Ceylan Haberleri

Ceylan Haberleri

Cuma Ceylan'dan Karamürsel çıkarması

Karamürsel’de bir ilke imza atarak ilçede olmayan bir işletme açan Aysel Akkanat şimdide Profesyonel yaşam koçu oldu.

Kocaeli AKP’nin il kongresi ertelendi

AKP Kocaeli İl Teşkilatı’nın 17 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’te yapılacağı duyurulan olağan kongresi başka bir tarihe ertelendi.

Paşalı Sinan Deniz kayınbiraderi tarafından öldürüldü!

Olay İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Ceylanlı Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hodri Meydan Taraftar Grubunun önemli isimlerinden biri olan Sinan Deniz (41)

ŞEMSETTİN CEYHAN İSTİFA MI ETTİ?

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın istifasını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdiği iddia edildi.

Karamürsel Ak Partide kongre tarihi belli oldu

Ceyhan yarın 09.30 yapacağı basın toplantısında tarihleri belli olmayan İzmit, Çayırova, Derince, Körfez, Kandıra ve Başiskele ilçelerinin kongre tarihlerini açıkladı

Karamürsel'li genç doktor görev başında hayatını kaybetti

Karamürsel'li genç doktorun ani ölümü sevenlerini perişan etti.Özel Akademi Hastanesi Ortopedi doktoru Halil Ceylan bir hasta muayenesi sırasında yere yığıldı.  

Yusuf Anlağan’ı dualarla uğurladık

Karamürsel Merkez Camii İmam Hatibi Yusuf ANLAĞAN hocamız, tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde vefatı üzerine.

Gebze'de Kıskançlık Ölümle Sonuçlandı

Gebze'de ikamet eden bir kadın, tartıştığı kocasını pompalı tüfekle vurarak öldürdü

İsmail Yıldırım ve Karamürsel Ak Parti teşkilatı açılışa katıldılar

Bu gün yapılan açılış ile Mehmet İpşiroğlu'nun sahibi olduğu Beyaz Yalı Cafe Restaurant, resmi olarak hizmete girdi. Restoranın açılışına; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, AKP milletvekilleri Zeki Aygün, İlyas Şeker, Sami Çakır, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceylan , Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve davetliler katıldı. Açılışta konuşan restoran sahibi Mehmet İpşiroğlu, bu günde yanlarında olan herkese teşekkür etti.

Karamürselli şehidimizin dosyasında inanılmaz gelişme

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi’nde, 9 Aralık 2014’te yaşanan olayda Boztepe Hudut Karakolu 41 No’lu kulede vatani görevlerini yapan askerler Umut Aslan ile üst devresi Kadir Yıldız ve Ramazan Yel’in cansız bedenleri bulundu. Diyarbakır’daki 7’nci Kolordu Komutanlığı Askeri Savcılığı, 9 ay süren soruşturmanın ardından takipsizlik kararı verdi.

ŞEHİDİMİZİN ÖLÜM NEDENİ İLE ALAKALI ARTIK KİMSE KONUŞAMAYACAK

41 Nolu kulenin sırrı çözüldü, dosya kapandı Şanlıurfa Ceylanpınar'da 9 Aralık 2014'te, sınırdaki 41 No'lu kulede, askerler Umut Aslan ile üst devresi olan Kadir Yıldız ve Ramazan Yel'in cesetlerinin bulunması olayının dosyası kapandı. Diyarbakır'daki 7'nci Kolordu Komutanlığı askeri savcılığı, 9 ay süren araştırma sonrasında, Umut Aslan'ın iki asker arkadaşını öldürdükten sonra intihar ettiği sonucuna vardı. Başka şüpheli olmadığı için de, 'kovuşturmaya yer olmadığı' kararıyla dosya kapatıldı.

Son Dakika Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, iki polisin şehit olduğunu açıkladı.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa'da iki polisin şehit olduğunu açıkladı. Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde aynı evde kalan ve çevik kuvvette görevli olduğu öğrenilen iki polis memuru başlarından vurulmuş halde bulundu. Vali İzzettin Küçük, olayın terör bağlantısı olup olmadığını bilmediklerini aktarırken, incelemelerde bulunmak üzere olay yerine gitti.

Fikri Işık Karamürsel'i Ziyaret Etti

İlçemizde düzenlenen bir dizi programa katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı AK PartiKocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceylan, KaramürselBelediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti KocaeliMilletvekili adayı Yahya Çoşkun karşıladı. İlçede bir çok esnafı ziyaret eden Bakan Işık, vatandaşlarla da sohbet etti. Daha sonra Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelen Işık, ülke refahını arttırmayı hedeflediklerini, Türkiye’nin mümkün olan en iyi gelir düzeyine ulaşması için gece gündüz çalışdıklarını ve buna devam edeceklerini dile getirdi.

Polisin vurulma anı güvenlik kamerasında

İzmit Orduevi mevkiinde bulunan Öğretmenevi’nde meydana gelen olayda resepsiyon önünde karşısına çıkan polisleri görünce panikleyen Emre Karabacak isimli şahıs gözaltına alınacağını anlayınca yanında bulunan tabancayla Edem Ceylan isimli polis memuruna ateş etmişti. Polis memuru kasık bölgesine isabet eden kurşunla ağır yaralanırken kaçmaya çalışan zanlı diğer polis tarafından bacağından yaralandı.

Şehidimiz Kadir Yıldız'ın Ailesine Şehitlik Beratı Ahmet Narinoğlu Verdi

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde Suriye sınırında arkadaşları ile nöbet tutarken şehit düşen onbaşı Kadir Yıldız’ın (21) ailesine, "Şehadet Belgesi" veren Kaymakam Ahmet Narinoğlu

Ceylan pınarda şehit düşen askerler İçin derin muamma !

Ceylanpınar sınırında geçen aralık ayında “sevgili mesajı nedeniyle cinnet geçirerek, iki askeri öldürüp intihar eden” er Umut Aslan olayına ilişkin soruşturmada yeni iddialar ortaya atıldı. Soruşturma dosyasına göre 2 asker yakın mesafeden yapılan atışla ölmedi, 3 askerin de ellerinde barut izi bulundu. Olay yerinde ise üç askerin silahından çıkmayan bir kovana rastlandı...

Recep Demirel Şemsettin Ceyhan parti adına çok isabetli bir isim oldu.

Çalışmak zevkli olacak Recep Demirel (Karamürsel) 4 il başkan adayından hangisi olursa olsun bizin için fark etmezdi. Çünkü bütün adaylarımız pırıl pırıl kişiler. Genel merkezimiz kimi gösterirse karar odur. Şemsettin Ceyhan başkanımızla bundan sonra beraber hareket edeceğiz. Önümüzde 2015 seçimleri var ve az zamanımız kaldı. Şemsettin Ceyhan parti adına çok isabetli bir isim oldu. Kendisi ile parti kurulduğundan beri çalışıyoruz. Onunla çalışmak zevkli olacak.

Yıldırım, Ceylanpınar da ki öğrencilere yardım etti

İsmail Yıldırım Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bulunan Aydoğdu Ortaokulu öğrencileri için kışlık ayakkabı yardımı yaptı.