Çatı Haberleri

Çatı Haberleri

Handan Yılmaz'ın acı kaybı

Karamürsel'in sevilen simalarından Handan Eczanesi sahibesi Handan Yılmaz'ın emekli sağlık personeli babası Necati Deveci, hayatını kaybetti.

Kocaeli Valiliği'nden önemli açıklama!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli ve çevresi için fırtına uyarısında bulundu. Marmara Bölgesi'nde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi.

MHP'nin Kocaeli'deki İlçe İlçe Meclis Üyesi Adayları Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kocaeli'deki 12 ilçesindeki meclis üyesi adaylarını açıkladı. Yerel seçimler öncesinde adaylık çalışmalarını tamamlayan MHP, Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere girecek ve 12 ilçede meclis üyelerini belirledi.

Saadet Partisi, Karamürsel Belediye Başkan Adayını Duyurdu

Karamürsel'de merakla beklenen yerel seçimlerde, Saadet Partisi resmi olarak belediye başkan adayını tanıttı.

ABD ve İngiliz savaş uçakları Yemen'e saldırısı düzenledi

ABD ve İngiliz savaş uçaklarının Yemen'de birkaç kentte bazı noktalara yönelik hava saldırısı düzenlediği bildirildi. Yemen'deki yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, ABD ve İngiliz savaş uçakları gece saatlerinde Yemen'in Sana, Hudeyde ve Taiz kentlerinde bazı noktalara hava saldırısı düzenledi.

İzmit Joll Joker ve Değirmendere Grand Pub da silahlar konuştu

Dün gece İzmit Joll Joker'e düzenlenen silahlı saldırı sonrası bu gece Değirmendere Grand Pud isimli eğlence mekanında çıkan silahlı çatışma sonrası bir kişi vurularak yaralandı. Yaşanan olaylar sonrası bir çok kişinin üzerinde silah olması ve çok rahat bir şekilde etrafa ve insanlara ateş edebilmeleri büyük bir korkuya neden oldu.

Küçük çocuk metrelerce yüksekten aşağı düştü

Karamürsel'de akşam saatlerinde meydana gelen olay yürekleri ağızlara getirdi. Olay Ereğli Mahallesi Işıltı sokak No:30 adresinde meydana geldi.

Çatı katında çıkan yangın panik yarattı!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi üzerinde bulunan Gül Apartmanının çatı katında çıkan yangın mahallede panik yarattı.

Altınova tersaneler bölgesinde kan gövdeyi götürdü

Yalova Altınova Tersaneler bölgesindeki bulunan Doğruyol Tersanesi önünde bilinmeyen bir sebepten dolayı silahlı çatışma meydana geldi. Görgü tanıklarının bildirdiğine göre silahlı olayda 3 kişi silahtan çıkan mermiler ile yaralandı.

Altınova tersaneler bölgesinde kan gövdeyi götürdü

Yalova Altınova Tersaneler bölgesindeki bulunan Doğruyol Tersanesi önünde bilinmeyen bir sebepten dolayı silahlı çatışma meydana geldi. Görgü tanıklarının bildirdiğine göre silahlı olayda 3 kişi silahtan çıkan mermiler ile yaralandı.

Karamürsel 5 katlı apartmanda korkutan yangın

Karamürsel'de 5 katlı binanın çatısında çıkan yangın hasara neden oldu.  

Boşnaklar Karamürsel'de bir araya geliyor

"Türk Bosna Herkes Kültür Dernekleri, federasyonun çatısıdır" Karamürsel’de toplanan Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu 1. Aylık Olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Dr. Resul Patan kalbine yenik düştü

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi eski başhekimlerinden, 2019 yılında Karamürsel Devlet Hastanesi’ne geçen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Resul Patan (61) dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Karamürsel Belediyesi yanında silahlı yaralama

Karamürsel Belediye binası yanında silahlı saldırı sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı olay yerinde bulunan bir ticari taksi ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye getirilen yaralının üzerinden kimlik çıkmadığı bildirildi. Polis olay sonrası ilçe genelinde harekete geçti. Ayrıntılar birazdan...

<meta name="google-site-verification" content="GUmH0U2atYYGeC8vON-X2gR-bJQ104SyFHYTpNvp0RI" />

<meta name="google-site-verification" content="GUmH0U2atYYGeC8vON-X2gR-bJQ104SyFHYTpNvp0RI" />

Halil Yardım yoğun bakıma kaldırıldı!

MHP Kocaeli il başkan yardımcısı ve Karamürsel Belediyesi çalışanlarından Halil Yardım geçtiğimiz günlerde, Korona virüs testinin pozitif çıkması nedeni ile tedavi altına alınmıştı.

Başpehlivan Gökhan Arıcının evinde korkunç yangın!

Başpehlivan Gökhan Arıcının, Kaytazdere, M. Alpaslan Karabulut Blv. Üzerinde bulunan üç katlı evinin çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Karamürsel’de Deniz astsubayı kalp krizinden yaşamını yitirdi

Karamürsel Eğitim Merkezi'nde görev yapan deniz astsubayı Erol Altınok (49) geçirmiş olduğu kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.

Karamürsel icra dairesinden, iki yüz yirmi bin liraya 5+1 çatı dubleksi

Karamürsel icra dairesinden 5+1 çatı katı 220.000 TL satılık

Karşıya geçmek isterken canından oldu!

Değirmendere'de yolun karşısına geçmeye çalışan Dursun Ali O. (61) isimli vatandaş, Karamürsel istikametinden gelen otomobilin çarpması sonucu yaşamını kaybetti.

ACI HABER 1 YÜZBAŞIMIZ ŞEHİT 1 BİN BAŞIMIZ AĞIR YARALI

Suriye’nin Azez bölgesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 yüzbaşımız şehit olurken, 1 binbaşımız ise ağır yaralandı.

Karamürsel'de korkutan yangın

Karamürsel'de 4 katlı bir evin çatısında bulunan bacada çıkan yangın apartman sakinlerinde paniğe neden oldu.

Uludağ'da vatandaşlar otelin çatısından kopan karın altında kaldı !

Uludağ 1. Bölge'de bir otelin çatısından düşen karlar nedeniyle çok sayıda vatandaş kar altında kaldı.

Fırtına ağaçları söktü, Aman dikkat! Meteoroloji uyardı!

Marmara uçuyor ! Bursa'da etkisini artıran fırtına, bazı reklam panoları ve çatıların uçmasına, ağaçların dallarının kırılmasına, elektrik tellerinin kopmasına yol açtı.

GÖLCÜK EMNİYET UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTI

Gölcük ilçesinde, evinin çatı katında saksı içinde Hint keneviri yetiştiren Sefa S. gösaltına alındı. 67 kök Hint keneviri saksılardan sökülerek, imha edildi.

Kuzenlerin kavgası kanlı bitti

Kuzen oldukları iddia edilen iki kişi arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada H.Ö isimli şahıs kuzeni N.M.’ye silahla ateş ederek yaraladı.

Binanın Çatı Katında 30 kök Hint Keneviri yakalandı!

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bir eve operasyon düzenleyen polis ekipleri binanın çatı katında 30 kök hint keneviri geçirdi.

Evini uyuşturucu tarlasına çevirmiş 150 Kök yakalandı

Evinin çatısında hint keneviri yetiştiren H.F.İ. polisin operasyonu ile yakalandı. 150 kök hint keneviri sökülerek imha edildi.

İntihar etmek için çatıya çıktı

15 gün önce eşiyle görüşemediği için kavaklıda çatıya çıkarak intihar teşebbüsünde bulunan 31 yaşındaki C.A. yeniden çatıya çıktı.

Karamürsel plakalı araç evin çatısına uçtu

Karamürsel plakalı araç sürücüsünün kontrolünü kaybetmasi sonucu yolun altında bulunan evin çatısına girdikten sonra dere yatağına uçtu.