Çekilme Haberleri

Çekilme Haberleri

Karamürsel'de deniz çekildi: 'Bu defa çekilen su geri gelmedi'

Karamürsel ve çevresinde son bir hafta içinde deniz suyu gözle görülür oranda çekildi.

Yerel seçim erken alınacak mı ?

AK Parti Kongresinde bir açıklama yapan AKP Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, yerel seçimlerin öne çekilmesi ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Dolar ne kadar? Euro ne kadar? Güncel döviz fiyatları

Analistler, 4.05 altı kapanışların kurun geri çekilmesinde hız kazanılması açısından önemli olacağını belirtirken, bunun başarılamaması durumunda yukarı yönde tepki verebilme ihtimalinin olduğunu da vurguluyor.

Cuma günü okunması tavsiye edilen dua ve esmalar

Cuma günleri okunması tavsiye edilen dua ve esmalar şu şekilde...

CHP'den Sine-i Millet açıklaması

Levent Gök: MYK konuyu değerlendirdiklerini söyledi.

Başkanlar acil kodu ile toplandı

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programının 5 gün öne çekilmesi sonrası ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi Kaynak: Açılış bayramı için olağanüstü toplantı

Altınova-İznik Kavşağı kesimi yıl sonunda trafiğe açılacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, dünyanın en büyük orta açıklığa sahip 4'üncü asma köprüsü olma özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün 21 Mart'ta kopan kedi yolunun yeniden imal edilip tamamlandığını belirterek, ana kablo halatlarının çekilmesine eylül ayının ilk haftasında başlanacağını, aralıkta da tabliyelerin yerleştirilmesine geçileceğini bildirdi.

Beton yolda Lüx Araç Hurdaya Döndü

İlçemiz Yalova istikameti D-130 Karayolu beton yol kahveler mevkiinde görgü tanıklarının iddialarına göre aşırı süratli olan araç birden direksiyon hâkimiyetini kaybederek D-130 Karayolunu ikiye ayıran beton refüje ve ardından kaldırıma çarparak durabildi. Lüx araç hurdaya dönerken görgü tanıklarının iddialarına göre içerisinde hiç kimsenin olmadığı fark edildi. Olayın ardından İzmit’ten Yalova’ya gitmek isteyen sürücüler yaklaşık yarım saat kaza yapıp hurdaya dönen aracın çekilmesini beklediler.Karamürsel emniyet müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri yolu trafiğe açmak için hummalı bir çalışma gösterirken olay yerinde aracı kullanan yada araçta ola bilecek kişiler etrafta vatandaşların yardımı ile arandı.Olayla ilgili soruşturma başlatılarak.Aracın plakasından araç sahibine ulaşmaya çalışılıyor.

Karamürsel'de facianın eşiğinden dönüldü: TIR, Üst geçidi Biçecekti

Son dakika Karamürsel D-130 Karayolunda kızmeslek ısışlara gelmeden son durakta üst geçide metreler kala kontrolden çıkan bir TIR karşı yola kayarak geçti ve yolu trafiğe kapattı.Yalova - İzmit d-130 karayolu trafiğe kapanırken TIR'ın yoldan çekilmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı.Polis kazayla ilgili sorutuşrma başlatırken,olay yerinde bulunan vatandaşlar yaşanan kazanın her zaman olduğu gibi artık alışıla gelen betonyol için hala alınan bir önlem olmadığını ve bu kazalardan artık bıkıp usandığını soyleyen vatandaş insanların öldüğünü yaralandığını fakat bu konu ile ilgili kimsenin çıkıp bir açıklama yapmamasından ötürü öfkelerini bizlerle paylaştılar. İlgilenenlere duyurulur.

Tır Kaydı Dorsesi Yolun Karşı Tarafına Geçti Faciadan Kıl Payı Dönüldü

Son dakika Karamürsel D-130 Karayolunda kızmeslek ısışlara gelmeden son durakta kontrolden çıkan bir TIR karşı yola kayarak geçti ve yolu trafiğe kapattı.Yalova - İzmit d-130 karayolu trafiğe kapanırken TIR'ın yoldan çekilmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı.Polis kazayla ilgili soruşturrma başlatırken,olay yerinde bulunan vatandaşlar yaşanan kazanın her zaman olduğu gibi artık alışıla gelen betonyol için hala alınan bir önlem olmadığını ve bu kazalardan artık bıkıp usandığını söyleyen vatandaş insanların öldüğünü yaralandığını fakat bu konu ile ilgili kimsenin çıkıp bir açıklama yapmamasından ötürü öfkelerini bizlerle paylaştılar. İlgilenenlere duyurulur.