirim yapması hem tüketiciye hem büyümeye katkı verecek. Bankaların gecelik borç verme faizini yüzde 11.25’ten yüzde 10.75’e çeken Merkez, tüketici ve sanayicinin bankalardan kullandığı kredi faizlerinin de 0.5 puan inmesini sağlayacak.